10:55 - 19/06/2023

Σοκ στην Τουρκία με 25χρονο που σκότωσε την πρώην σύζυγο και τον πεθερό του στη μέση του δρόμου

Διαφημίσεις

Ένα άγριο έγκλημα σοκάρει την κοινωνία της Τουρκίας με δράστη τον 25χρονο Μερσάν Κοσέ ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου την πρώην σύζυγό του και τον πατέρα της.

Το άγριο φονικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής καταγράφηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου και στο βίντεο φαίνεται ο 25χρονος που έχει σταματήσει το αυτοκίνητό του μπροστά στο όχημα που οδηγούσε η πρώην σύζυγός του, Μπίλγκε Κάγια, και να παλεύει με τον πατέρα της ο οποίος προσπαθεί να του πάρει το καλάσνικοφ που κρατούσε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο 25χρονος φαίνεται να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν η πρώην σύζυγός του και δευτερόλεπτα αργότερα καταφέρνει να στρέψει την κάννη στον πρώην πεθερό του και να τον πυροβολεί εξ επαφής με αποτέλεσμα εκείνος να πέφτει αναίσθητος. Στη συνέχεια ο 25χρονος κινείται προς το αυτοκίνητο και πυροβολεί εκ νέου την πρώην σύζυγό του.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν, φωτογραφίες του 25χρονου δολοφόνου να ποζάρει με ένα όπλο

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ το φονικό έγινε λίγη ώρα μετά την υπογραφή της δικαστικής απόφασης που έδινε στην άτυχη γυναίκα την επιμέλεια του 4 μηνών παιδιού που είχε αποκτήσει με τον 25χρονο.

Πατέρας και κόρη άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκαν βαρύτατα τραυματισμένοι. Μετά από ανθρωποκυνηγητό από την τουρκική αστυνομία ο 25χρονος συνελήφθη.

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*