Διαφημίσεις

Η Τέχνη Των Γεγονότων….

Όλη η Δημιουργία είναι έναν γεγονός !

Εις την Αγία Γραφή αναφέρεται τακτικά το επίρρημα γέγονε !

Και σε άλλη Ελληνική Γραμματεία !

Τα γεγονότα είναι τετελεσμένες πράξεις και λόγοι !

Συνήθως οι πράξεις είναι ισχυρότερες των λόγων , αλλά όχι πάντοτε , εξού και ισχυρές πράξεις στηρίζονται έκτοτε εις τους λόγους !

Η παιδεία, η ανάπτυξη της ευφυΐας είναι αμείλικτη και ωμιλητική πράξη λόγων !

Οι υπεραμείλικτοι της στοάς , απαντούν συνήθως με τετελεσμένες πράξεις , πριν ή μετά από λόγους ή κατά την διάρκεια των λόγων !

Σου λένε τέλος η ελευθερία , και πριν σου το εξηγήσουν αντιλαμβάνεσαι ότι έχει τελειώσει και ότι όλοι το αποδέχονται , ειδικώς άμα την δήλωση τετέλεσθαι η ελευθερία, το χρήμα, τα δικαιώματα Θεού και ανθρώπων, η ευλάβεια !

Όταν σε κτυπούν με γεγονότα οφείλεις να ανταποδίδεις με μυστικά ή φανερά, επαισθητά ή ανεπαίσθητα γεγονότα !

Έναν και το καλύτερον είναι η Προσευχή !

Άλλον ο αγώνας και η υπόσκαψη των υποσκαπτών !

Μην παραμείνεις αναντίδραστος , ακόμη και όταν το βάζεις εις τα πόδια , τρέχεις να φύγεις ή εξεφύγεις , πρέπει να είναι αντίδραση και όχι υποχώρηση από την αντίδραση, διεργάστου το μέσα σου , να το εννοήσεις !

Όταν σε πιέζουν, εσύ να προσεύχεσαι!

Όταν σου προανακοινώνουν το χάραγμα εσύ να προσεύχεσαι και να προετοιμάζεσαι !

Όταν ολοφάνερα επιζητούν οι ψυχοβρυ.κόλακες της ψυχήν σου, εσύ να προετοιμάζεσαι όπως εις το σκάκι, η βασίλισσα δεν πρέπει να πέσει εις τα χέρια τους και η παρουσία της εις την σκακιέρα να είναι μία σκιά που δεν μπορούν να εγγύξουν, η βασίλισσα της ζωής σου, η ψυχή, πρέπει να είναι πάντοτε εκτός σκακιέρας ή ζατρίκιου, που απ’ αυτόν οι Αρχαίοι Έλληνες προϊδέαζαν την Νίκη !

Τα πιόνια ή πεσσοί της ζατρακίας πρέπει να είναι το σώμα σου και ποτέ η ψυχή σου !

Απάντησε με προτετελεσμένα Γεγονότα και Νίκησες πριν αρχίσει οποιαδήποτε μάχη και πόλεμος !

Η ζωή πρέπει όπισθεν της ζωής , η ψυχή , δεν πρέπει να διαπραγματεύεται = negotiates [ναι/γε go & no go!] που εμπεριέχει σε χαλκδικόν αλφάβητον την λέξη νίκη ! Η νίκη είναι εξασφαλισμένη αφής στιγμής δεν είναι εις την δια+πραγμάτευση η ψυχή, διότι η ψυχή δεν είναι πράγμα !

Εσύ με τα σφάλματα σου την κάνεις πράγμα και ό,τι είναι πράγμα δια.πραγματεύεται και δια.πραγμαγεύεται εις το ζατρίκιον των οργανωμένων κρατών, συνόλων, οργανισμών και της βίας !

Ψυχή μείνε εκτός διαπραγμάτευσης και εκτός διαπραγμάγευσης !

Εις την διαπραγμάτευση και διαπραγμάγευση παίρνεις ό,τι είσαι διατεθειμένος να παραχωρήσεις !

Εις το χάραγμα , αν πάρεις την επιβίωση σάρκας υπεράνω όλων , διαπραγματεύεσαι και διαπραγμαγεύεσαι την ψυχή ω ψυχή , μα τι ψυχείς εν ψυχεί ;

Ταφή = τα αφή

Ταπεινός = τα πεινός = πεινασμένος

Ταχύτητα = τα χύτα & τα χυτά, τα χύτητα = το πώς χύνεται, εξεχύνεται, κυβοποιείται η τα χύτητα εξού και cm3 και ουχί cm4, cm5, cm6 και ούτω καθ’ εξής, αντιλήφθηκες ότι μόλις σου απόδειξα ότι δεν υπάρχουν πέραν των τριών διαστάσεων , που σημαίνει η αφή της πείνας εις το χυτήριον της παν μετρήσεως !

Τρία Ο Δημιουργός Τρία η θυγατέρα Δημιουργία !

Γεγονός = γε [ναι] γόνος ! ! ! ! = πράξη = ταχύτητα = αφή = πείνα = θέληση. Όπως έλεγαν διά την διττή φύση Ιησού Χριστού εις το Ελληνοβυζάντιον: οι δύο φύσεις σε μία θέληση και μία θέληση σε δύο φύσεις ! ! ! ! Απάντηση εις τους αιρετικούς που δεν μπορούσαν να μετρήσουν με την κατανόηση τους και Θεός και Άνθρωπος, παρότι κατανοούν δήθεν την φωτοδεσμομηχανική [κβαντομηχανική] και το Ερμφρόδιτον ! Και ναι και όχι, και ύλη και αντιύλη και πνεύμα και σάρκα ! Και θαύμα και επιστήμη και κατανοητόν και μυστήριον !

Γέγονε = ναι γονιμοποιήθηκε ήτοι έγινε πράξη ! Είτε είναι λόγος ή και διά λόγου, είτε κίνηση ύλης ή αϋλίας , ή πράγματος, λειτουργήματος, χειροπράξεως, θαύματος, μεταβολής, εμφάνισης, εξαφάνισης και ούτω καθ’ εστηκυία εφ’ απειρεξής !

ο γέγονε, γέγονε < ο γέγραφε, γέγραφε < Ὃ γέγραφα, γέγραφα (φράση που είπε ο Πιλάτος όταν οι ιερείς των Ιουδαίων του ζήτησαν να αλλάξει την επιγραφή και να προσθέσει το “όπως αυτός ισχυρίζεται“, κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, ιθ΄ 22).

Ναι γράφειν….. ναι χαράσσει = γεχαράσσει ! τι γεχαράσσει Ανατολή Θεού ή Δύση ψυχοσκότους;

Ευφυϊέστου το και άλλως πώς: γέ γόνε = ναί γόνε = ναι κλωνοποιημένε πνευματικώς και σαρκικώς, τροφή διά προέκταση ! ! ! !

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Μια σκέψη στο “Η Τέχνη Των Γεγονότων….”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *