Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:41 - 23/06/2023

Πεντάγωνα Ελλάδος & Η.Π.Α+Θυσία 5 ζάμπλουτων+Πεντάλφα σε αεριοψεκασμούς+ανακοίωση έναρξη ευρείας Νατοπολεμοχαρείας+;…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πεντάγωνα Ελλάδος & Η.Π.Α+Θυσία 5 ζάμπλουτων+Πεντάλφα σε αεριοψεκασμούς+ανακοίωση έναρξη ευρείας Νατοπολεμοχαρείας+;…..

Αφού αναγνώσεις το άρθρον εις το τέλος….

Εάν θυμάμαι σωστά , τότες με την θυσία εις τα Τέμπη Λαρίσσης , είπαμε ότι το επόμενον θυσίασμα σατανολατρών κάρνας προς Βαάλ θα είναι εις τον ύδωρ και υποβρύχια και αυτόν το βαθυσκάφος έχει σχήμα πέους κυνός και καρχαρία ; χαχαχαχα και βεβαίως Πολυβεβαίως Βαάλ είναι από την ελληνική λέξη αναγραμματιστί Βαλά = βάλανος = βαλά νούς ήτοι ο νούς του να βάνει τον πέον μέσα σε κόλπον ή οποιαδήποτε τρύπα , λέγε και Σάτυρος που αντιστοιχεί εις τον Σατούρους που οι Ρωμαίοι Κρονοποίησαν τον Σάτυρον , και ο Σατανάς παραφθορά του Σάτ+υρος & Σάτ+ανάς = ανά = αναρχία και άνευαρχία ξανά αναρχία ως λέξη διττή καταβολή της , και βεβαίως υπερβεβαίως από το εις+άτη ζω = επειδή όπου σίγμα είναι συνήθως η σύνθεση εις μαζύν με άλλον γράμμα όπως εις την έγινε στην , ήτοι εις άτη νους και εις άτη ύρος !

Στα.ανάς Σατ.τούρους [ή Σατ.ούρους – ουρά – ουρανός – ουραγός] Σάτ. υρος Satellite = Sat.el.lite & Sat elite/ellite = Σατανά φως αφρόκρεμας/ελίτι και αλητών βασιλέων κόσμου όπως λέγει η Αποκάλυψη και είναι δόρυ.φόρος ήτοι & Άρης = αναγραμματιστί Σάρη = σάρισσα , και έρχεται βεβαίως ο μέγας πόλεμων , μην εκπλαγείται να είναι από πέντε έως επτά οι παγκόσμιοι πολέμοι , ! sate = χορταίνω & sat = κάθισα , κάθισες και χόρτασες  εις το φως της αλήτικης αφρόκρεμας/ελίτης/ελίτ και: κάθισε φως της ελίτ = πεφωτεισμένων εκγόνων Σταυρωτών ψευδοϊουδαίων ραβίνων κατά Χριστού…. Τι είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός; Ότι θα ζώνει με κλωστή [διαδικτύου ηλεκτρονική] την γην ο διάβολος και θα δίνει γύρες με την κολοκύθα του , ο πρώτος σπούτνικ δορυφόρος το σχύμα κολοκύθας είχε !

Να εκκινήσωμεν από τα του Νηπειαγωγείου. Διά να έχεις πεντάγωνον πρέπει μέσα να έχεις πεντάλφα, διά να έχεις πεντάλφα σημαίνει οι 5 άκρες της σχυματίζουν [εις χύμα που έγινε εις χήμα = σχήμα] πεντάγωνον….

Τα Πεντάγωνα Ελλάδος και Η.Π.Α. καλούνται ούτως συμβολίζοντας τις 5 Ηπείρους έως τότε που ιδρύθηκαν έστω και δι’ αυτού δεν έγιναν εξάλφες , επειδή την Ανταρτική δεν την είχαν διά Ήπειρον ή έστω ούτως ήθελαν να μας λένε.

Οι Ελληνοβυζαντινοί Χάρτες που δείχνουν την ξηρά Ήπειρον υπό Ανταρτικής και που σφετερίστηκε ο Ναύαρχος Πύρρη Ρέϊς και που μας θυμίζει τον Πύρρον Ηπείρου Ελλάδος και τον Πύρρον του Πόντου [έχει μάλλον γενεά απ’ εκεί και διατηρήθηκε το επίθετον του] και που ευρίσκονται εις το Μητροπολιτικόν Αρχαιολογικόν Μουσείον Κωνσταντινουπόλεως, δείχνουν την Ανταρτική όπως ήταν πριν την παγωμάρα της ή υπό της παγωμάρας της και είτε χαρτογραφήθηκαν πριν τους παγετώνες και πριν αντιστραφεί το ρεύμα Κόλπου του Μέχικου προς Βορράν, ήταν προς Νότον; Τροφή διά σκέψη, αφού το ρεύμα αυτόν φρενάρει την προώθηση των παγόβουνων προς το κέντρον του Ατλαντικού Ωκεανού με τήξη, ενώ πριν να υπάρχει υπήρχαν οι εποχές των παγετώνων και δεν αποκλείεται ο Ατλαντικός Ωκεανός να είναι βαθυξύσιμον των γιγάντιων υπερπαγόβουνων ! Τώρα λένε αλλάζουν οι πορείες των πόλων με 40ο κλίση προς Ρωσσία και το κλίμα μετατρέπεται και εναλάσσεται εναλλάξ και μας πωλούν φούμαρα ότι είναι το διοξείδιον του άνθρακα ενώ αυτόν απεναντίας είναι σταθεροποιητικός παράγοντας ! ΄΄΄Όποτε αλλάζουν οι κλίσεις Πόλων αντιστρέφονται όλα και οι παίκτες με την ποσοσφαιρική έννοια ως κλίματα μεταφέρονται ή και λαμβάνουν θέση άλλων συμπαικτών !

Είτε χαρτογραφήθηκαν με δορυφόρον είτε με άγνωστους μαγνητισμούς έως και μαγεία, είτε με θαύμα εν καιρώ Ελληνοβυζαντίου, κανείς δεν γνωρίζει, αλλά αυτήν είναι η Τετραπιθανότητα….

Η Πεντάλφα έχει συνδεθεί σφετεριστικά με τους σατανιστές ενώ είναι παντού εις την φύση, απλούστατα παρατηρείστε τα άνθη, τα πλείστα έχουν σχήμα εξάλφας και πεντάλφας και εις τις άκρες τους τα εξάγωνα και πεντάγωνα αντίστοιχα, σημεία της φύσης εκ Θεού, και ο Σώκρατες είχε δηλώσει: βλέπω τον κόσμον εξάγωνα !

Διατί στρατιωτικά Πεντάγωνα σε Ελλάδα και Η.Π.Α.; Διότι η μεν Ελλάς ο ομφαλός της Γης με νοήματα όχι όπως σας τα έχουν παρουσιάσει , εννοείται , !

Οι Δελφοί παίζουν ρόλον, εις τα πρωτόκολλα των σοφών της σιών του σατανά όχι αυτής Του Θεού, λένε ρητώς: επειδή οι Χριστιανοί προστατεύονται από Το Άγιον Πνεύμαν δεν δυνόμαστε να τους νικήσουμε πλήρως εκτός εάν τους φύγοτμε Το Άγιον Πνεύμα και να τους μουντάρουμε λυκίσια.

Διά να γίνει τούτον , πρέπει να συμμετάσχει εις τον σατανά η Ελλάς, Ο Περιούσιος Λαός της Καινής Διαθήκης Του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !

Διότι όπως Ο Πατέρας Θεός τιμάει Τον Λόγον Του προς τους Ισραηλίτες Ιουδαίους και σε κάποια φάση όπως λέγει η Αποκάλυψη θα φανεί εις τον ουρανόν η Ιερά Διαθήκη, και θα τους ειπεί και θα μας ειπεί ουσιαστικά: ιδού κράτησα Τον Λόγον Μου, εσείς ;

Ομοίως ισχύει διά τους Περιούσιους Υιού Θεού εν σαρκί Ιησού Χριστού ! Τώρα πρέπει να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι τα Μυστικά Μυστήρια που είναι ολοφάνερα συνάμα άμα γνωρίσεις το Δίκαιον Τριαδικού Θεού !

Ο σατανάς βαστάει τους Ισραηλίτες Ιουδαίους και θέλει να βαστάει και τους Καινούς Ισραηλίτες Έλληνες , διά να μπορεί να φύγει πλήρως Τω Αγίω Πνεύματι !

Άρα τε, τα δύο Πεντάγωνα ουσιαστικά το μεν Ιουδαίων και το δε Ελλήνων αν και υπάρχει και έναν εις το «Ισραήλ»…..

Η καταστροφή του βαθυσκάφους Τιτάν είναι η μυστική τελετουργική μαγική θυσιαστική έναρξη Παγκοσμίου Πολέμου του ΝΑΤΟ ! Οι θυσιασμένοι 5 ήτοι ο αριθμός 5αλφας και 5γωνου ! Τώρα αναλογιστείτε εάν το πλοίον Τιτανικός σηματοδοτούσε μία καινή εποχή σατανά και επικράτειας των υποτακτικών του των Η.Β.-Η.Π.Α. !

5 Ηπείροι Πόλεμος 5 Θάλασσες Πόλεμος , να το θυμάστε τούτον !

Το Χαμερικάνικο Πεντάγωνο , έχει σχύμα γραμμώσεων ως ηλεκτρόδια σε ηλεκτρονική συνσκευή μπα γκουά αλλά σε πεντάγωνον αντί οκτάγωνον

Εις τον ουρανόν έναντι της Dis.ney Magic King.dom , dis = dys = δυς αγγλιστί όπως λέμε δυσενωτικός = disconnect  & ney = νεύρα που σημαίνει και νέυ = ναυς και όντως τα νεύρα είναι ναυς δρόμοι πληροφορίας και εντολής εις το σώμα και συνάμα νέον , ήτοι Δυσνευρικόν Μαγικόν Βασίλειον ήτοι έλεγχος νεύρων , ακινησία , μάγκωμα , παράλυση = ζωόβιος = ζόμπυς και ρομπότια ! Θα το καταλάβετε πολύ ωραία όταν θα συμβαίνει και δη σύντομα όταν θ’ αρχίσουν τα όργανα αυτά να συμπεριφόρονται με το υπερφωτοδεσμομηχανικόν [υπερκβαντικόν] υπερδιαδίκτυον , οσονουπώ και σας το ανακοίνωσα κατ’ επαναληψιν !

Λοιπόν εις την πανήγυρη της Δυσνευρικότητος με αεριοψεκάσματα εις ουρανούς ανακοινώνεται ο πόλεμος της Πεντάλφας Πενταγώνου ΝΑΤΟ ! Πάντως ανακοινώνεται κάτι σημαντικόν εν Ελλάδι ή με αφορμή την Ελλάδα ή με πόλεμον σε σχέση με Ελλάδαν αλλά οπωσδήποτε τετέλεσθαι = deadέλεσθαι το παλειοψευτορωμαίικο προς το ανάθεμα !

Ναι πρέπει να φοβάστε να γελάσετε χαχαχαχα, διότι εις το τέλος χάνετε , όσοι γελάτε , κάτι παραπάνω γνωρίζω χαχαχαχα , και κάποια σημεία και Κέρατα Τέρατα είδα οίδα βλέπω ! 5 είναι και Μάΐος ο Μάγος των ανθέων με σχύματα Πεντ’ Άλφα !

Εσύ νομίζεις ότι οι αεροαεριοψεκασμοί δεν είναι σημεία των καιρών και των κεράτων των κερατάδων , του σατανά , ; είναι μηχανικά σημεία αλλά θα φανούν και Θεία παγκόσμια , !

Η θυσία των 5 εις τον Ποσειδώνα είναι συνάμα διά το Νατοϊκό ναυτικό , πως γνώριζα ότι έπεται θυσία εν ύδωρ μετά τα Τέμπη; Δεν προφύτευσα, δεν πρόβλεψα, ήταν αναμενόμενον και ακολουθεί και άλλον , βεβαίως έγιναν και άλλα , αλλά αυτόν έγινε με τρόπον τινά ώστε να θορυβηθούν οι συνωμοσιολόγοι με φανερές προθέσεις !

Ξέχασα να φωτογραφίσω τις τραγάνες [παραλιακοί κώμμοι επί άκρης ύδατος ή και πλάκες] της περιοχής Αγίας Τριάδος Παραλιμνίου, το ύδωρ έχει υποχωρήσει 1 μέτρον μερικές ημέρες μετά τον σεισμόν εις την Τουρκία και την θυσία εις την Ανατολική Παλαιστίνη Όχιου Η.Π.Α. και έκτοτε η στάθμη δεν ανέβηκε ποτέ , είπαμε ότι μπορεί να άνοιξε τρύπα αλλά τώρα γνωρίζουμε και την κλίση και μετακίνηση των Πόλων που μπορεί το ύδωρ να τρέχει με βία αλλού ή όντως να ρουφήκτηκε , ακόμη έναν σημείον των καιρών !

Λαχανίδα τα Τέμπη του Titanνικού…..

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. DogFishAttack 06/24/2023 @ 2:11 ΠΜ

    Καλημερα αδερφε, με την νεα ταυτοτητα (αν προλαβουν) που ετοιμαζουν για μετα τις εκλογες τι θα κανουμε;
    Θελω να πω οτι δεν βλεπω να κουνιεται φυλλο γενικως και δεν απασχολει τους περισσοτερους διοτι θα τρεξουν να την παρουν. Οσοι δεν την παρουμε ομως ως μοναδες ειναι πολυ δυσκολο να επιβιωσουμε και αυτο γιατι χωρις αφμ και αμκα που θα τα εχει μεσα, μας πετανε εξω και απο το συστημα υγειας. Εχει γινει καμια ενεργεια σε καποιο μερος ωστε να δημιουργηθουν κοινοτητες επιβιωσης;

  2. DogFishAttack 06/24/2023 @ 2:20 ΠΜ

    Η’ ο σωζων ευατον σωθητω; Τοσο ατομιστες, εγωιστες και παρτακιδες που μας εκαναν, δεν μπορουμε να οργανωθουμε σε τιποτα.
    Κυριε ελεησον
    Ευχαριστω
    Καλη συνεχεια και καλη δυναμη

  3. ΠάνοςΓέριμου 06/24/2023 @ 9:30 ΜΜ

    DOGFISHATTACK, οι ομάδες επιβίωσης πρέπει να είναι τοπικές ή φίλων και ομοιόνοων ανά 15 με 20 άτομα. Έχω έναν φίλον που έχει μία ομάδα 12 άτομα και έχουν εξοπλισμόν απίστευτον με τρόπον τινά να επιβιώσουν έξω σε πλήρεις συνθήκες πρωτόγονης ζωής με σύγχρονα εργαλεία 10 έτη, τα μάζεψε εδώ και 5 έτη σιγά σιγά. Πηγαίνουν στο δάσος και επιβιώνουν άνετα με απόλυτη επιτυχία 20 ημέρες. Δεν ξέρω που ζης πρέπει να γυρέψεις ομοιόφρονες τοπικά ή όπου έχεις κάποιους που εμπιστέυεσαι ή έστω εάν είσαι μακρυά να είσαι έτοιμος να μεταφερθείς εκεί. Έχω παρατηρήσει ότι όσον προσεύχομαι τόσον ολιγότερη ανάγκη διά τροφήν έχω και ενίοτε με ανησύχησε ελάχιστα αλλά τώρα καταλάβω. Απ’ εκεί και πέρα βάλε υπόψιν ζέστη και κρύον νερόν, τροφή με προσευχή και φύλλα επιβιώνουμε, βότανα συνεχώς, μάθε όσα προληπτικά δύνησια γιά μη ανάγκη νοσοκομείων, δεν ξέρω και την ηλικία σου, αλλά η προσευχή τα κανονίζει θα δεις. Οι κάρτες δεν είναι το χάραγμα αλλά δεν τα συνστήνω σε κανένα διότι είναι υποταγή και προϋποταγή και συνάμα μεσοδιάστημα συνήθειας για το χάραγμα, όπως από το 4G στο 5G, πάρε Αγιασμόν, κάθε πρωί πόση αφού συμπληρώνεις νερόν και αντίδωρον, να ένας λόγος έλλειψης ανάγκης πολλής τροφής, καλή δύναμη, εάν είσαι κοντά επικοινώσησε. Προσευχήθου να σε εμπνεύσει Ο Θεός, έχει και ειδικές ευλογίες το ξέρω…. Εάν είσαι γραμμάνος στους Χριστομάρτυρες μεγάλη ευλογία αν και σε κανένα δεν αρέσει εκ προηγούμενου να αναφέρεται και δη συνεχώς και πριν από το συμβάν πολύ χρόνον. Ο Θεός σε ευλογεί το ξέρω !

  4. Αν εισαι απο Κυπρο αδελφε ειμαστε μακρυα. Μενω κεντρικη Ελλαδα. Χριστομαρτυρες ως εννοια γνωριζω τι ειναι, το “γραμμενος στους Χριστομαρτυρες” ομως δεν το γνωριζω και δεν ξερω αν ειναι Ορθοδοξο. Κατι σαν ορκος ακουγεται, ο Κυριος εχει πει να μην ορκιζομαστε. Νεος ειμαι ακομα, γνωριζω 1-2 ατομα που ισως ακολουθησουν, παιδια του χωριου ειμαστε γενικως, απο οργανωση δεν εχω κανει κατι αλλα νερο και μερη υπαρχουν πολλα οποτε τα πραγματα ειναι λιγο πιο ευκολα.

  5. Η γυναικα μου θα την παρει την ταυτοτητα διοτι θεωρει πως δεν ειναι τιποτα μιας και δεν επηρεαζει το σωμα της οπως λεει. Στα μπολια και σε οτιδηποτε αλλο (π.χ χαραγμα λεει οχι), πως θα μπορεσει ο κοσμος να αρνηθει τα χειροτερα αν δεν μπορεσει τωρα στα λιγο πιο απλα… Εγω δεν την θελω με τιποτα, πιστευω πολυ στους αγιους που μας ειπαν να μην την παρουμε και το νιωθω αυτο σαν εσωτερικη διαισθηση οτι ειναι μεγιστη πνευματικη προδοσια της ελευθερης βουλησης προς την πραγματικη ελευθερια που μας

  6. εδωσε ο θεος. Μαλλον ειναι γραφτο να υποστω την δοκιμασια-διλλημα του Αβρααμ.
    Βοηθεια μας.
    Νικος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*