ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Πυροβολισμοί στη Στοκχόλμη, νεκρός 15χρονος και τρεις τραυματίες

· Κατοχικά Νέα

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στη Στοκχόλμη, όπου ένας έφηβος είναι νεκρός και άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίες.

Ένας δεκαπεντάχρονος σκοτώθηκε και άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες Σάββατο στη Στοκχόλμη, ανακοίνωσε η Αστυνομία. Περίπου μια ώρα μετά τα γεγονότα, δυο άνδρες συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη στο νότιο τμήμα της σουηδικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Αφού η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για πυροβολισμούς κοντά σε πλατεία του νότιου τομέα, βρήκε επιτόπου δυο ανθρώπους με τραύματα από σφαίρες. Άλλοι δύο τραυματίες βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, ο ένας εκ των οποίων υπέκυψε. Οι υπόλοιποι τρεις διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

«Ο νεκρός είναι ένα αγόρι 15 χρονών», διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Στοκχόλμης, ο Τουβέ Χεγκ, συμπληρώνοντας πως οι περιστάσεις της επίθεσης δεν έχουν ακόμη εξιχνιαστεί. Οι τραυματίες είναι άλλος ένας έφηβος, επίσης 15 ετών, ένας άνδρας και μια γυναίκα, αντίστοιχα 45 και 65 ετών, πάντα σύμφωνα με την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Παρασκευή, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες σε χωριστά επεισόδια στην περιφέρεια της Στοκχόλμης.

Τα τελευταία χρόνια, η Σουηδία δυσκολεύεται να κάμψει κύμα επιθέσεων με όπλα και βομβιστικών ενεργειών, αποδιδόμενο σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που επιδίδονται κυρίως σε διακίνηση ναρκωτικών. Η σκανδιναβική χώρα έγινε θέατρο 391 επιθέσεων με τη χρήση όπλων το 2022, εκ των οποίων 62 ήταν θανατηφόρες, έναντι 45 την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με τα δεδομένα της Αστυνομίας που δημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

dikaiologitika.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Λιβύη: Η μάχη για τη διαδοχή Χάφταρ μπορεί να αλλάξει τον χάρτη Ελλάδας–Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο

Γερμανία: Η Ρωσία πίσω από απόπειρα επίθεσης με drone στο αεροδρόμιο της ΛειψίαςΔΙΕΘΝΗ

Τουρκικά drones δίπλα σε Λάρνακα και Πάφο: Προειδοποίηση για τις πολιτικές πτήσεις

Οθόνες με γραφήματα χρηματιστηριακών αγορών - φωτογραφία αρχείουBusiness

Παγκόσμιο sell-off σε μετοχές και ομόλογα: Πετρέλαιο, Ιράν και επιτόκια πιέζουν τις αγορές – Τι φοβούνται οι επενδυτές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά