16:45 - 14/06/2023

Θα επιμεινω για να κατανοησεις απολυτα …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ιούλιος 2021: “Οι ανεμβολίαστοι Αμερικανοί είναι υπεύθυνοι για όλες σχεδόν τις πρόσφατες νοσηλείες και θανάτους από COVID-19”

Ιούνιος 2023: “Ακόμα και σήμερα δεν έχουμε στοιχεία για τους ανθρώπους που έρχονται στα νοσοκομεία και είναι εμβολιασμένοι. Αυτό είναι ένα σημείο δεδομένων που μας λείπει”.

Σημερα πριν απο λιγο και αν δεν εχεις διαβασει και θες μεταφραση διαβαζεις το προηγουμενο αρθρο μου

Ποιος διέδιδε την “παραπληροφόρηση”;

Τοτε μπορουσε να γνωριζει οτι για ολα φταινε οι ανεμβολιαστοι αλλα σημερα δεν μπορει να γνωριζει αν Πεθαναν εμβολιασμενοι αμερικανοι πολιτες !!!…

Καλο ;;…

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Υποκριται 06/14/2023 @ 5:10 ΜΜ

    Ερώτηση : Εφόσον οι Κεραίες 5g δεν εχουν δυσμενείς συνέπειες για την υγεία τοτε γιατί δεν δέχεται κάνεις Κύπριος να τις τοποθετήσει στη ταράτσα της οικίας του και τις τοποθετούν πάνω από ενοικιαζομενα σε 3ους καταστήματα ,παλαια σπίτια που νοικιάζουν σε Πακιστανους και Αφρικανους, τράπεζες και αστυνομικούς σταθμούς; Γιατι επίσης τοποθετηθηκαν ύπουλα όταν ο κοσμάκης ήταν κλειδαμπαρωμενος σε lockdown;

  2. Ηρακλής 06/14/2023 @ 5:12 ΜΜ

    Αν κατανοήσει ο μέσος Νεο-Ελληναράς, εγω θα γίνω “Πρωθυπουργός” (ανώτατο Στέλεχος δλδ) στην Ανδρομέδα

  3. αυτα τα αποβράσματα δεν γίνετε να τα αφανίσει ο σημπαντικος οργανισμός,να χαρεί ο πλανήτης και να φορέσει τα γιορτινά του!

  4. Το θέμα Mr Stranger, είναι ότι οι ανεμβολιαστοι, και όσοι έχουν μια ιδέα του τι συμβαίνει, είναι πια στοχοποιημενα άτομα που υποθέτω ότι στο μέλλον θα κληθούν με διάφορους τρόπους να υποκυψουν.. Διαφορετικά..!Όσο για τον Τεντρος και την ομάδα του.. Κ Την κ. Παγωνη..εχουν τέτοια κάλυψη που λεν ότι θέλουν ακαταλόγιστο.. Και με θράσος. Απέναντι σε ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν κι αυτοί.. Όπως και όσοι βλέπουν.. Ότι αυτό το δικαίωμα τους στερείται ως ανυπακουοι.. Γειά σας.. Καλό…!

  5. Καθ' οδόν 06/14/2023 @ 7:56 ΜΜ

    Πρωτοφανής παγκόσμια απάτη με τεράστιο αριθμό θυμάτων. Το σοκαριστικό είναι ότι οι περισσότεροι τριγύρω μας έχουν, ακόμα και τώρα, μια αμυδρή υποψία αντί για ακριβή γνώση του τι έχει γίνει. Αυτό είναι το επικίνδυνο.

  6. Όλοι οι σοβαροί ερευνητές της αλήθειας ας δούν τις παρακάτω πληροφορίες.

    Είδατε τι αποκαλύψε ο Σπύρος Νίνος για τη Νέα Δημοκρατία και την οικογένεια Μητσοτάκη;

    Και μετά από ένα μήνα είδατε τι έκαναν στον γιό του Σπύρου Νίνου;

    Ήταν πολύ σοβαρές οι αποκαλύψεις των εγκλημάτων και τελικά του σκότωσαν το παιδί.

    Αυτό είναι το κόμμα που ο λαός θέλει να δώσει αυτοδυναμία στις εκλογές, μαφία σκέτη που εκτελεί.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*