11:24 - 30/06/2023

Ομόφωνα αθώος ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης για τις κατηγορίες περί ψευδών ειδήσεων για τα εμβόλια…Έρχεται τώρα τσουνάμι…

Διαφημίσεις

Αθώος ο κατηγορούμενος, Δεν διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για τα εμβόλια, ούτε προκάλεσε θανάτους ανθρώπων. Άρα; Και κάπου εδώ αλλάζουν οι ρόλοι. Από κατηγορούμενος, γίνεται κατήγορος…

Αθώος για όλες τις κατηγορίες σχετικά με τις έρευνες και τις απόψεις που είχε εκφράσει για τα εμβόλια καθώς και για την κατηγορία της προτροπής στον κόσμο του να μην τελέσει αυτή την ιατρική πράξη, κρίθηκε ο μαχητικός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για κατάρρευση του συστήματος που είχε ως σκοπό να διώξει όσους δεν σκύβουν το κεφάλι και ότι από εδώ και πέρα ξεκινάνε οι δίκες για όλα αυτά που είχε καταγγείλει σχετικά με τα εμβόλια και με τους νεκρούς που επιζητούσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσα στα Νοσοκομεία με σκοπό να τρομοκρατεί τον κόσμο…

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για 50 και πλέον δικογραφίες του κ. Αντωνιάδη, στην προσπάθεια που θα κάνει για να «ξεσκεπάσει την εγκληματική οργάνωση που οδήγησε εκατοντάδες ανθρώπους στο θάνατο», όπως ο ίδιος τονίζει και να αποδείξει μέσω οπτικοακουστικού υλικού, από μαρτυρίες παθόντων αλλά και συγγενών θυμάτων, το τι συνέβη στη Ελλάδα κατά τα χρόνια της «πανδημίας».

Είναι ο άνθρωπος που μίλησε για απάτη του κορωνοιού και για εγκληματική οργάνωση στη διαχείριση της πανδημίας.

Είναι αυτός που μίλησε για διασωληνώσεις που δεν έπρεπε να γίνουν, για νοσηλείες και θανάτους που χρεώθηκαν κόβιντ χωρίς να έχουν καμία σχέση με τον ιό, και για πρωτόκολλο θανάτου στα περισσότερα Νοσοκομεία της χώρας.

Τα ΜΜΕ τον χαρακτήρισαν επικίνδυνο εγκληματία και παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Εμφανίστηκε με μια βαλίτσα αποδείξεις και δεκάδες μάρτυρες. Μετά από πολλές αναβολές από μεριάς δικαστών, δικάστηκε σήμερα.

Αθώος ο κατηγορούμενος, Δεν διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για τα εμβόλια, ούτε προκάλεσε θανάτους ανθρώπων. Άρα; Και κάπου εδώ αλλάζουν οι ρόλοι. Από κατηγορούμενος, γίνεται τώρα κατήγορος…

Ομόφωνα αθώος λοιπόν κρίθηκε από το Εφετείο ο γνωστός δικηγόρος την ίδια στιγμή που Κινέζοι επιστήμονες ομολογούν ότι συμμετείχαν στην διαδικασία επιλογής ανάμεσα σε 4 τεχνητούς ιούς COVID-19 του πιο θανάσιμου για τον άνθρωπο και όταν ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs χαρακτηρίζει τον ιό COVID-19 όχι απλά εργαστηριακό ιό αλλά βιόπλο !!!

Οι εξελίξεις τους επόμενους μήνες θα είναι αποκαλυπτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ και την Ευρώπη για τους δράστες της πανδημίας οι οποίοι επιχειρούν για μία ακόμη φορά να καμουφλαριστούν πίσω από τα επιχειρήματα περί θεωριών συνωμοσίας όταν μια πραγματική συνωμοσία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η αθώωση Αντωνιάδη ανοίγει την δικαστική λεωφόρο για την διευρεύνηση των ευθυνών πολιτικών και επιστημόνων και ιδιαίτερα της ομάδας υπό τον καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα (Μαγιορκίνης, Παρασκευής, Κωστάκη, Παναγιωτακόπουλος) οι οποίοι με μελέτη τους έσπευσαν μόλις τον Ιανουάριο του 2020 να κάνουν λόγο για ιό φυσικής προέλευσης ώστε να εξοβελίσουν την εργαστηριακή φύση του ιού με την ίδια ευκολία και το ίδιο θανάσιμο θράσος που κλείνουν αυτιά και μάτια στις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων που θερίζουν κόσμο εκεί έξω.

Σε τέτοιο βαθμό που εμβολιασμένο κορίτσι και διάσημο μοντέλο επέλεξε την υποβοηθούμενη ευθανασία μια και δεν άντεχε τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 που είχε λάβει.

Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με τον βιτριολικό Γερμανό πολιτικό σχολιαστή ο οποίος σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών στη χώρα μας υποστήριξε ότι η νέα κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι η τελευταία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια το κόμμα θα αλλάξει όνομα αλλά δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι ο εξαπατημένος επιχειρηματικός κόσμος της χώρας θα συγχωρέσει την απόκρυψη των παρενεργειών των εμβολίων καθώς και την προέλευση του ιού από τα πολιτικά κόμματα….

primenews.press



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Ιστορικό γεγονός με πολύ πιο ιστορική συνέχεια. Ήμουν στην δίκη: άρον άρον ΑΘΩΟΣ χωρίς να εξετασθούν οι μάρτυρες, πετώντας την καυτή πατάτα οι εφέτες στους επόμενους. Σε λίγο οι επόμενες δίκες θα είναι το επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

  2. Ελληνας 06/30/2023 @ 1:57 ΜΜ

    Ξέσκισε τους τον π@το αντωνιαδη !

  3. ΟΝΗΣΙΤΑΛΑΣ 06/30/2023 @ 6:04 ΜΜ

    Ποσο σ’αγαπω,Νικο Αντωνιαδη δικηγορε…

  4. Συγχαρητήρια στον Κύριο Αντωνιάδη…Τον παρακολουθούσα από την πρώτη μέρα της προσπάθειας του και έβλεπα ότι είχε, υπομονή, επιμονή, ψυχραιμία, συγκέντρωση, σκοπό, στόχο,και δύναμη…Και μετά ΝΙΚΑΣ…

  5. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ ….ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ….ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ….ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΜΕ….ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ….ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ….

  6. θα παν ολοι φυλακη θα σβηστουν τα χρεη θα πεθανουν ολοι οι εμβολιασμενοι και εμεις θα μεινουμε τρις κι ο κουκος με εκατομυρια λαθρο.οπως το εχουν σχεδιασει δηλαδη με ενα σμπαρο ολα τα τριγωνια

  7. Μπράβο του.Το κακό έχει γίνει όμως..
    Κανονικά όλ αυτά τα τσογλάνια της μουφο πανδημίας, θα πρέπει να τα πετάξουν έξω από ιατρικούς (και άλλους)συλλόγους,και μετά να λογοδοτούν ένας ένας,ως άκρως επικύνδηνοι για τη δημόσια υγεία πρώτα,και ώς άκρως επιζήμιοι για το κοινωνικό σύνολο…Μαζί και τα σκατοκομματόσκυλα με τους καναλάρχες τους,δίνοντας άμεσες αποζημιώσεις (μιλάμε για πολλά δις),παραγράφοντας όλα τα χρέη των πολιτών για αυτά τα έτη,δίνοντας και άτοκα δάνεια σε όλους..

  8. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κ ΤΟΛΜΗ 07/01/2023 @ 1:14 ΠΜ

    Για αποφυγη θρομβων παντα προτεινoun σαλοσπιρ( ασπιρινουλα η οποια λοιωνει στο εντερο)οταν το ατομο ΔΕΝ εχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ με την ασπιρινη.
    Για βοηθημα αποτοξινωσης και προστασιας κυτταρων απο την πρωτε ινη ακιδα,ξενοι ιατροι προτεινουν N.A.C. , GLUTATHIONE AND PINE NEEDLE TEA.
    Επισης Λαδι μαυρου κιμηνου,ψευδαργυρο για προστασια απο μολυνση-Εξυπακουεται oi βιταμινες C,A,K.
    Dr.Judy Mikovits,Dr.Joseph Mercola,Dr Ardis

  9. ..Αντί για τα παραπάνω βέβαια,θα ξαναφάμε τους πανηλίθιους των κομμάτων σε νέα επεισόδια και μην συμβεί και τίποτα χειρότερο..
    Καλά θά τανε τα καθάρματα που τρώμε στη μάπα,να μην ήταν τόσο σιχαμένα..Αλλά είναι.
    Καλή δύναμή μας,και καλή υπομονή..Είναι παντελώς πανάχρηστοι κρετίνοι..

  10. Ελάχιστο χρονικό διάστημα ζωής έμεινε στο δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη. Ο Δημητριάδης θα φάει σύντομα τον Αντωνιάδη κι ο ένας θα στείλει τον άλλο στον Άδη. Μια εντολή από ψηλά χρειάζεται και θα αυτοκτονήσει κι αυτός με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Κλασική περίπτωση βλάβης που λένε. Θα το δείτε.

  11. Κάτσε να γελάσουμε σε λίγο καιρό. Ο Νίκος Αντωνιάδης είναι νεκρός και δεν το ξέρει. Είτε θα πεταχτεί με το αμάξι σε καμιά στροφή όπως ο Παντελίδης, είτε θα φάει κανένα μπαμ στο κεφάλι όπως ο Καραϊβάζ. Μονόδρομος είναι πλέον. Αφού δε μπήκε στη φυλακή, τότε θα χωθεί στο μνήμα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ποιός νομίζει ότι είναι που πιστεύει ότι μπορεί να σταματήσει τη συγκομιδή;;; Έρχεται και δεύτερη πανδημία και μετά πυρηνικό κάψιμο των ανθρώπων. Έτσι για να στρώσει χαρακτήρα η ανθρωπότητα. χαχαχα!

  12. Δημήτρης 07/01/2023 @ 9:19 ΜΜ

    Μήπως υπάρχει κάπου η απόφαση να τη διαβάσουμε;

  13. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν σε θέλει ακόμα και η γυναίκα που σκίστηκε για να σε βγάλουν στην ζωή. Τσάμπα χάθηκε ακόμα μια μετενσάρκωση, δυστυχώς ξεκινάς πάλι απ την λήθη και την άγνοια.

  14. Φανή Μπίμπη 03/04/2024 @ 4:08 ΠΜ

    Ο Νίκος Αντωνιάδης είναι το αρχέτυπο του Δικηγόρου που υπερασπίζεται την Αλήθεια,το δίκαιο,τον άνθρωπο,τον πολίτη,τα δικαιώματα,την αξιοπρέπεια,την ελευθερία και πρωτίστως την υγεία σωματική και ψυχική.
    Επέλεξε να ασκεί την ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ όπως ιδανικά θα έπρεπε να την ασκούν όλοι οι Δικηγόροι ( πόσο μαλλον σε μια εποχή με προκλήσεις τέτοιου μεγέθους ).
    ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 1/10 ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*