Διαφημίσεις

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας συνομίλησε με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και την ομάδα για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του πολέμου

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy συναντήθηκε με μέλη της Διεθνούς Ομάδας Εργασίας για τις Περιβαλλοντικές Συνέπειες του Πολέμου, ανάμεσά τους και με τη Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Η περιβαλλοντική ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ ευχαρίστησε για την πρόσκληση και τόνισε ότι θα εμπλέξει εκπροσώπους περιβαλλοντικών ΜΚΟ σε διάλογο για τα κύρια καθήκοντα της Διεθνούς Ομάδας Εργασίας και θα επιστήσει την προσοχή στις περιβαλλοντικές συνέπειες του πολέμου.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επέστησε την προσοχή στις καταστροφικές συνέπειες της ανατίναξης του φράγματος του υδροηλεκτρικού σταθμού Καχόφκα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Χερσώνας. Αυτό το ρωσικό έγκλημα προκάλεσε επίσης σημαντικές ζημιές στον αγροτικό τομέα και τη βιοποικιλότητα της περιοχής.

Ο πρόεδρος σημείωσε ότι ως αποτέλεσμα της καταστροφής, πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στους οικισμούς που κατέλαβαν τα ρωσικά στρατεύματα, όπου οι Ρώσοι δεν εκκένωσαν καθόλου τις πλημμυρισμένες περιοχές.

“Είναι σημαντικό να προτείνουμε ένα σύνολο συγκεκριμένων μέτρων για να βοηθήσουμε τους Ουκρανούς από τους προσωρινά κατεχόμενους οικισμούς. Αυτοί είναι οι λαοί μας που πρέπει να λάβουν την απαραίτητη υποστήριξη σε μια τόσο δύσκολη στιγμή”, τόνισε ο Ζελένσκι.

gr.euronews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
11 σχόλια στο “Συνάντηση Ζελένσκι-Γκρέτα Τούνμπεργκ”
  1. ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΗ” ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.

  2. TI ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ….ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΓΚΡΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ….ΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ.ΚΥΡΙΕ ΓΚΟΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…..ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

  3. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΔΩ: https://www.armahellas.com/2019/09/04/%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-greta-thunberg/

  4. @ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΕΣΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙ!,.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΕΞΗΓΗΣΕΣ ΓΛΑΦΥΡΑ ΠΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ. ΤΟ “ΣΚΡΟΦΑ” ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΡΕΤΑ ΗΤΑΝ. ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ “ΒΛΈΠΟΥΜΕ “.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *