00:28 - 17/06/2023

Και αν έπρεπε να γίνει το κακό, ώστε να βρεθεί η ΛΥΣΗ;

Διαφημίσεις

Και αν έπρεπε να γίνει το κακό, ώστε να βρεθεί η ΛΥΣΗ;

Διαβάζουμε σε ξένο τύπο ότι ελληνικές αρχές έχασαν την ελπίδα να βρουν επιζώντες και υπάρχει φόβος για περισσότερους από 500 νεκρούς!

Οι ελληνικές αρχές λένε ότι έχουν χάσει τις ελπίδες τους να βρουν περισσότερους επιζώντες μετά την ανατροπή μιας βάρκας μεταναστών στα ανοιχτά των ελληνικών ακτών την Τετάρτη. Φοβούνται ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να ξεπεράσει τους 500, πολλοί από αυτούς παιδιά.

Σύμφωνα με την ελληνική ακτοφυλακή, δεν βρέθηκαν επιζώντες ή σοροί τη νύχτα από Τετάρτη προς Πέμπτη.

Στο πλοίο επέβαιναν λαθρομετανάστες. Μερικοί από τους επιβαίνοντες διασώθηκαν από τη θάλασσα τόσο γεμάτο ήταν το πλοίο φέρετρο. Και είναι το πιο θανατηφόρο ναυτικό δυστύχημα στα ελληνικά νερά της χρονιάς.
Επίσης διαβάζουμε ότι οι εμπόροι των λάθρο δεν τους περνάνε πλέον απο την Ιταλία γιατί εκεί υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος και δεν συμφέρει (σύμφωνα με την λογική για τα έξοδα και χάσιμο χρόνου των εμπόρων).
Θα μπορούσαν όμως οι έμποροι να έχουν και άλλα συμφέροντα, όπως ένα δράμα με τον πνιγμό εκατοντάδων ψυχών;
Θα μπορούσε ένα τεράστιο δράμα σαν και αυτό, με τόσες ψυχές να είναι η αρχή μιας νέας ευρωπαικής νομοθεσίας για τον ασφαλή εποικισμό της γηραιάς ηπείρου;

Το πλοίο ήταν γνωστό για την πολυεθνική Frontex που φυλάει τα σύνορα της χώρας μας ότι είχε πρόβλημα με τόσους εκατοντάδες λάθρο. Επίσης διαβάσαμε ότι οι εμπόροι δεν προτιμούν την Ελλάδα επειδή τα πους μπακ είναι σκληρά και απάνθρωπα απο την ελληνική πλευρά. Δηλαδή η Ελλάς είναι απάνθρωπη με τόσους τυχοδιώκτες που δέχεται τόσα χρόνια και θα πρέπει να αλλάξει τους κανόνες και την νομοθεσία, ίσως σε ευρωπαικό επίπεδο..

Θα μπορούσε ένα δράμα σαν και αυτό να είναι η ευκαιρία για μια πιο ανθρώπινη Ελλάδα ως προς τους λάθρο, και γι αυτό ίσως βαφτίστηκε το δράμα εθνική τραγωδία;

πρόβλημα-αντίδραση-λύση
problem-reaction-solution

korakas-news



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. περιανδρος 06/17/2023 @ 9:16 ΠΜ

    ΟΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΑΝΕ ΟΥΤΩς Η ΑΛΛΩς ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΙΟς ΒΛΑΚΑς ΚΗΡΥΞΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥς ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΡΑ ΜΑς ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ;

  2. Σαμαράς Χρήστος εκ της Θεσσαλονίκης 06/17/2023 @ 9:28 ΠΜ

    Εθνικό θέατρο..ου ρε.ρε ουουουουουσσττ οουυσσσστττττ κοπρόσκυλα…στον πάτο της θάλασσας μαζί με της ψυχές του καραβιού.στον πάτο κ χωρίς αυτές..από πού να αρχίσω..Μάνδρα,Τέμπη.Μάτι.Εύβοια.Αττικη.μακρυς ο κατάλογος. Μακεδονία, Θράκη.Αιγαιο.Κυπρος.Ποντιοι.Σμυρνη.Διστομο.Λαμια.ρε ουστ ρε.δεν ήξεραν δεν ρωταγαν.. πόσα χρήματα δώσανε για το ταξίδι τους;.ναι Ναι οι καημένοι!!από ποιο πόλεμο φύγανε.;!στον πάτο ρεεεεεεε..Ευρωπεοι Εβραίοι πολιτικοί!!!Σας ψάχνω…Ελεύθερος Ελληνοψυχος..

  3. EΛΕΥΘΕΡΙΑΑΑΑΑ ! 06/18/2023 @ 10:03 ΠΜ

    NΑ ΝΑΥΛΩΣΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ !!!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΑΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ??ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ,ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΔΩ ‘ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ’-ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ-

  4. EΛΕΥΘΕΡΙΑΑΑΑΑ ! 06/18/2023 @ 10:08 ΠΜ

    ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ -ΕΘΝΟΥΣ- ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑΡΘΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑΡΘΟΥΝ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΠΝΙΓΜΟΥΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*