Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:59 - 03/07/2023

ΣΠΕΥΕΔΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΝΔ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ανησυχίες απ’ ότι φαίνεται έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών αναφορικά με την άνοδο και την είσοδο στην Βουλή αυτών που λέγονται Εθνικά κόμματα. Είναι φανερό πως η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε στη Νέα Δημοκρατία η οποία περίμενε να έχει παντοδυναμία παίζοντας …μπάλα σε ένα ακόμα πιο ελεύθερο πεδίο χωρίς να υπάρχει αντιπολίτευση. Οι ανησυχίες αυτές όπως φαίνονται μεταφράζονται σε μια προσπάθεια προκειμένου να αλλάξει το ελάχιστο όριο εισόδου στη Βουλή από 3% σε 5%. Δημοσιογραφικές μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται πιέσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη προκειμένου να προχωρήσει και νομικά στην αλλαγή αυτή.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ο κ. Πρωθυπουργός μάλλον, θέλει και 3η τετραετία.. Παντοδυναμία όπως το ρεπορτάζ αναφέρει. Τόσο ωραίες γαριδομακαροναδες με 2.5 €, έχει το κυλικείο της Βουλής; Εκεί που συναντιουνται και γελούν εις βάρος του Ελληνικού λαού οf κάμερα; Δε παλεύεται η Αλλαζονεια της Εξουσίας, με ένα λαό που καταπίνει μακαρόνια απ το καλάθι του νοικοκυριού.. Αλήθεια τι γίνεται με αυτό; το καλάθι. Υπάρχει; Γειά σας Ευχαριστώ πολύ.

  2. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 07/04/2023 @ 4:13 ΠΜ

  3. ΟΝΗΣΙΤΑΛΑΣ 07/04/2023 @ 5:10 ΠΜ

    Τρισαθλια μαριονετα του Κλαους Βουρκου,απαισιοτατε εσυ δικτατορισκε,εως ποτε θα βασανιζεις τες ψυχες μας,αρχηγε μιας ασημαντης μειοψηφιας.Θα μας παει σ’εκλογες το φθινοπωρο,ο Απαισιοτατος….

  4. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 07/04/2023 @ 6:21 ΠΜ

    Early Warning (1981) | Full Movie

    ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  5. ΕΛΛΗΝΑΣ 07/04/2023 @ 9:43 ΠΜ

    Το φασισταριό της νουδούλας σε απόλυτο πανικό. Αλλά η δυναμική των πατριωτικών κομμάτων δεν ανακόπτεται με τίποτα, ιδίως μετά από αυτά που θα συμβούν αυτήν την τετραετία. Σε όλη την ευρώπη αυτό γίνεται. Το μόνο που καταφέρνουν τα φασισταριά του συστήματος με τα τερτίπια τους είναι να ανεβάζουν τα ποσοστά αυτών των κομμάτων

  6. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 07/04/2023 @ 11:37 ΠΜ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    …δέχεται πιέσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη προκειμένου να προχωρήσει και νομικά στην αλλαγή αυτή.

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ:

    https://www.kathimerini.gr/world/38203/to-pagkosmio-evraiko-synedrio-kalei-tin-eyropi-na-antimetopisei-tin-apeili-toy-neonazismoy/

    https://www.newsit.gr/kosmos/pagkosmio-evraiko-kogkreso-eksorgistiki-i-periptosi-toy-mpaltakoy/1617745/

    https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/sokarismeno-to-kentriko-israilitiko-symvoulio-tis-german

  7. KALLISTRATOS FM 07/04/2023 @ 2:01 ΜΜ

    ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΧΑΡΑΚΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΠΡΟΣΗΛΘΕΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΣΕ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ…. ΚΑΛΠΗ ΓΕΜΑΤΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ..ΜΙΑ ΚΑΛΠΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ 30-50 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ?ΑΠΟΟΧΗ 90%.ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΝΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ…ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ 15% θα ΕΙΣΑΙ ΑΥΔΥΝΑΜΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*