Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:07 - 24/06/2023

Κάποια ημέρα θα μάθεις για το πείραμα Τιτάν βαθυσκάφος ! …. Στο τέλος του άρθρου θα δείτε ότι κάτι βρωμάει….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κάποια ημέρα θα μάθεις για το πείραμα Τιτάν βαθυσκάφος ! …. Στο τέλος του άρθρου θα δείτε ότι κάτι βρωμάει….

Λένε ότι έγινε ενδοέρριξη, το αντίστροφον της έκρηξης, ήτοι explosion & emplosion.

Explosion, η «ξένη» λέξη που σημαίνει εξάπλωση = έκρηξη !

Εξ’ απλωση…. Έξω άπλωση !

implosion, η «ξένη» λέξη σε αντιστάθμισμα της εξάπλωσης έκρηξης που χρησιμοποιείται το πρόθεμα εν και που σε σύνθεση με κάποια φωνήεντα μετατρέπεται σε έμ όπως συνήθειζαν οι Έλληνες Ιουδαίοι να κάνουν την κατάληξη εν σε έμ π.χ. Βηθλεέν ή Βηθλέν ή Βηθηλέν ή Ευηθηλέν ή Ευθηλέν σε Βηθλεέμ και άλλα πολλά.

Ήτοι η σύνθεση εν+άπλωση = ενάπλωση αγγλιστί εμάπλωση και το εν και εμ γίνεται αγγλιστί in & im = in+plosion [εν άπλωση] = im+plosion = inplosion & implosion που σημαίνει και εσωτερική ή προς τα μέσα κατάρρευση, διά της άσκησης της υπερβαρύτητας όχι μόνον από επάνω αλλά από πέριξ !

Αυτοί που έχουν ορκιστεί να με καταπολεμούν, πώς και αυτά τα αντιλαμβάνομαι πρώτος αφού είμαι ενσφαλμένος ; Πώς και διατί κανένας άλλος δεν ανάλυσε τόσες λέξεις και δεν λεξοσύνθεσε αμέτρητες που τις πλείστες τις πέταξα ή έκαψα….

Επειδή δεν είμαι καθηγητής με διπλώματα ; Μα ποίος χρειάζεται διπλώματα ενώπιον Θεού είτε τα έχει είτε δεν τα έχει ;

Μήπως σας είπε κανένας Γλωσσολόγος περισσότερες λέξεις από εμένα σε ανάλυση και καινολεξοπλασία;

Εκεί που οι άλλοι μέσα εις τα πλαίσια των κατεστημένων σας αναλύουν τις υφιστάμενες λέξεις και μερικές καινούργιες με φοβία και δειλία μήπως θυμώσουν τα ξένα αφεντικά , προσωπικά ενώπιον Θεού μπορώ να σας γράψω έναν λεξικόν 10.000 σελίδων με καινούργια νοήματα και γνωρίζετε ότι δύναμαι να το πράξω !

Βεβαίως, σε κάθε περίπτωση , η βάση είναι , η Ελληνική Γλώσσα , αλλά ως πού βυθίζονται σε ύψη και πυθμένες άλλοι ; Εκεί που λένε ότι οι Ευρωπαϊκές Γλώσσες έχουν πολλές ελληνικές λέξεις ο υποφαινόμενος τολμά έκτοτε να ισχυρίζεται με Σθένος ότι πάσα λέξη της Γης που υπήρξε και υπάρχει έχει διαδοχικά ρίζα εάν την ιχνηλατήσουμε εις τις διάφορες ανά διαστήματα παραφθορές και μεταλλάξεις της τα Ελληνικά και είμαι ο πρώτος που το είπε πριν από δεκαετίες !

Το πείραμα με το βαθυσκάφος είναι πείραμα υπερβαρύτητας !

Είναι πείραμα διά βίαιη υπερπλημμυρίδα ή τσουνάμι από τα ελληνικά νάμα = κύμα και τσου = τζιάϊαντ = γιγάντιον = γιγαντόκυμα !

Είναι πείραμα ταχύας εξαφάνισης !

Το ύδωρ σε κάθε βάθος είναι διαφορετικόν !

Το βάρος του ύδατος των ωκεανών [ω κυανόν = ωκυανός = ωκεανός] συρρικνώνει το μέγεθος της γης και την συγκρατεί ενώ τα συμπιεσμένα μόρια ύδατος ραδιενεργούν σε συχνότητες που τινές δεν τις έχουμε καν μελετήσει και δεν τις γνωρίζουμε !

Εάν μία βόμβα εις το ίδιον βάθος που πειραματίσθηκε η ενάπλωση κάνει έκρηξη εκτόπισης υπερβαρύτητας που ισχύει εκεί τότε ο περιβόητος κομήτης που θα μπορούσε να πέσει είναι μωρόν εν συγκρίσει διαδοχικών κυμάτων ύδατος και διαφόρων ειδών ενέργειας !

Συν ότι τέτοια έκρηξη δημιουργεί σεισμούς, αλλά και η ενάπλωση μετά από κόπον και υπερπίεση υπερβαρύτητας, επίσης δημιουργεί σεισμούς και ταράξεις τεκτονικών πλακών και άλλων μεγεθών, νόμων και τιμών αστροφυσικών !

Οκ , θέλεις να σου ειπώ και το άλλον;

Τι θα γινόταν εάν έναν κοσμοσκάφος περνούσε από κάποια περιοχή του Διαστήματος με παρόμοια ή πολλαπλάσια συμπίεση υπερβαρύτητας ; Και εάν αυτή η περιοχή είναι ίση με το σκάφος, τι χαπάρια έκπληξης; Και ασπούμε εάν αυτόν ισχύει εις τις Μαύρες Τρύπες ;

Η Μεγάλη Συμπίεση της Μεγάλης Υπερβαρύτητας δημιούργησε αυτόν που λένε Μεγάλη Έκρηξη που πρώτος είπα από δεκαετιών ότι ήταν πολλές, αυτά όχι να μου ειπέτε ότι τα λένε άλλοι αύριον μεθαύριον και βεβαίως παρότι Υπεραποκαλυπτικά δεν αποκαλύπτω τα Κλειδιά που τα έχω άσσους εις τα μανίκια…..

Βεβαίως, το πείραμα δεν έγινε δι’ όσα λέγω αλλά διά μερικά απ’ όσα λέγω και βεβαίως έπρεπε να γίνει φανερά ως δυστύχημα διά να μην πάρει κανένας είδηση, συν ότι κάνουν την θυσία εις τον Καρναβαάλ τους που τους εμπνέει αλλά αρκετά ανελλιπώς, αφού βλέπω τι τους κρύβει. Το μυστικόν εις την Αστροφυσική είναι το ξανά είπα ότι οι Νόμοι της είναι αξεδιάλυτοι με την Ηθική και κάποτε θα εκπλαγούν πολλοί δυσάρεστα !

Διά να το συλλάβετε αυτόν, φανταστείτε εάν οι Νόμοι όχι της Συμπαντικής αλλά Άπειρης-Άλειπτης Αστροφυσικής Ύλης ήσαν ανήθικοι, μπορείς ή κολλάει το μυαλόν και εάν κολλάει από ανεκπαιδευσία δεν υπάρχει πρόβλημα, εξασκήθου, εάν κολλάει επειδή πέταξες την Ηθική, τότε δεν θα προχωρήσεις, εάν δεν της ζητήσεις συγγνώμη!

Ποία τεχνολογία δημιουργεί εκτόπισμα υπερβαρύτητας και πού θα καταλήξει αυτή; Οι Ρώσσοι έκαναν υποβρύχια με εκτόπιση τινής βαρύτητας και ύδατος βασισμένοι εις την Αργώ των Αργοναυτών…. Δεν μπορώ να προχωρήσω, υπάρχουν όρια !

Από το άρθρον κατωτέρω:

Έτσι, σε αυτό το βάθος, η πίεση είναι πιθανώς πάνω από 2 τόνους ανά τετραγωνικό εκατοστό, πάνω από 350 φορές της πίεσης στη Γη. Κάθε μικρή ρωγμή θα μπορούσε να προκαλέσει άμεση έκρηξη, η οποία θα κατέστρεφε το σκάφος», είπε ο Tom Maddox, CEO και ιδρυτής της Underwater Forensic Investigators καθώς και συγκυβερνήτης της αποστολής το 2005 στον Τιτανικό.

Η επιφανειακή πίεση μετριέται ως 1 ατμόσφαιρα, που είναι περίπου 7 κιλά ανά τετραγωνικό εκατοστό. Καθώς πηγαίνετε πιο βαθιά κάτω από το νερό, αυτή η πίεση αυξάνεται προοδευτικά. Στο βάθος στο οποίο βρίσκεται το ναυάγιο του Τιτανικού, η πίεση είναι σχεδόν 2,7 τόνοι ανά τετραγωνικό εκατοστό.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του βίντεο με την «έκρηξη» ο αέρας στο βαθυσκάφος θα έφτανε τις θερμοκρασίες που επικρατούν στην επιφάνεια του Ήλιου ενώ το κέλυφος του Titan θα γινόταν συντρίμμια μέσα σε μόλις 30 milisecond.

Μια καταστροφική έκρηξη συμβαίνει με ταχύτητα άνω των 2.400 χιλιομέτρων την ώρα», δήλωσε στο CNN η Άιλεν Μάρτι, πρώην αξιωματικός του ναυτικού και καθηγήτρια στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

Η πίεση στην θάλασσα μετράται με ατμόσφαιρες με κάθε μια εξ αυτών να ισούται με πίεση 6,6 κιλών ανά τετραγωνική ίντσα. Οι ατμόσφαιρες αυξάνονται κατά μια κάθε 10 μέτρα που διανύονται σε βάθος. Επομένως στα 3.000 μέτρα, περιοχή στην οποία εκτιμάται ότι σημειώθηκε η καταστροφική αποσυμπίεση, η πίεση πρέπει να ήταν 300 φορές μεγαλύτερη από αυτή στην επιφάνεια.

Σημειώνεται ότι το ναυάγιο του Τιτανικού βρίσκεται στην αποκαλούμενη «Ζώνη του Μεσονυκτίου», χωρίς φως και με θερμοκρασίες της τάξης των 4 βαθμών Κελσίου. Όποια μορφή ζωής υπάρχει εκεί να έχει προσαρμοστεί στις ακραίες πιέσεις, το κρύο και το σκοτάδι, προσαρμογή που προκαλεί τον θάνατό των ζώων αυτών όταν ανεβαίνουν στην επιφάνεια της θάλασσας.

Οι άνθρωποι εξαϋλώθηκαν, όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου»

«Οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν τίποτα. Ξαφνικά εξαϋλώθηκαν. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου» δήλωσε στην ΕΡΤ ο Σπυρίδων Περβαινάς, αντιναύαρχος εν αποστρατεία μιλώντας για την άσχημη τύχη που είχαν οι πέντε επιβαίνοντες του τουριστικού βαθυσκάφους Titan, το οποίο διαλύθηκε κατά τη διάρκεια κατάδυσης του προς το ναυάγιο του Τιτανικού.

«Είχαμε το χειρότερο επίλογο από ότι μπορούσαμε να έχουμε. Εάν επικρατούσε το σενάριο ότι ήταν μέσα στο σκάφος και κάποια στιγμή είχε τελειώσει το οξυγόνο, κάποια στιγμή θα μπορούσαν να τους βρουν. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα» δήλωσε στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Περβαινάς εξηγώντας ότι το ναυτικό αυτό δυστύχημα οφείλεται σε προβλήματα στην κατασκευή του πειραματικού βαθυσκάφους «Τιτάνας» της εταιρείας Οcean Gate Expeditions.

Τι βλέπουμε αριθμοΛογικά;…..\

1 ατμόσφαιρα 7 χιλιόγραμμα ανά τεταγωνικόν εκατοστόν, ήτοι 7 χιλιόγραμμα Χ 100 εκατοστόμετρα = 700.000 Χ7 χιλιόγραμμα = 4.900.000 ανά 7 χιλιόγραμμα και βάλε πολλαπλασιασμόν….

Βλέπουμε 1 και 7 = 17 και 71 = 88….

2,54 εκατοστόμετρα η ίντζα

2,54Χ2,54 = 6,4516….

6,6Χ2,54 = 16,764…..

6,6+2,54=9,14

66+254=320

6,6/2,54 =2,598…..

Έναν τετραγωνικόν μέτρον είναι 10.000 τετραγωνικά εκατοστόμετρα Χ 7 χιλιόγραμμα = 70.000 κιλά ανά τετραγωνικόν μέτρον….

Το κυβικό εκατοστό είναι μονάδα μέτρησης όγκου (σύμβολο στο SI cm3, άλλα σύμβολα: cc ή ccm), υποπολλαπλάσιο του κυβικού μέτρου. Κάθε κυβικό μέτρο έχει 1.000.000 κυβικά εκατοστά. Η συνήθης χρήση του είναι στην Ιατρική και στην αυτοκινητοβιομηχανία για τη μέτρηση όγκου των κυλίνδρων.

Πόσα τετραγωνικά εκατοστόμετρα ή cm2 έχει έναν κυβικόν μέτρον ή cm3  εδώ σας θέλω; Χαχαχαχα !

Προσέξετε μία απάντηση που δεν είναι απάντηση:

Επειδή ο κύβος έχει 6 έδρες, η κάθε έδρα του θα έχει εμβαδόν 96 cm2 : 6 = 16 cm2 . … Επομένως, ο όγκος του κύβου είναι: (4 cm)3

Ναι αλλά ο όγκος ενός cmείναι συγκεκριμένος, αλλά το πάχος των εδρών του cm2 δεν είναι και εδώ χανόμαστε στον ωκεανόν του απροσδιόριστου, αλλά εάν κάθε κυβικό μέτρο έχει 1.000.000 κυβικά εκατοστόμετρα τότε 1.000.000 έστω Χ 7 χιλιόγραμμα = 7.000.000 χιλιόγραμμα Χ 1.000 γραμμάρια = 7.000.000.000 γραμμάρια, και αυτά σε κυβικόν εκατοστόμετρον, εάν κάνουμε με 96 cm2  όπως λέγει ανωτέρω, ήτοι 96Χ6=576 [να και αυτός ο αριθμός που σας έλεγα στην αριθμολογία όπως στα τσάκρα ή αιθερικά κέντρα 16Χ6=96, έτσι για να φεύγουν οι αμφισβητήσεις κακίας] ήτοι:

1.000.000 εκατοστόμετρα και κάθε κυβικόν εκατοστόμετρον = 576 εκατοστόμετρα Χ 7 χιλιόγραμμα = 4.032 Χ 1.000 γραμμάρια = 403.200 γραμμάρια Χ 1.000 κυβικά μέτρα = 7.000.000.000.000 γραμμάρια !

Μα ποίον περιπαίζετε; Κάτι βρωμάει, εάν σφάλλω θα το παραδεχθώ αλλά πρωτίστως αποδείξετε το, αφού βάσει των όσων λένε 7.000.000.000.000 γραμμάρια ανά κυβικόν μέτρον ήτοι 7.000.000.000 χιλιόγραμμα/κιλά ανά κυβικόν μέτρον βάρος συν τον αύξων αριθμόν συμπίεσης ανά καθένα κυβικόν μέτρον; Μα ποίον περιπαίζετε λοιπόν, πήγε ποτέ διαστημόπλοιον εις την Σελήνη; Πολλοί λένε όχι και έχουν και κάποια στοιχεία. Πήγε ποτέ βαθυσκάφος σε τέτοιον βάθος και όντως υπάρχει τόσον βάθος και πίεση ανά τετραγωνικόν και κυβικόν εκατοστόμετρον [που είναι πολύ περισσότερον διότι δεν έχει καθοριστεί το πάχος 23 ]

Το ότι προκύπτει ο αριθμός 4.032 που αριθμολογικά = 432 Χ 2 = 864 ήτοι ο αριθμός ηλιακού έτους κύκλου ήτοι 360Χ24 = 8.640 ώρες και ο αριθμός 403.200 που είναι πάλαι 432 με αφαιρεμένα τα μηδενικά και Χ 2 = 864 λέγει πολλά διά την Αριθμοσοφία μου και είμαστε εις την Ενιαιά Θεωρία μου διά τα Πάντα με αποδείξεις μέσω Αριθμοσοφίας πάντοτε είτε την συναφέρνουμε είτε την αγνοούμε !!!!

Λένε διά 2,7 τόνους πίεση ανά τετραγωνικόν εκατοστόν [αριθμοί 27 και 72 αναγραμματιστί], συνεπώς ανά κυβικόν τετραγωνικόν εκατοστόν σε κάθε έδρα είναι Χ 6 = 16,2 τόνοι Χ 6 έδρες = 97,2 τόνοι, χαχαχαχα ! Μα ποίον περιπαίζεται, τι μέταλλον είναι αυτόν του υποβρύχιου αυτού και διατί το οξυγόνον έχει τόσην δύναμη να το βαστάζει σε με ενάπλωση ήτοι εσωτερική έκρηξη ή ενδρορρήξη; Μπορεί να κάνω σφάλμα, δεν ξέρω, αλλά το 97,2 = 972 και το έτος αυτόν π.Χ. είναι σημαντικόν εις την Παλαιά Διαθήκη, 972/9 = 108 ο άλλος υπερσημαντικός αριθμός και εν τέλει 18….

Και 97,2 Χ1.000 = 97.200 γραμμάρια ανά τετραγωνικόν κυβικόν εκατοστόμετρον, συνάμα 97,2 / 2,7 = 36 ! = ο αριθμός του κύκλου = 360ο !  Συνάμα 97,2+2,7 = 99,9 = 999 ! Και 97+27 = 124 [δεν θα προχωρήσουμε εις τους 6 αναγραμματισμούς και το συνάθροισμα αυτών των καταληκτικών αριθμών….].

Ανωτέρω αποδείξαμε ότι είναι πολύ περισσότερα, τι συμβαίνει, πως αντέχουν τα μέταλλα και ποία άλλα μυστικά βλέπετε που δεν θα αναφέρω…. Δηλαδή η πίεση δεν περνάει μέσα σε έναν κουβούκλοιον [κουβάς+κλοιός] ή θάλαμον πριν θραυεί ; Δηλαδή απορροφάται και συμπιέζεται εντός μετάλλου ή άλλου υλικού ! Ποίες Πύλες ανοίγονται, τες οίδες;…..

Με ταχύτητα 2.400 χιλιόμετρα την ώρα. Τι τρέχει με τόση ταχύτητα εντός συμπιεσμένου ύδατος, η ίδια η πίεση; = 24 [κύβος και όπου κύβος και το 888 και όπου αυτόν και το μυστικόν όνομα Θεραπείας ΙΗΣΟΥΣ] και είδες και το 6,6+24=90=9….

Βρε μπας και παρακολουθούν τους ωκεάνειους πυθμένες και εξάγουν συμπεράσματα για το Διάστημα; Χαχαχα, εν μέρει θα κάνουν σφάλματα !

Αφού ανευρέθηκαν συντρίμμια τα 5 θύματα δεν εξαϋλώθηκαν όπως αναφέρει το απόσπασμα ανωτέρω από το άρθρον κατωτέρω…. Έγιναν θραύσματα και σπαράγματα αλλά όχι εξαύλωση.

Και αφού συναντήσαμε τον 124 οι 6 αναγραμματισμοί του = 1.554 που εκ μεταφοράς πάντοτε των ακρυνών = 555 = 15 = 5, αλλά ήσαν τα θύματα Θεός μακαρίσει τα 5 ! 360ο διαιρείται με το 5 72ο και 365 ημέρες είναι 73 φορές το 5 ήτοι μία φορά περισσότερες από το 360ο που είναι ο υπερσημαντικός αριθμός 72 και είχαμε δείξει 73 κουκκίδες εις την εξάλφα, όλα συνγκλίνουν Έναν ή 1….

https://24h.com.cy/ti-einai-i-endorrixi-poy-skotose-se-klasmata-toy-deyteroleptoy-toys-pente-epivainontes-toy-titan/

Λαχανίδα τα Τέμπη του Titanνικού…..

Πεντάγωνα Ελλάδος & Η.Π.Α+Θυσία 5 ζάμπλουτων+Πεντάλφα σε αεριοψεκασμούς+ανακοίωση έναρξη ευρείας Νατοπολεμοχαρείας+;…..

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΑ Ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

    https://www.bitchute.com/video/frQ5wcQckkfc/

  2. Ρε μαστορα,το βασικο διδαγμα ειναι οτι ο ακρατος και ακριτος πλουτισμος που ονειρευονται μυριαδες παναθλιοι τιποτενιοι,κοινωνικα και οικονομικα,πρεπει να εμπαιδωσουν οτι αν και η ελπιδα πεθαινει τελευταια[αρα πιθανωτατα δεν προλαβαινουν]και οτι αυτο το χρηματικο αδυσωπητο συστημα,εκτος απο νεαρα παιδια[Τεμπη]συγγενεις[πανδημια]εξαθλιωμενους[Πυλος]κλπ σκοτωνει και τους υπερπλουσιους.111 χρονια μετα μας το ξαναθυμησε ο Τιτανικος.

  3. εχεις δικιο,η ιστορια μας διδασκει οτι η πραγματικοτητα ειναι τοσο απλη μονο αν κανεις πισω…zoom out…και δεις τα πραγματα ”ολοτητας”
    ασο για τον παναγιωτη καπου εχει χαθει κατω απ’το υποστεγο μιας τεραγωνικης ριζας….

  4. ενα μπαλονι με αερα βυθιζεται μεχρι να σκασει, το μπαλονι δεν θα υπαρχει πια ως φουσκωτο, αλλά υλικο μπαλονιου θα υπαρχει ως υπολειμμα να κινειται …

  5. ΑΙΚ
    Πλούσιος
    Πλους ιος
    Πλεύση ιός
    Πλ* ουσιος

  6. Δύναμης cm³
    Δυνατότητα cm³
    ///
    Ύδωρ cm⁴
    ωκεανός ένας από τους Τιτάνες
    Κρόνος Ρέα= η Ροή του Χρόνου
    Ιαπετός
    ΙΠαετος
    Μνημοσύνη
    5
    Ο πόλεμος των Τιτάνων

  7. ΠάνοςΓέριμου 06/24/2023 @ 9:20 ΜΜ

    AIK, το σχόλιον σου μπήκε σε άρθρον… είναι αναρτημένον για τα 111…. Ο Θεός μαζύν σου !

  8. ΠάνοςΓέριμου 06/24/2023 @ 9:21 ΜΜ

    ΔΗΜΙΟΣ, έκανες το καλύτερον σχόλιον, βυθίστηκα εις την τετρσγωνική ρίζα και είδα την ατέλεια της δευτέρας, που είναι θέμα βιβλίου….

  9. ΠάνοςΓέριμου 06/24/2023 @ 9:23 ΜΜ

    ΑΝ, σωστός, πως και άλλες φορές δεν συντριβόταν; και είναι τόσον αντιπιεστικόν το οξυγόνον ώστε να βαστάει ασύντριπτον το υποβρύχιον; Τροφή διά ιχνηλάτιση εξαπάτησης….

  10. ΠάνοςΓέριμου 06/24/2023 @ 9:24 ΜΜ

    ΒΙΛΛΙ, ευχαριστούμε, είδα έναν μέρος το υπόλοιπον μετά….

  11. ΠάνοςΓέριμου 06/24/2023 @ 9:25 ΜΜ

    (/), τα είπες όλα, αλλά πες μου αυτόν το Ύδωρ cm⁴, τι υπονοείς, διότι κάτι υποψιάζομαι….

  12. Είναι η 3 μεταβλητές του Νερού +1 ως πληροφορία άρα ως Πνεύμα,,,
    Στο Μυστήριο της θείας ευχαριστίας εκτός από τόν Οίνο χρειάζεται και το ζεστό Νερό!!!
    Κοινωνία φίλε μου!!!,,,

  13. cm*
    Ότι είναι εδώ κάτω* ονομάζεται Υπό,,,
    Υπό τού Ήλιου!
    Ζέση
    Κ αυμα
    Θ αυμα
    Κοινωνία φίλε μου!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*