08:42 - 15/06/2023

Η ανωμαλία ή καλύτερα η ψυχασθένεια… έχει ξεφύγει – Νέα Τήξη Πραμάτων – Ψυχασθενοκαλλιέργειες

Διαφημίσεις

Νέα Τήξη Πραμάτων – Ψυχασθενοκαλλιέργειες
Η ανωμαλία ή καλύτερα η ψυχασθένεια… έχει ξεφύγει

Μετά τον αυτοπροσδιορισμό φύλου ήρθε και ο αυτοπροσδιορισμός αναπήρου

Ο όρος “transableism” είναι ένας νεότερος όρος για το BIID ή “Διαταραχή ταυτότητας ακεραιότητας σώματος”, κατά την οποία ένα άτομο που στην πραγματικότητα δεν έχει κάποια σωματική αναπηρία νιώθει και θέλει να “αναγνωρίζεται” ως σωματικά ανάπηρο.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το BIID έχει χαρακτηριστεί ως transableism για να ευθυγραμμιστεί με τη σημερινή τρανς κοινότητα. (ΛΟΑΤΚΙ)

Ο σκοπός της “αλλαγής του αναγνωριστικού” από μια ψυχιατρική πάθηση (BIID) σε έναν όρο συνηγορίας (transableism) είναι να “εκμεταλλευτεί την εκπληκτική πολιτιστική δύναμη της ιδεολογίας του φύλου” για να επιτρέψει στους γιατρούς να “θεραπεύσουν” ασθενείς με BIID “ακρωτηριάζοντας υγιή άκρα, κόψιμο του νωτιαίου μυελού ή με καταστροφή της όρασης», σύμφωνα με το Evolution News and Science Today (EN), το οποίο αναφέρει και αναλύει την εξέλιξη, τη νευροεπιστήμη, τη βιοηθική, τον ευφυή σχεδιασμό και άλλα ζητήματα που σχετίζονται με την επιστήμη.

Σε μια περίπτωση, μια γυναίκα στα 50 της στο Όσλο της Νορβηγίας, αναγνωρίζει τον εαυτό της ως ανάπηρη και χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι, αν και δεν έχει σωματική αναπηρία.

Αναφέρεται ότι «μερικά από αυτά τα άτομα αυτοακρωτηριάζονται, άλλα ζητούν από χειρουργούς ακρωτηριασμό ή τομή του νωτιαίου μυελού τους».

Στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH), δημοσίευση αναφέρει τα ακόλουθα: «Όσοι έχουν BIID επιθυμούν τον ακρωτηριασμό ενός ή περισσότερων υγιών άκρων ή επιθυμούν παράλυση».

ps

αν δεν τελειώσει όλο αυτό το ψυχικά άρρωστο «κίνημα» κάθε ψυχασθένεια θα θεωρείται αυτοπροσδιορισμός με δικαίωμα

Ας αρχίσουν να κτίζουν ψυχιατρικές πτέρυγες γιατί δύσκολα να χωρέσουν τόσοι!

https://www.oparlapipas.gr/2023/06/video_32.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ρίξτε κατευθείαν αυτήν την τυφλή σε θάλαμο αερίων κι έπειτα κάψτε το άψυχο σώμα της στο κρεματόριο. Τέτοια άτομα μας βάζουν να θυμηθούμε τις διδασκαλίες του Αδόλφου.

  2. και εχει ψηφιστει απο την βουλη αυτα τα ατομα να παιρνουν ( ΛΟΑΤΚΙ κτλ ) αναπηρική συνταξη …την καθε ανωμαλια του καθενος να πληρωνει ο κσμος !!!ικανα υγεια ατομα αλλα οταν εινα να παρουν συνταξη θα το παιζουν ψυχικα ασθενεις !!!! ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ !!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΩΕΙΣ !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*