17:19 - 20/06/2023

Άνοιξε εργοστάσιο για μαζική παραγωγή εμβολίων-αυτοκόλλητων!!! Ετοιμάζονται για την επόμενη πανδημία;;;

Διαφημίσεις
Αναφέρεται ότι μετά από πάνω από δέκα χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, ένα “υπερσύγχρονο εμβόλιο χωρίς βελόνες επίκειται για εμπορική χρήση” καθώς η εταιρεία βιοτεχνολογίας Vaxxas κόβει την κορδέλα σε ένα τεράστιο εργοστάσιο παραγωγής και στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

 

Καταλαμβάνοντας έναν αποθηκευτικό χώρο 60.000 τετραγωνικών ποδιών (5.500 τετραγωνικών μέτρων) στην πρωτεύουσα της πολιτείας του Κουίνσλαντ, η Βιοϊατρική Εγκατάσταση του Vaxxas θα κλιμακώσει την παραγωγή του επιθέματος μικροσυστοιχίας υψηλής πυκνότητας (HD-MAP) για δοκιμές στο τελευταίο στάδιο και τα πρώτα εμπορικά προϊόντα προβλέπεται να βγουν στην αγορά σε τρία έως πέντε χρόνια.

Το εργοστάσιο αναμένεται να είναι σε θέση να παράγει εκατομμύρια επιθέματα εμβολίου κάθε χρόνο μόλις τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Ιδρύθηκε το 2011, χρησιμοποιώντας τεχνολογία που αναπτύχθηκε από επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ (UQ), ακολουθεί το προσχέδιο της έρευνας ξηρής παράδοσης (όπου το εμβόλιο δεν είναι σε υγρή μορφή) με μικροβελόνες / μικροσυστοιχίες που αναπτύσσεται την τελευταία δεκαετία.

Στο έμπλαστρο, χιλιάδες μικροσκοπικές, ξηρές μικροπροβολές (μικροβελόνες) επικαλυμμένες με εμβόλιο συναρμολογούνται και όταν έρχονται σε επαφή με το δέρμα, παρέχουν όπως αναφέρεται, ανώδυνα το φάρμακο αποτελεσματικά στα κύτταρα του ανοσοποιητικού που βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια.

Προβάλλεται ως νίκη για εκείνους που φοβούνται τις βελόνες

Είναι μια νίκη για εκείνους που φοβούνται τις βελόνες, ισχυρίζονται.

Επίσης, επειδή το εμβόλιο είναι επικαλυμμένο με ξηρή επίστρωση, δεν χρειάζεται να φυλάσσεται σε χαμηλές θερμοκρασίες όπως τα παραδοσιακά υγρά βιολογικά, αφαιρώντας τις υλικοτεχνικά δύσκολες πολυπλοκότητες μεταφοράς της ψυχρής αλυσίδας. Λένε επίσης ότι είναι τόσο εύκολο στην εφαρμογή του, όσο το να πιέζετε ένα έμπλαστρο προς τα κάτω στην επιφάνεια του δέρματος, επομένως δεν απαιτεί εκπαιδευμένο προσωπικό για τη χορήγηση εμβολίων όπως τα τρέχοντα συστήματα χορήγησης σύριγγας. Δημοσίευσαν μελέτες το 2021, που λένε ότι η τεχνολογία HD-MAP προσέφερε ανώτερη ανοσολογική απόκριση .

«Επειδή η τεχνολογία μας παρέχει το εμβόλιο απευθείας στα άφθονα ανοσοκύτταρα ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, η έρευνά μας δείχνει ότι μπορεί να επιτευχθεί ίση ή μεγαλύτερη ανοσολογική απόκριση με μόλις το ένα έκτο του εμβολίου που απαιτείται για την παραδοσιακή ένεση με βελόνα», είπε η εταιρεία.

Ετοιμάζονται να βγάλουν εμβόλιο covid-19 και εποχικής γρίπης σε επίθεμα με μικροβελόνες

Ένα εμβόλιο COVID-19 είναι πιθανό να είναι το πρώτο που θα φτάσει στη γραμμή του τερματισμού και θα είναι σε παραγωγή, μετά από επιτυχημένες δοκιμές με περισσότερους από 500 συμμετέχοντες. Υπάρχει επίσης ένα έμπλαστρο εποχικής γρίπης στον ορίζοντα.

Είναι ό,τι πρέπει για αντιμετώπιση πανδημίας λένε

«Αυτή η παγκοσμίου φήμης τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να παίξει ζωτικό ρόλο στην ετοιμότητα για πανδημία, επειδή επιτρέπει την ανάπτυξη εμβολίων γρήγορα και εύκολα στις κοινότητές μας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Κουίνσλαντ, Στίβεν Μάιλς.

Το επόμενο έτος θα ξεκινήσει μελέτη ιλαράς -ερυθράς με χρηματοδότηση από το ίδρυμα Gates

Θα ολοκληρωθεί μια κλινική αξιολόγηση για ένα εμβόλιο «πανδημικής γρίπης» που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και το επόμενο έτος πρόκειται να ξεκινήσει μια μελέτη ιλαράς-ερυθράς που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Ειδικότερα για τα εμβόλια ιλαράς ερυθράς, υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες εταιρεία βιοτεχνολογίας με έδρα την Ατλάντα δήλωσε ότι ολοκλήρωσε επιτυχώς την πρώτη κλινική δοκιμή – με τη βοήθεια του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, ενός εμβολίου μικροσυστοιχιας, χωρίς ένεση, για παιδιά ηλικίας 9 μηνών – Δείτε ΕΔΩ.

Λένε ότι τα πρώτα εμπορικά διαθέσιμα επιθέματα θα είναι έτοιμα σε τρία με πέντε χρόνια

«Αναμένουμε να κατασκευάσουμε και να διανείμουμε τα πρώτα εμπορικά διαθέσιμα επιθέματα εμβολίου χωρίς βελόνες από αυτήν την εγκατάσταση του Κουίνσλαντ εντός τριών έως πέντε ετών», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας David Hoey.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το πώς σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθούν τα επιθέματα μικροβελόνων  για να έχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και υπάλληλοι, μία σφραγίδα, που θα περιέχει και προσωπικά στοιχεία, όχι μόνο δηλαδή τα περί εμβολίου, αλλά τα πάντα και βέβαια το απαραίτητο βιολογικό υλικό.

Δείτε ακόμα ΕΔΩ πώς ο ΠΟΥ θέλει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο ψηφιακό πιστοποιητικό για τον εμβολιασμό και όχι μόνο. Υπενθυμίζεται ότι ο Gates έχει προτείνει το εμφυτεύσιμο τατουάζ, τα «QUANTUM-DOT TATTOOS», ως λύση τόσο για τον εμβολιασμό όσο και για να φαίνεται ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Billy the kid 06/20/2023 @ 8:11 ΜΜ

    Ε ‘νταξ’ αφού το χρηματοδοτεί ο Βασλάκς σιγουράκι. One way ticket to the other side.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*