09:19 - 14/06/2023

Στρεπτόκοκκος – Μαγιορκίνης: «Είτε το στέλεχος είναι πιο δυνατό είτε γίναμε ευαίσθητοι λόγω LOCKDOWN»

Διαφημίσεις

Παραδοχή «βόμβα»

Στην μεταδοτικότητα του στρεπτόκοκκου αναφέρθηκε ο Γκίκας Μαγιορκίνης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι φέτος είναι σημαντικά αυξημένη, συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, αν και σημείωσε πως δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια αυτής της αύξησης, είπε πως «είτε το στέλεχος είναι πιο δυνατό είτε γίναμε πιο ευαίσθητοι λόγω του εγκλεισμού».

Ισχυρίστηκε πως δεν πρόκειται για βαρύτερη νόσηση, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που την κάνουν βαρύτερη για ορισμένα άτομα, (παιδιά και ενήλικες), όπως η προδιάθεση ή το ασθενές ανοσοποιητικό (σ.σ. το οποίο οφείλεται στα Lockdwon, σύμφωνα με επιστήμονες).

Ο καθηγητής ξεκαθάρισε ότι η βέλτιστη αντιμετώπιση είναι η αντιβίωση, ενώ η ασθένεια μπορεί να δώσει βαριά εικόνα, με υψηλό πυρετό, μέσα σε μία με δύο ημέρες.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ηρακλής 06/14/2023 @ 10:01 ΠΜ

    ..είτε ο Μαγιόρκας γ…ται

  2. Και ο λόγος που ακούτε και δημοσιεύεται ακόμα τις παπαριές αυτό το Καραγκιόζη είναι ο;

  3. παλιομαλακα μαυιορκινη πουλημενο και σιχαμερο σκουληκι .κρατα την θεση και τα μυρρια που πηρες και ασε τις γνωματευσεις ..Εχεις χασε καθε αξιοπιστιοα και εσυ και ολοι εσεις οι λοιμοξοιολογοι πουλημενα τομαρια..

  4. Μαγιορκινη,οταν σου δινουν λεφτα για τις”υπηρεσιες”σου,κανεις την παπια.Δεν βγαινεις να πεις,εμμεσα,οτι φταιει η αλλογιστη χρηση μασκας,η ελλειψη καθαρου αερα και η δυστοπια,του εγκλεισμου.Εκτος εαν αλλα ηθελες να πεις και παρερμηνευσα.

  5. Είτε είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ εκ γενετής

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*