Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:54 - 02/06/2023

Λίγο πριν την νόσο Χ: Επαναφέρουν σιγά-σιγά την μάσκα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Θα έρθει σαν σεισμός», λένε…

Συνεχίζεται η προετοιμασία της κοινής γνώμης για την νέα πανδημία που έρχεται, την οποία αποκαλούν «νόσο Χ», επειδή είναι άγνωστη, ωστόσο, κατά έναν περίεργο τρόπο, γνωρίζουν πως θα είναι θανατηφόρα κατά 70% περισσότερο από τον… COVID.

«Οι πανδημίες έρχονται ξανά και ξανά, είναι ένα φυσικό φαινόμενο που ζει ο πλανήτης συνέχεια και για το λόγο αυτό τα συστήματα υγείας πρέπει να είναι έτοιμα», είπε ο επίκουρος καθηγητής υγιεινής και παθολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης.

Ο κ. Μαγιορκίνης ισχυρίστηκε πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας «κρούει» το καμπανάκι του κινδύνου, ώστε να «οχυρωθούμε» και να είμαστε έτοιμοι: «Πρόκειται για μια άσκηση επί χάρου έτσι ώστε αν έρθει η πανδημία να είμαστε έτοιμοι».

Ο καθηγητής παρομοίασε την νόσο Χ με τους σεισμούς σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα γίνει «ωστόσο τα κτίρια τα χτίζουμε με βάση αντισεισμικούς κανόνες. Έτσι πρέπει να ετοιμάσουμε και το σύστημα υγείας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και επειδή ακόμα δεν μπορούν να πουν πολλά για την νόσο Χ, έχει ξεκινήσει για τα καλά η επαναφορά στα του COVID!!!

Μάλιστα, επαναφέρουν δειλά-δειλά και την μάσκα!!!

Δείτε:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ηρακλής 06/02/2023 @ 10:59 ΠΜ

    ΤΩΡΑ ειναι που ετοιμάζονται να μας σκοτωσουν ΟΛΟΥΣ !!!
    (Τελική ευθεία για αυτούς)

  2. Μαντης ( traveller 06/02/2023 @ 12:13 ΜΜ

    Σε περιπτωση αλιθηνου ιου πιθανον σε οσους τριπυθηκαν αλλα μαλλον θα χτυπησει και τον κανονικο πλυθησμο ακομα κι αν ο κινδυνος ειναι για ολους εμεις θα τον αφησουμε να περασει. Σε περιπτωση που ο ιος ειναι μουφα θα ξεσπασει πολεμος μεταξυ μας.
    Η μασκα ειναι επισης αιτια πολεμου σε αλιθηνο ιο η μασκα δεν αποφερει τιποτα.
    Ας την φοραει οποιος θελει αλλα η υποχρεωτικοτητα σημαινει πολεμο.

  3. spiros tsiskakis 06/02/2023 @ 5:07 ΜΜ

    ακριβώς αλλά να μου επιτρέψεις να πω και τις σακουλάκια πολιμπακ δηλαδή με λίγα λόγια αρχίζω να βλέπω ανθρώπους να φοράνε στο πρόσωπο σακουλάκια και νιώθω ότι οι μάσκες ανήκουν σε περσινό επίπεδο μένει να δω τους αναπνευστήρες …ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΕΙ Η ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΗ ΜΑ@ΑΚΙΑ…..έπεται συνέχεια…

  4. spiros tsiskakis 06/02/2023 @ 5:19 ΜΜ

    Είχα φβ και πρεπει να ήταν το 12 με 13 ήσουν στους φίλους μου τότε με αίτημα δικό σου ήταν στην αρχή μόλις σε διάβαζα και είχα γράψει το εξής η καλύτερη φυλακή θα είναι το σπίτι μας αλλά δεν θα το καταλάβουμε επειδή θα έχουμε τα κλειδιά.Αν ήξερες πόσα θα ήθελα να πω και δε μπορώ αλλά που θα πάει το μάτριχ θα με φέρει στον δρόμο σου νιώθω μια επικοινωνία ρε αδελφέ παράξενη.Μην γελάς μην γελάς γιατί εσύ με βοήθησες να κατανοήσω πράγματα που τα ένιωθα αλλά δεν είχα την κατάλληλη ονομασία στο καθετΙ

  5. spiros tsiskakis 06/02/2023 @ 5:28 ΜΜ

    Αδελφέ τυχαία σε γνώρισα τυχαία σε παρακολουθούσα και αυτό απο την γυναίκα μου που σε διάβασε και σε ακολουθούσε και μετά με σύστησε και από τότε είσαι ο ΘΕΟΣ μου που έχει ξεμπερδέψει το μυαλό μου και έδωσε ονομασίες και διαπιστευτήρια στο νου μου και σε βάθος και σε περισσότερη γνώση… να το θυμάσαι αυτό..Σε ευχαριστώ καλή τύχη αδελφέ να έχεις..

  6. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΤΙΕΝΕΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

  7. KALLISTRATOS FM 06/02/2023 @ 10:30 ΜΜ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ 70% ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΟΜΙΟΙ FINAL LAP.. Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ Χ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΟΣΣΟΣ Χ..ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕ Χ? ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Χ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΑΖΩΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

  8. Γιώργος 06/03/2023 @ 8:45 ΠΜ

    Κάτι μου λέει ότι ο καινούργιος θεριστής θα προέρχεται από τους είδη εμβολιασμενους δεν μπορεί αυτό το πράγμα που υπάρχει μέσα στα σώματα τών ανθρώπων να μείνει έτσι ανεκμετάλλευτο εκτός από αυτούς που έφυγαν πρόωρα τώρα θα φεύγουν ποίο συστηματικά για να δικαιολογήσουν την καινούργια πανδημία εκεί να δεις τη έχει να γίνει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*