Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:58 - 11/06/2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Παρατηρώ εδω και πολυ καιρό να επαναλαμβάνονται τα ιδια γεγονότα σε όλα τα επίπεδα με ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες με την αρχική είδηση.Δεν έχουν σημασία οι ειδήσεις.Σημασια εχει το γιατι επαναλαμβάνονται τα ιδια που έχουν γραφτεί.Το κλειδί εδω μαλλον ειναι στο οτι εχουν γραφτεί και που έχουν γραφτεί;Εχουν γραφτει μεσα στον κυβερνοχώρο εχουν γραφτεί μεσα σε εναν κβαντικο υπολογιστη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΙΡΙΑΡΧΟΙ;Μήπως τα γεγονότα τα τρέχει ο υπολογιστής;Εχετε καταλάβει που έχουμε μπλεξει;Δεν μπορώ αλλο να σας ακούω σας εχω βαρεθεί εχω βαρεθεί τις ίδιες καραμέλες που μασατε θα γίνει αυτο θα γίνει το αλλο ετσι το ειπανε ετσι το ανακοινώσανε.Η δικη μας λυση που πηγε;Γιατί πρέπει να είναι η το ενα η το αλλο που μας δίνουν αυτοι;

Γιατί να υπσρχουν μονο 2 μονοπάτια;

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕΝΆΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.Που πηγανε τα όνειρα σας η εφευρετικότητα σας που πηγε ολο το πάθος και η σπιθα μεσα σας για αμφισβήτηση.Ποιος ελέγχει την μηχανή;Γιατί πρέπει να πιστεύω την είδηση που μου πλασαρετε γιατι πρεπει να αποδεχτώ με το ζόρι κατι που δεν το εχω επιλέξει εγω κατι που αμφισβητώ ακόμα και την γνησιότητα του .Ποιος απο εσάς βοηθαει ολο αυτο να συντηρηθεί;

ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΊ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ Η ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ;

Ειναι τα σημεία των καιρών αυτα η ειναι η αψυχη οντότητα που ειμαστε ολοι μεσα;ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΆΔΟΣΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΎΠΝΗΣΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΠΩΣ Η ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΓΑΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.Να την πειτε σε όλους αυτη την είδηση είναι περα για περα αληθινη.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (22)

  1. Χρήστος Τσιακας 06/11/2023 @ 9:14 ΜΜ

    Γεια σου Νικόλα καλή λευτεριά στην πατρίδα του φωτός

  2. Σήμερα 11/6;;;

  3. Απροσαρμοστος-Ασυμβιβαστος-Ανυποτακτος 06/11/2023 @ 10:22 ΜΜ

    Για αλλη μια φορα συντονισμενοι λοιπον…μολις το εσπειρες…γεια σου ρε internalpeace να εισαι καλα…αφιερωμενο

  4. Συγχαρητήρια για την Πρωτιά της είδησης. Ταιριάζει αυτή η πληροφόρηση με το επικείμενο Ραστώνης καλοκαίρι.. Αλλιώς θα μπορούσε να λέγεται.. Αφήστε μας ήσυχους. Αγαπάτε όπου και όσο φτάσετε.. Για που λέτε; Να φτάσετε? Γειά σας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Καλό ταξίδι; (αστείο).

  5. Αυτή είναι είδηση!!!!
    Ότι ακριβώς μας χρειάζεται για σχέδιο υλοποίησης…
    Και κάτι μέσα μου ,μου λέει ότι είναι απόλυτα αληθινή και έγκυρη!

  6. Απροσαρμοστος-Ασυμβιβαστος-Ανυποτακτος…

    Απλά υπέροχο!!!

  7. Αννα Μαρια 06/11/2023 @ 11:59 ΜΜ

    Μήπως τελικά τα προκαλούν δια χειρός, και όχι με άλλο τρόπο. Εκτός από τα γεγονότα, που προκαλούν οι άνθρωποι.

  8. Μαντης ( traveller 06/12/2023 @ 1:50 ΠΜ

    Συμβαινει επαννεκινηση του χρονου εδω και αρκετο καιρο αρκετα φαινοντε ομοια αλλα δεν ειναι καποιες μικροδιαφορες υπαρχουν αυτες κανουν την διαφορα.
    Η ενεργια αλλαζει και μας επετρεψε να ξεκινησουμε την επαννεκινηση αλλα δεν ειναι ολα ροδινα εγω δεχομαι ενεργιακες επιθεσεις απο δυνατα οντα που δεν συμφωνουν με την επαννεκινηση.Ο πολεμος μεταξυ μας ειναι κρυφος.
    Μεταφερουμε τον χρονο στο σημειο που πρεπει για να γινει αυτο που εχει γραφτει…
    λιγο εμεινε ακομα…

  9. DogFishAttack 06/12/2023 @ 4:08 ΠΜ

    Οσο η πλειοψηφια ειναι υπακουοι ανικανοι να δουνε περα απο την μυτη τους και ανατροφοδοτουν αυτο το συστημα ειτε ειναι τεχνιτης νοημοσυνης ειτε ειναι επικυριαρχων, ειναι αδυνατον να σταματησει η ροη. Η ιστορια αυτο δειχνει εδω και χιλιαδες χρονια. Παντα θα υπαρχουν η απο εδω και οι απο εκει…Για να ερθουν περισσοτεροι απο την απο εδω πλευρα θα πρεπει με καποιο τροπο να τους ξεφυγει (προς το χειροτερο) η κατασταση και αυτο μπορει να γινει μονο με θεικη βοηθεια η οποια αναγκαστικα θα ειναι πολυ

  10. DogFishAttack 06/12/2023 @ 4:18 ΠΜ

    πιο δυσκολη και δυσαρεστη για ολους. Μεσα στον σκατοκοσμο που εχουνε φτιαξει δεν μπορει να σταθει κανενα λογικο σεναριο διοτι θα γεμισει βρωμα και δυσοσμια. Το μονο σεναριο επιβιωσης ειναι “Το μικρο σπιτι στο λιβαδι”.

  11. ονειρευτης 06/12/2023 @ 8:18 ΜΜ

    Internalpeace,εσωτερικη ειρηνh, πνευματικη νηνεμια, ισορροπια στον νου, ανθρωπινες εγκεφαλικα καταστασεις, ολοι ειμαστε ενα,ΕΜΕΙΣ οι αγγαλιασμενοι που τραγουδαμε την νικη του πνευματος που δεν εξαφανησε την υλη [αν το εκανε θα πεθεναμε] αλλα εφερε την ωφελημη ισορροπια μεταξυ των δυναμεων του πνευματος και της υλης ωστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να λειτουργησει δημιουργικα αυτη διττοτητα που θα βοηθησει στην διατηρηση της αεναης ροης της συμπαντικης ενεργειας απο και προς την πηγη της,…τον θεικο πολο!!!

  12. ονειρευτης 06/12/2023 @ 8:24 ΜΜ

    …ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ…ΥΨΗΛΑ!!!

  13. Internalpeace 06/13/2023 @ 1:40 ΜΜ

    Καλημέρα κύριε Χρηστο ειμαι αναγνωστρια του Νίκου αλλα ευχαριστώ για την τιμή.Καλη λευτεριά για όλους.

  14. Internalpeace 06/13/2023 @ 1:41 ΜΜ

    Θάλεια ευχαριστώ παρα πολυ για το σχόλιο αυτο το τραγούδι αρέσει πολυ στην μαμα μου.

  15. Internalpeace 06/13/2023 @ 1:42 ΜΜ

    Ασυμβίβαστε Καλημέρα ευχαριστώ πολυ για το ασμα να είσαι πάντα καλά.

  16. Internalpeace 06/13/2023 @ 1:43 ΜΜ

    DOGFISHATTACK μου αρέσει πολυ το μικρο σπιτι στο λιβάδι.

  17. Internalpeace 06/13/2023 @ 1:44 ΜΜ

    (/) Δεν εχω γνώσεις επανω στις ημερομηνίες αλλα ευχαριστώ για το σχόλιο.

  18. Internalpeace 06/13/2023 @ 1:48 ΜΜ

    Μαντη καλημερα ολα αυτα που περιγράφεις εχουν πολυ ενδιαφέρον λυπαμαι για τις επιθέσεις κανενας ανθρωπος δεν πρεπει να επιτίθεται σε κανέναν μια μερα ολοι θα φύγουμε να φύγουμε έχοντας αφήσει καλοσύνη.

  19. Internalpeace 06/13/2023 @ 1:51 ΜΜ

    Αννα Μαρία δεν γνωρίζω δυστυχώς ολα ειναι πιθανα αλλα σίγουρα δεν έχουν λογική αυτα που συμβαίνουν και μοιάζουν επεμβατικα.Ας διατηρήσουμε την πίστη μας ψηλα.

  20. Internalpeace 06/13/2023 @ 1:54 ΜΜ

    Ονειρευτη ευθυγραμμίζομαι με τις ομορφες ενέργειες που άφησες.Ευχαριστω.

  21. Internalpeace 06/13/2023 @ 1:58 ΜΜ

    tsai καλο καλοκαίρι να έχουμε η λέξη ραστώνη μου θύμισε μια ωραία ανάμνηση.Κασετοφωνο να παίζει μπλουζ υποβρυχιο μαστίχα και βλεμμα αφημένο στον απέραντο ορίζοντα.

  22. Μαντης ( traveller 06/14/2023 @ 12:10 ΜΜ

    Καλημερα INTERNALPEACE δεν περιμενα απαντηση αλλα η απαντηση σου με βοηθησε να δω. Στον κοσμο που ειμαστε αν προσφερεις κατι χωρις ανταλαγμα δεν θα το δεχθουν και θα πιστεψουν οτι ειναι καλπικο.
    Οταν ο νεο ειχε χαθει ειχε καποιον να τον πιστευει εγω δεν εχω κανεναν οχι εδω οχι ακομα.
    Ειμαι σε λαθος κοσμο…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*