ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ινδία: Δώδεκα νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείων μετά από γαμήλια δεξίωση

· Κατοχικά Νέα

Στο ιδιωτικό λεωφορείο επέβαιναν συγγενείς και φίλοι του νεόνυμφου ζευγαριού

Δώδεκα άνθρωποι έχασα τη ζωή τους από την μετωπική σύγκρουση λεωφορείων στο κρατίδιο Οντίσα της ανατολικής Ινδίας.

Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στην πόλη Ντιγκαπαχάντι, περίπου 200 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μπουμπανίσβαρ (πρωτεύουσας του κρατιδίου).

«Νωρίτερα σήμερα, ιδιωτικό λεωφορείο με προσκεκλημένους γαμήλιας δεξίωσης συγκρούστηκε μετωπικά με αστικό λεωφορείο κοντά στο Ντιγκαπαχάντι, με αποτέλεσμα 12 άνθρωποι να σκοτωθούν και άλλοι επτά να τραυματιστούν», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ιδιωτικό λεωφορείο επέβαιναν συγγενείς και φίλοι του νεόνυμφου ζευγαριού, οι οποίοι επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά τη γαμήλια δεξίωση, σύμφωνα με αναφορές ινδικών μέσων ενημέρωσης.

Ο πρωθυπουργός της Οντίσα, Ναβίν Πατνάικ, εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του για το πολύνεκρο δυστύχημα και ανακοίνωσε πως θα δοθεί αποζημίωση 3.350 ευρώ στην οικογένεια κάθε θύματος και 335 ευρώ σε κάθε τραυματία.

Στην Ινδία υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο 150.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα (κατά μέσο όρο, ένας θάνατος κάθε τέσσερα λεπτά).

Η κυβέρνηση έχει θέσει ως στόχο τη μείωση κατά 50% του αριθμού των θυμάτων μέχρι το 2024.

pronews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

H τέλεια «οικονομική καταιγίδα»

Κατεστραμμένο κτίριο – συμβολική φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Νέος απολογισμός στην Κομισουβάχα – 43 νεκροί και ένας επιζών βρέθηκε ζωντανός

Βιομηχανική εγκατάσταση – συμβολική εικόνα διυλιστηρίουΔΙΕΘΝΗ

ΡΩΣΙΑ: Πάνω από 200 drones στην περιοχή Ριαζάν – Φωτιά κοντά σε μεγάλο διυλιστήριο και φόβοι για τα καύσιμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *