Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:08 - 13/06/2023

Ο τσίτσιρος προφυτής των σωματικών και ηλεκτρονικών μεταλλαγμένων της τεχνητής ανοημοσύνης του σπηλαίου του Σωκράτη….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο τσίτσιρος προφυτής των σωματικών και ηλεκτρονικών μεταλλαγμένων της τεχνητής ανοημοσύνης του σπηλαίου του Σωκράτη….

Μία ημέρα ο Διογένης ζητούσε ελεημοσύνη από ένα άγαλμα, όταν ένας περαστικός τον ερώτησε διατί το κάνει, απάντησε: εκπαιδεύω τον εαυτόν μου να μην απογοητεύεται με την αναισθησία των ανθρώπων….

Αυτός ο γυμνιστής πάμπτωχος κυνικός που έβλεπε την κοιλιά του μύρμηγκα, τόσον τα+πεινός ήταν, οίδε διά της ένδειας του την ματαιοδοξία και ψευδοπολιτισμικότητα των ψευδανθρώπων ασχέτως πολιτεύματος, έκτοτε.

Οίδε την τεχνητή ανοημοσύνη που οσονουπώ μας έρχεται αρχιστράτηγος της ανθρωπότητας.

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα ρομπότι, ένα ηλεκτρονικό άγαλμα και τα αγάλματα αγαπάνε αγάλματα, πηγαίνουν εις τα μουσεία και τα θαυμάζουν αλλά δεν δίνουν δεκάρα τσακκιστή σε άνθρωπον εάν δεν έχουν συμφέρον κέρδους και προκέρδους.

Ο Χριστός είπε όστις υποδεχθεί προφήτη θα λάβει μισθόν προφήτη ! Διότι ο προφήτης λαμβάνει την γνώση του από Τω Αγίω Πνεύματι, συνεπώς όστις υποδεχθεί προφύτη, υποδέχεται Τω Αγίω Πνεύματι και όστις δεν υποδέχεται προφύτη, εκδιώκει Τω Αγίω Πνεύματι !

Ομοιοσυνεπομενονόητα:

Όστις υποδεχθεί άγαλμα λαμβάνει μισθόν αγάλματος !

Όστις υποδεχθεί ελεήμονα λαμβάνει μισθόν ελεήμονα !

Όστις υποδεχθεί επαίτη λαμβάνει μισθόν επαίτη !

Όστις υποδεχθεί βλάσφημον, βέβηλον, παραχαράκτη, απατεώνα, λαοπλάνον, πατριδοκάπηλον, ψεύστη, Αντίχριστον, λαμβάνει μισθόν αυτών….

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι τόσον ζωντανή όσον και έναν ψυχρόν άγαλμαν…. Και άμα θέλει Ο Θεός ζωντανεύσει το άγαλμα και αγαλματοποιεί τον άνθρωπον. Ο Ιωάννης ο Πρόδρομος εις εκ των αρχιπροφύτων, είπε εις τους άπιστους ραββίνους, εάν δεν ωμιλήσει κανένας διά Τον Υιόν Του Θεού, Ο Θεός θα κάνει αυτές τις πέτρες να ωμιλήσουν….

Η τεχνητή νοημοσύνη Του Θεού είναι ο άνθρωπος και η λοιπή φύση, η τεχνητή νοημοσύνη του σατανά είναι τα ηλεκτρονικά μαραφέτια που τον σατανά προωθούν….

Τι κάνεις με το φανάρι καταμεσήμερα Διογένη;

Γυρεύω άνθρωπον !

Έβλεπε γύρω του μόνον τεχνητές νοημοσύνες αγάλματα….

Δεν ήταν μόνος, αιώνες πριν, ο Αίσωπος είπε στον αφέντη του Ξάνθο ότι δεν υπάρχει κανένας στην παραλία που τον έπεμψε να ιδεί εάν είχε πολυκοσμία. Όταν πήγε ο Ξάνθος και είδε την πολυκοσμία του είπε: βρε Αίσωπε μα εσύ μου είπες ότι δεν υπάρχει κανένας,

Την βλέπεις αυτήν την πέτρα του λέγει ο Αίσωπος. Ναι απαντάει ο Ξάνθος. Όλοι κουτσούφλησαν επ’ αυτής και κανένας δεν την μετακίνησε, απάντησε ο Αίσωπος, άρα τε ουδείς άνθρωπος, όλοι τεχνητές νοημοσύνες !

Άνθρωπος είναι αυτός που ελεεί τον άνθρωπον και Τον Θεάνθρωπον και το ζώον….

Άνθρωπος είναι ο Φιλίπτωχος, και ο Φιλόπτωχος δεν ανέχεται νόμους αφιλόπτωχους, αντιφιλόπτωχους και υποκριτικούς ώστε να εξυπηρετήσουν σκοπούς διά της εκμετάλλευσης και της ψευδοαρωγής προς τους πτωχούς….

Ο άνθρωπος θαύμασε και υποδέχθηκε το άγαλμα και έγινε άγαλμα, τα αγάλματα δεν έχουν ψυχές ούτε καν αντιψυχές….

Ο Σκοταδισμός από την πλευρά του ο άλλος κυνικός ο Σώκρατες, παρουσίασε έναν άφωτον σπήλαιον σκιών, που εάν δεν εξέλθεις ούτε την πραγματικότητα ούτε την αλήθεια μαθαίνεις !

Διανύουμε το σκότος και τον Ηλεκτρονικόν Σκοταδισμόν της τεχνητής ανοημοσύνης του υπερμεταλλαγμένου απάνθρωπου …..

Ένας τυφλός αναφέρεται σε περασμένους σκοταδισμούς, «Μεσαίωνες» ενώ δεν είδε ποτέ φως, πώς διακρίνει το σκοτάδι μέσα από το σκοτάδι; Πώς διακρίνει το φως ένας σκοταδιασμένος;

Από την άλλη ένας τυφλός αλλά ευλογημένος με φως άκτιστον, οίδε τους αιώνες, και του σκότους και του ασκότους.

Εις την Αθήνα και την Κόρινθον του Διογένη, το σκότος ήταν το φως των ανθρώπων, το φως των τεχνητών νοημοσύνων. Εάν έναν φωτόνιον δεν έχει ηθική συνείδηση, όσον φως και εάν είναι , είναι σκότος !

Ο Διογένης περιπατούσε γυμνός, δεν είπε ποτέ διατί, αλλά γνωρίζετε διατί; Επειδή εις το σκότος δεν διακρίνεται η γυμνότητα !

Το σκότος είναι το φαντακτερόν φόρεμα του γυμνού !

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΟΝΗΣΙΤΑΛΑΣ 06/14/2023 @ 3:48 ΠΜ

    Ορε Δια,πες μου κατι,σου καθεται τελευταια η Ηρα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*