Διαφημίσεις

Μόνο τα πατριωτικά κάστρα έμειναν να κάνουν έπαρση της Ελληνικής σημαίας , πιστέψτε μας . Η Ελλάδα δεν αλλάζει , δεν προσαρμόζεται και δεν αμύνεται όπως μας λένε και μας δείχνουν πειστικά τόσο καιρό, απλά εξαφανίζεται μαζί με εμάς. Δεν είναι όμως πλέον ώρα για διαπιστώσεις , αλλά , για τον ύστατο αγώνα επιβίωσης .

«Ευθύνη» των 17 , να αποκτήσουν οι εγγυήτριες δυνάμεις – η Ελληνο-ορθοδοξία και ο καθαρός πατριωτισμός – τον έλεγχο των Ελληνικών Κυβερνήσεων.

Τρόπος ; Η τελική τους ΕΝΟΤΗΤΑ στη βάση της κοινής Πολιτικής τους συνισταμένης

Εκτιμώμενη δυναμική , βάση των όσων υποκρύπτει αποκαλυπτόμενη τελικά η σκοπιμότητα των τελευταίων δημοσκοπήσεων ; 19,6%

Διακύβευμα ; Ενότητα ή οριστική διάλυση

Θεωρήστε λοιπόν ότι η συνολική δράση των παρακάτω κομμάτων σήμερα , συνιστά μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ οργάνωση σ όλη την Ελλάδα ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ πολιτικού φορέα, ότι το γενικό συντονισμό έχει μία «ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΡΧΗ» η οποία δεν διεκδικεί καρέκλες και λάβαρα παρά μόνον την ενότητά τους και ότι η φωνή τους , είναι όλες οι φωνές ( σε διαδίκτυο , ΜΜΕ , μηνύματα κ.α ) που μιλούν στην Ψυχή σας και στην Καρδιά σας.

Ποια – πιστοποιημένα πλέον – τον αποτελούν;

-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

-ΚΙΝΗΜΑ 21

-ΝΙΚΗ

-ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ-ΚΡΑΜΑ

-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

-ΤΟΛΜΑ

-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ

-ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

-ΕΑΝ…

-ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (συνασπισμός κομμάτων)

-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (συνασπισμός κομμάτων)

-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ.Α (συνασπισμός κομμάτων)

# Εκτός επίσημης εκλογικής διαδικασίας … προς το παρόν :

-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

– Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ,

-ΠΑΤΡΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ -Πρόδρομος Εμφιετζόγλου,

-ΠΑΤΡΙΔΑ – Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σχέδιο Δράσης :

1.Τουλάχιστον ΔΥΟ από τ ανωτέρω κόμματα να καταφέρουν ποσοστό πάνω από το 3% στις εκλογές της 21ης Μαΐου και να εισέλθουν στην Βουλή . Προϋπόθεση γι αυτό , ο καθένας που θα στηρίξει ένα από αυτά τα 17 , να το κάνει στα πλαίσια της ¨κοινής τους επιδίωξης¨ , χωρίς να στραφεί εναντίων άλλου και λειτουργώντας στην τελική , ως μέλος αυτού του ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ πολιτικού φορέα.

2. Να λειτουργήσουν ΟΛΑ γνωρίζοντας ότι , όσα δεν καταφέρουν να μπουν στην Βουλή στις 21 Μαΐου , θα διοχετεύσουν τη δυναμική τους μέσα από ένα επόμενο επίπεδο συνένωσης .

3. Όσα τελικά μπουν στην Βουλή να συγκροτήσουν αμέσως ΚΟΙΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ , με αποφασιστικότητα , ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές και διαυγής ενέργειες.

Η αποστολή της «ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΡΧΗΣ» είναι να εγγυηθεί ότι θα τηρηθούν αυτές οι προϋποθέσεις μετά , η αποστολή της ολοκληρώνεται .

Η συνέχεια μετά την 21η Μαΐου 2023!

Κωνστ. Φωτεινός , επόπτης του δικτύου της …

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “Ο.Υ.Α. Αυτά είναι τα 17 Πατριωτικά κόμματα που ανατρέπουν τα πάντα με ποσοστό άνω του 20% . Έτσι θα μπουν ¨ΟΛΑ¨ στη Βουλή .”
  1. στην θεωρεια ολα ειναι καλα…αλλα οταν φτασουμε να δουμε ποιος θα ειναι αρχηγος…ολα πανε περιπατο…το αιωνιο προβλημα της φυλης μας…απο αρχαιοτατων χρονων…

  2. αντερε γιδια ΟΥΑ .οπως και ο ρουβικωνας ετσι και εσεισ γραναζακια του συστηματος ειστε για διαστρεβλωση της κοπαδικης αντιληψης

  3. Τουλαχιστον ο Ρουβικωνας κανει και καμια κασκαρικα στους αλιτηριους.Τουτοι εδω εχουν αναγαγει τον πνευματικο αυνανισμο σε αλλο επιπεδο.Μας λενε,οι προφητες οτι,πυροβολημενοι τυποι που φαγωνονται μεταξυ τους υπο αορατη αρχη,και μετα ηρθε ο ερωτας και ανθισαν τα μπουμπουκια.Μην ξεχναμε και τον Θεολογο απ’το Κιλκις.Ρε τι τραβαμε;[αληθεια,αυτοι για δε κατεβηκαν;]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek