Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:28 - 24/06/2023

Την μία ημέρα οι Χαμ ερικάνοι λένε χρήση πυρηνικών από Ρωσσία = πόλεμος με ΝΑΤΟ την άλλη γίνεται πραξικόπημα στην Ρωσσία, «τυχαίον»!….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την μία ημέρα οι Χαμερικάνοι λένε χρήση πυρηνικών από Ρωσσία = πόλεμος με ΝΑΤΟ την άλλη γίνεται πραξικόπημα στην Ρωσσία, «τυχαίον»!….

Την ημέρα οι Χαμαιρικάνοι Χμέρ λένε χρήση πυρηνικών από την Ρωσσία ισούται με πόλεμον με το ΝΑΤΟ, την ίδια ημέρα οι Ουκρανοί λένε για χρήση πυρηνικών από τους ίδιους σε ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς που μπορεί να το κάνουν αλλά να ειπούν ότι το έκανε η Ρωσσία….

Την επομένη πραξικόπημα από την Βάγκνερ ιδιωτική εταιρεία στρατού, άμα είναι εταιρεία τι την εμπιστεύεσαι; Τα πήρε από τους Χαμερικάνους εξ’ αρχής και ο Βάγκνερ και ο Βαγκ Κονγκ τι είπαν με τις τέχνες τους ;

Το πραξικόπημα από έναν περίεργον υπερεσχάτης προδοσίας [επειδή περιλαμβάνει την ανθρωπότητα, το μέλλον της και την συνέχιση σύνδεσης μας με Τον Άκτιστον Τριαδικόν Θεόν] τυχοδιώκτην άνευ ηθικής αναστολής Γεβγκένι Πριγκόζιν με το ύποπτον επίθετον Προικοζή ήτοι ζη διά να προικοθηρεί ! και γε βγαίνει όχι Ευγένη….. Πατριωτισμός μηδέν έστω και εάν τον πλήγωσαν, αλλά Μυρίζει ΙΕισβραέλικο Χαμαίρικο χρήμα και Ματαιοδοξία ολκής με κοκαϊνης υπερηφάνεια….

Πριν μερικές εβδομάδες σε απαρτία οργίων εις τις Η.Π.Α. οι αλιτ+ες έλεγαν ότι η Ρωσσία είναι εξοφλημένον κράτος και έγραψα ότι θα τους έχουν στημένον πραξικόπημα….

Οι Πολωνοί έτοιμοι να πολεμήσουν την Ρωσσία εντός και εκτός Ουκρανίας….

Οι Λευκορώσσοι εφ’ όπλων …..

Οι Σέρβοι εφ’ όπλων ……

Οι Έλληνες όμηροι πολιτικών που θα ψηφίσουν χαχαχαχα…. Ή που ψήφισαν …..

Και Ο Θεός Βοηθός……

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ !

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Πούτιν Πούτιν και άγιος ο θεός. Έτσι να μην γίνει πυρηνικός, και να φάμε στη μαπα την παρωδία μέχρι το 2030 στην Ουκρανία, αλλά και την μεγάλη επανεκκίνηση που ο Πούτιν σαν λαγός της δίνει τόσο αβάντα. Ξαφνικά τώρα ακόμα και τα συστημικά μέσα έγιναν πουτινικοι, ενώ ο πριγκοζιν που ήταν ο νούμερο ένα εχθρός των Αμερικανών για την παρεμβολή στις εκλογές του 16 τώρα είναι φιλοδυτικος. Από πότε συμμεριζόμαστε απόψεις συστημικών μέσων; Και επιθυμούμε την ατζέντα από μια άμεση ρήξη;

  2. Wagner flag being hoisted in Tel Aviv, Israel.

    Do you understand who now is behind this attempted overthrow?

    Who was left last for a reason?

    Shadow war no more.

    @ShadowofEzra

  3. ΠάνοςΓέριμου 06/24/2023 @ 9:09 ΜΜ

    THEODOROS, τα συνστημικά κατάλαβαν από πού έρχεται η βρώμα ή έστω η πηγής της βρώμας που συνωμοσιολόγοι ξελαραγγίστηκαν για τις συνωμοσίες. Αυτός ο κοκαϊνοπότης Προικοζής είναι σαν τον άλλον ίσως τον Παλαιστίνιον, πως τον έλεγαν Αράφατ που είχε δισεκατομμύρια όπως και αυτός, δεν ξέρουμε γιατί ο Αράφατ αλλά ποίος έχει δολλάρια; Άμα έχει εταιρεία στην μέση να μην εμπιστεύεσαι τείνει τον νουν εις την φιλαργυρίαν και την ματαιοδοξίαν.Ο Θεός προστάστης μας είναι….

  4. ΠάνοςΓέριμου 06/24/2023 @ 9:17 ΜΜ

    JP, και λέγει ο Άγιος Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός: το Ισραήλ θα καταλάβει τα λάθη του – όταν θα έχει καταστραφεί διά της ίδιας της πολιτικής του.

  5. Ειναι λογικο μια υπερδυναμη να μη χτυπαει κεντρα διοικησης στο Κιεβο με δυτικους.η να λειτουργει επιμελητεια δυσης απο ΛΒΙΒ η να μχτυπησει τιν ιδιο το Ζελενσκι..τρελα στον πρωτο παγκοσμιο ειμαστε με χαρακωματα? κατι δε παει καλα…επαναλαμβανω το Κιεβι δεν επρεπε να ειναι οικοπεδο ο Ζελενσκι ειναι στο γραφειο του..να μπαινουν σε Νατο Φιλανδια Σουηδια χωρις βα φανε πυρηνικο..η πολιτικη ειναι προβλεψη κα ασκηση δυναμης αν εχεις δεν παιζειεις με οθκρανους ενβ χανονται Ρωσοι καποιος δεν παιζει τιμια

  6. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 06/24/2023 @ 9:39 ΜΜ

    Ο προικοζη με τον τακουνάκια ζελένσκι ψωνίζουν από τον ίδιο έμπορο την κόκα που είναι το περίεργο όπως τα παίρνει ο ζελένσκι από τα Αμερικάνα τα πήρε και ο προικοζη

  7. ΠάνοςΓέριμου 06/24/2023 @ 9:52 ΜΜ

    ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ’ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ, σωστός, δηλαδή πειο έξυπνος είναι ο τακουνάκιας Ζέλιος και ο Προικοζή παλλικάρι του τακουνιού είναι, καλά έλεγα κοτάξετε αναγραμματιστί η κόκα = κακό και η κόλα = καλό, αλλά η ουδετερότητα της κακό καλό έγινε μόνον κακό με καμάρι…. κοκαϊνη = κακοϊνη απ’ εκεί και πέρα ανογει η “ελευθερία” για πουστιά ! Διότι πούστης αμαστούρωτος μπορεί να κόψει αλλά υπό μαστούρα γίνεται έναν ο εθισμός και ηδονικότερος επειδή η μαστούρα τερατοπολλαπλασιάζει τις αισθήεις και τα πάθη θεριεύουν….

  8. ΜΥ NAME IS ΜΕΤΗΟS 06/24/2023 @ 11:01 ΜΜ

    ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΟΥΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΥΣΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ. (ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΜΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?)
    ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    “ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΠΟΤΕ”

  9. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 06/25/2023 @ 9:34 ΠΜ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*