Διαφημίσεις

Οι προδοτικές Κυβερνήσεις αφήνουν την λαθραία ροή μεταναστών να συνεχίζεται αμείωτη..Παράλληλα έχουμε αποκαλύψεις για Οπλισμό που εχουν και δεν εχει ανακοινωθεί κατι επίσημα ουτε για την κατάσχεση αυτου του Οπλισμού..Οπως καταγγέλθηκε σε Τηλεοπτική εκπομπή και συγκεκριμένα στο Ανατρεπτικό Δελτίο απο τον Αρη σπίνο είχαμε ενα περίεργο συμβάν..

Η Αστυνομία της Πάτρας συνέλαβε λαθρομετανάστες και εκανε μεταγωγή μεταφορά τους πρός την αθήνα με δυο περιπολικά να συνοδεύουν αυτη ενα μπροστά και ενα πίσω δέχθηκε επέμβαση με συμβατικά αυτοκίνητα και προτεταμένα οπλα απο ομάδα της ΕΥΠ η οποία ΑΡΠΑΞΕ απο τους Αστυνομικούς τους κρατούμενους λαθρομετανάστες ..Οι αστυνομικοί γύρισαν πίσω με σκυμμένα κεφάλια..
Για την υπόθεση αρπαγής δικάστηκαν τα άτομα αυτά με ποινή 8 χρόνια κάθειρξη..Ομως στο Εφετείο απηλλάγησαν διότι εστάλησαν εγγραφα οτι οι κρατούμενοι ηταν πληροφοριοδότες και υπέδειξαν που υπήρχαν 11.000 οπλα περίστροφα και αυτόματα σε αλλοδαπούς..

Βεβαιώθηκε επίσημα και συνεπώς οι Αρχες γνωρίζουν για παράνομο οπλισμό αλλοδαπών στη Χώρα μας και μέχρι σήμερα οι Αρχές δεν έχουν προβεί σε ανακοινώσεις επι αυτής της κατοχής η εαν κατασχέθηκαν και συνελήφθησαν οι κάτοχοι..

Η εικόνα αυτη να δέχονται επέμβαση Περιπολικά και Αστυνομικοί να τους αρπάζουν τους κρατούμενους να πηγαίνουν στη συνέχεια σε Ταβέρνα στην Κλαυθμώνος να τρώνε παρέα να βεβαιώνεται κατοχή Οπλισμού πρέπει να ανησυχεί το καθένα μας για το τι επικίνδυνα παιχνίδια παίζονται στις πλάτες των Ελλήνων…

Σημειώνεται τέλος ότι σε έφοδο της Αντιτρομοκρατικής στην Ταβέρνα της Κλαυθμώνος βρέθηκαν 11.000 οπλα!!!
Τι κρύβει η Κυβέρνηση απο τους Έλληνες πολίτες και γιατι δεν μεριμνά για αυτές τις περιπτώσεις..Τι παιχνίδια είναι αυτα με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της ΧΩΡΑΣ?? Τα Πετσωμένα Κανάλια γιατι δεν έβγαλαν τίποτε στον αέρα??
Δειτε την εκπομπή απο το amazonios TV με τον Δημοσιογράφο μας Χρόνη Προσαλέντη.

amazonios.net



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
5 σχόλια στο “11.000 Οπλα βεβαιώνει το Κράτος σε Λαθρομεταναστες…Η Αρπαγή απο τα χέρια της Αστυνομίας κρατούμενων..Παίζουν με την Ασφάλεια της Χώρας..(Video)”
  1. ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ 11,000 ΟΠΛΑ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ, ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    ΟΚ ΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΕΥΠ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ , ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ. ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΡΥΠΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ G3 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΣΤΥΛ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΒΑΓΚΝΕΡ…..ΑΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ.

  2. https://youtu.be/nSL16-OUvxQ
    Ο στρατός που είναι; Όχι τα παιδιά που πηγαίνουν ένα χρόνο και γίνονται παραδουλεύτρες και παίρνουν 10€ το μήνα,οι άλλοι που πηγαίνουν κάθε μήνα στα ΑΤΜ και τους πληρώνουν οι μαλακες και οι άλλοι που φωνάζουν με ύφος μάχιμο ” θα τους κάψουμε” … Κακομοίρηδες,ξεπουλημενοι ..
    Υ.σ εκτός από όπλα έχουν και πυροσβεστήρες , από ότι φαίνεται..Θα το βρείτε μπροστά σας γιατί με τα ξερά που είμαστε εμείς θα καείτε και εσείς,τα χλωρά, συνέχ..

  3. Και όταν ανάψει η φωτιά και φουντώσει να δούμε ποιός θα καεί και ποιός θα την σβήσει.. Εφιάλτες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek