19:23 - 21/06/2023

Ασκήσεις επιστράτευσης από Λευκορωσία! Θα μπει στον πόλεμο;

Διαφημίσεις

Σε αναβρασμό τα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης, όσο η Δύση ετοιμάζεται να βάλει στον πόλεμο και την Πολωνία.
Η Λευκορωσία, σύμμαχος της Ρωσίας στον πόλεμο με την Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ένοπλες δυνάμεις της ξεκινούν 10 ημέρες ετήσιων «ασκήσεων επιστράτευσης».

Το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας ανέφερε ότι οι ασκήσεις έχουν στόχο να αξιολογηθεί το επίπεδο ετοιμότητας των κρατικών θεσμών στην επιστράτευση των εφέδρων.

Όλοι οι Λευκορώσοι πρέπει να υπηρετούν στρατιωτική θητεία και παραμένουν ως έφεδροι μετά την ολοκλήρωσή της.

Η Λευκορωσία επέστρεψε στη Ρωσία να χρησιμοποιήσει το έδαφός της ως εφαλτήριο για τη εισβολή της πέρυσι στην Ουκρανία.

Έκτοτε, πραγματοποιεί τακτικά ασκήσεις με τη Ρωσία και επιτρέπει στις ρωσικές δυνάμεις να χρησιμοποιούν τις βάσεις της για εκπαίδευση.

Αυτό τον μήνα, παρέλαβε ρωσικούς τακτικούς πυρηνικούς πυραύλους που ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι στόχος είναι να αποτελέσουν προειδοποίηση προς τη Δύση.

Οι δυνάμεις της Λευκορωσίας δεν έχουν ενταχθεί άμεσα στον πόλεμο στο πλάι της Ρωσίας, αλλά ο πρόεδρος Αλεξάντρ Λουκασένκο έχει δηλώσει ότι η χώρα του θα εισέλθει στη σύγκρουση στην περίπτωση μιας «πλήρους κλίμακας επίθεσης» σε βάρος της.

Θυμίζουμε πως μόλις χθες έγινε γνωστό, όπως μεταδίδει το ρωσικό Russia Today, πως αρκετοί εξόριστοι Λευκορώσοι παρακολουθούν εκπαίδευση μάχης για την ανατροπή του προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Η εκπαίδευση διεξάγεται από την BYPOL – μια οργάνωση που ιδρύθηκε από πρώην αξιωματικούς των πληροφοριών της Λευκορωσίας.

Τελικός σκοπός είναι να χτυπηθεί η στρατιωτική σύμπραξη Ρωσίας Λευκορωσίας, την ώρα που η Μόσχα τοποθετεί στην χώρα πυρηνικές κεφαλές!!!

(απεμπε-EPA-BELARUS DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE photo)

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ηρακλής 06/21/2023 @ 8:43 ΜΜ

    …. αντε να δούμε …θα δείξει

  2. “ Expect an ‘attack’ on a nuclear power plant within Ukraine days before the NATO Summit with, of course, Russia blamed by western media “

    https://rielpolitik.com/2023/06/21/realpolitik-operation-meat-grinder-time-is-running-out-both-for-zelensky-nato/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*