16:42 - 07/07/2023

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ 777 – ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

Διαφημίσεις

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ 777 – ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

7/7/2023

777=21=3=111

Τα νούμερα του πεδίου σήμερα δίνουν 777, όλα είναι συνείδηση, δόνηση, συχνότητα, νούμερα, αντίληψη, υλοποίηση μέσα απο το πεδίο των απεριόριστων δυνατοτήτων.

Στο μυαλό τις άμυνες, άσμα, χορός, γλέντι, γέλιο, διασκέδαση, συνείδηση μεσα από την ζωή και την ΠΗΓΗ των ΠΑΝΤΩΝ..

korakas-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ⚠️ IT’S COMING JULY 7TH ⚠️ 777 Ascension Portal Opens & EVERYTHING changes!

  2. ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ=777

  3. https://katohika.gr/?s=777

    Καλημέρα,

    Εδώ, στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, έχει αναφερθεί ο όρος των ψυχαγωγικών μαθηματικών
    Repdigit [repeated+ digit] 111,222,333,444,555,666,777,888,999

    Ως ημερομηνίες έχουν μια περίοδο επανάληψης 9 έτη ή 108 μήνες & μέσα στον 21ο αιώνα εμφανίζονται συνολικά 10 φορές [κύκλος 90 ετών ή 1080 μηνών]

    Ως προς την ημερομηνία 7/7/7
    Είναι η 188η ημέρα του έτους, με 177 ημέρες να υπολείπονται

  4. Σύμφωνα με τον Πλάτωνα, ο Μίνωας ήταν πολύ σοφός και με αξιόλογο νομοθετικό έργο. Επιπλέον ο Όμηρος του πλέκει το εγκώμιο, κάτι που -σύμφωνα πάντα με τον Πλάτωνα- δεν συνήθιζε. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Μίνωας έπαιρνε τους νόμους από τον ίδιο τον Δία κάθε εννιά χρόνια σε σπηλιά της Δίκτης, στο περίφημο Δικταίον Άντρον.

    2ο ΜΕΡΟΣ ΑΧΝΑΡΙ (ΜΟΤΙΒΟ) ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΛΑΑΜ & ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ

    Ποια ημερομηνία ήταν αυτή; Δεν γνωρίζουμε ή εγώ δεν γνωρίζω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*