15:11 - 27/06/2023

«Το φυσάνε και δεν κρυώνει» για τους «Σπαρτιάτες» και «φαντασιώνονται» ακύρωση της απόφασης του Α’ Τμήματος του Αρείου Πάγου

Διαφημίσεις

Γιατί όσα ακούγονται και λέγονται κατά της απόφασης των αρεοπαγιτών είναι «αερολογίες»

Ανεκδοτολογικού περιεχομένου και μόνο είναι τα όσα δηλώνουν οι διάφοροι «συνταγματολόγοι» αλλά και ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης σχετικά με το θέμα των πανηγυρισμών του Ηλία Κασιδιάρη για τους «Σπαρτιάτες» όπου υποτίθεται μελετώνται προσεκτικά ως προς την παραβίαση του νόμου, κ.λ.π.

Και λέμε ανέκδοτο και ασόβαρου περιεχομένου διότι το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση όπως ο νόμος Βορίδη ορίζει, έκρινε ότι οι «Σπαρτιάτες» είναι νόμιμο κόμμα και δεν παραβιάζουν σε κανένα σημείο την εκλογική νομοθεσία.

Ειδικά σε ό,τι αφορά τις τρεις τροπολογίες, μία του 2022 και δύο του 2023 σε ό,τι αφορά τον αποκλεισμό οποιουδήποτε έχει οποιαδήποτε σχέση, με όσους απαγορεύουν τη συμμετοχή τους στις εκλογές μεταξύ των οποίων και του Ηλία Κασιδιάρη.

Άρα ούτε τώρα, ούτε ποτέ, μέχρι τη λήξη αυτής της θητείας, μπορεί να κριθεί έστω και αναδρομικά, ότι υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα νομιμότητας της συμμετοχής τους στις εκλογές.

Το ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης πανηγύρισε την νίκη των «Σπαρτιατών» δεν στοιχειοθέτησε καμία περίπτωση εκλογικής συμμετοχής ή επιρροής ή δημόσιας έκφρασης προτροπής στην ψήφιση τους, κάτι που απαγορεύει ο νόμος και θα συνιστούσε προεκλογικά και μόνο την απαγόρευση του κόμματος.

Αν δεχόμασταν αυτή την περίπτωση ο Ηλίας Κασιδιάρης θα μπορούσε να εμφανιστεί αύριο με μία φωτογραφία προϊόν μοντάζ, όπως η ίδια η γενική Γραμματεία Αντιεγκληματικής Πολιτικής παραδέχτηκε και να να γράφει «νενικήκαμεν, ζήτω ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Και βέβαια αυτή η φωτογραφία θα αποτελούσε αιτία επανάληψης των εκλογών στις περιφέρειες που εκλέγει η ΝΔ βουλευτές, δηλαδή σε όλη την Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τις επίσης ανοησίες που εξέφρασε «συνταγματολόγος» την βραδιά των εκλογών περί προσφυγής «οιουδήποτε ενδιαφερόμενου» στο εκλογοδικείο για να προσβληθεί η εκλογή των βουλευτών ή του συνόλου του κόμματος των «Σπαρτιατών» καλό θα είναι να διαβάσει την νομοθεσία.

Η οποία νομοθεσία προβλέπει ότι στο εκλογοδικείο μόνο σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις, οι οποίες έχουν σχέση με το αν οι υποψήφιοι είχαν δημόσια αξιώματα ή τυπικό εκλογικό κώλυμα πχ δεν είναι Έλληνες πολίτες, κάτι που βέβαια ελέγχθηκε εξονυχιστικά από τον Άρειο Πάγο, θα μπορούσε να υπάρξει ακύρωση εκλογής βουλευτή ή βουλευτών αλλά και πάλι τη θέση τους θα έπαιρνε ο αμέσως επόμενος ή οι αμέσως επόμενοι.

Καταληκτικά, ο Ηλίας Κασιδιάρης αν δεχόμασταν τις ανοησίες που διαχέονται από διάφορους «Συνταγματολόγους» θα μπορούσε να ακυρώνει διαδοχικά όλες τις εκλογές βγαίνοντας με μία φωτογραφία που να αναγράφει «Ζήτω το ΠΑΣΟΚ, ή ζήτω το ΚΚΕ ή ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ».

Είναι σαφές ότι το σύστημα «πόνεσε» όχι τόσο από την εκλογή των «Σπαρτιατών», όσο ότι έλαβαν ποσοστό 5% με εκλογικό αγώνα 20 ημερών.

Σε ό,τι αφορά ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλαγε ή μιλάει με τους «Σπαρτιάτες», δεν μίλησε ποτέ μαζί τους και αυτά είναι αυταπόδεικτες ανοησίες.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και απαγορεύεται η οποιαδήποτε επαφή του με οιονδήποτε πέραν των συνηγόρων του και συγγενών πρώτου βαθμού.

Επίσης, σε ότι αφορά μία αφίσα που κυκλοφόρησε στην Λακωνία και δείχνει πάνω μια φωτογραφία του Κασιδιάρη και κάτω γράφει εντελώς διάφορα του τύπου «στηρίζω-ψηφίζω “Σπαρτιάτες”» είναι επίσης ανεκδοτολογικού περιεχομένου ισχυρισμοί για να απορριφθεί η απόφαση του Αρείου Πάγου καθώς ο οιοσδήποτε θα μπορούσε να τυπώσει και να κολλήσει αντίστοιχα αφίσες με φωτογραφία του Κασιδιάρη και οι εκλογές να μην τελειώσουν ποτέ.

Το σύστημα βέβαια είναι πάντα με την πλευρά «των άλλων», ακόμα και έτσι όμως υπάρχουν πράγματα που γίνονται και πράγματα που δε γίνονται…

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. αααααααα 06/27/2023 @ 3:53 ΜΜ

    μα εκεινο που μου τη δινει κατακουτελα ειναι οτι αγνοουν επιτηδες τους χιλιαδες που ψηφισαν αυτο το κομμα ελεος πια με την υποκρισια!!!! αντι να βαζουν φυλακη τα λαμογια της ζιμενς, τους παιδεραστες, τα φαγοποτια σε βαρος του Ελληνικου λαου, δειχνουν πανω απο μισο εκατομμυριο Ελληνες φταιχτες!!!!

  2. Έγκλημα Σκέψης 1984 06/27/2023 @ 4:23 ΜΜ

    Ο Άρειος Πάγος θα αποδείξει όμως ότι ο Κασιδιάρης τους ελέγχει με mind control μέσω τηλεπάθειας, ως μάρτυρας θα κληθεί ο Γιούρι Γκέλερ. Πώς και δεν πρότειναν τα κανάλια την πρωτοποριακή ιδέα να μπουν φυλακή κι όλοι οι ψηφοφόροι των Σπαρτιατών ως συμμέτοχοι στην “εγκληματική αυτή οργάνωση”. Αν ήταν φανερή η ψήφος θα το έκαναν κι αυτό. Έγκλημα είναι οτιδήποτε το σύστημα επιθυμεί να είναι. Σε εγκλείω στη φυλακή αν δεν δέχεσαι ότι το άσπρο είναι μαύρο κι ο ουρανός πράσινος ή αν σκέφτεσαι ανεξάρτητα.

  3. ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΝΑ "ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ" 06/27/2023 @ 5:54 ΜΜ

    ΑΣΕ ΡΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΕΨΕ 75 ΨΗΦΟΥΣ.

  4. Ο,τι σκεπτικο να βαλουν για συσχετιση,φωτογραφιζουν πρωτα τον Μητσοτακη που η παρεα του ειναι λερες.Η πλακα ειναι οτι ο αρχηγος τους ηταν στελεχος της Ανοιξης του Σαμαρα,του ΛΑΟΣ και του Λεβεντη.

  5. Ελεύθερος 06/28/2023 @ 1:22 ΠΜ

    Κοιμάστε όρθιοι όσοι νομίζετε ότι θα μας σώσουν αυτοί. Η ιστορια έχει δηξει ότι οι ακροδεξιοί ποτέ δεν τα βάλαν με τους πλούσιους και επιχειρηματίες . Απλά επειδή είναι χάλια η οικονομία βγήκαν και αυτοί να σας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Το σύστημα βοηθαν αλλά δεν περνάτε χαμπάρι τίποτα . Σας κάνουν να μισητέ να τρώγεστε να χαλιεσετε να βρίσκετε εξιλαστήρια θήματα . Αλλά ποτέ να μην τα βάζετε με αυτούς που φταίνε πραγματικά γιατί φοβάστε . ΑΜΗΝ για αυτό που ερχετε …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*