23:03 - 11/05/2023

Bobi, η γηραιότερος σκύλος του κόσμου γίνεται 31 ετών και ετοιμάζεται για πάρτι

Διαφημίσεις

O Bobi ζει με μια οικογένεια του στην περιοχή Leira της Πορτογαλίας.

Ένας πορτογαλικός σκύλος φάρμας, o Bobi, έγινε ο γηραιότερος εν ζωή σκύλος και το γιορτάζει με ένα ξεχωριστό πάρτι.

O Bobi ένα Πορτογαλικό Μαστίφ (Rafeiro do Alentejo), που ζει στην περιοχή Leira της Πορτογαλίας, γίνεται σήμερα 31 ετών.

Το σκυλάκι θα απολαύσει ένα «πολύ παραδοσιακό» πορτογαλικό πάρτι αυτό το Σαββατοκύριακο στην οικογενειακή φάρμα όπου γεννήθηκε, στο χωριό Conqueiros.

Θα παρευρεθούν 100 άτομα, ορισμένα από τα οποία θα έρθουν αεροπορικώς από ξένες χώρες για να συμμετάσχουν στους εορτασμούς.

Τοπικά κρέατα και ψάρια θα σερβιριστούν στους καλεσμένους, με έξτρα για τον Bobi, ο οποίος τρώει μόνο ανθρώπινη τροφή.

Θα υπάρχει επίσης μια χορευτική ομάδα που θα εμφανιστεί την ημέρα αυτή, και ο Bobi θα συμμετάσχει σε έναν από τους χορούς.

Ο ιδιοκτήτης του Bobi, Leonel Costa, δήλωσε στο Guinness World Records: “Είχαμε πολλούς δημοσιογράφους και ανθρώπους που ήρθαν από όλο τον κόσμο για να φωτογραφηθούν με τον Bobi. Έχουν έρθει από όλη την Ευρώπη, καθώς και από τις ΗΠΑ, ακόμη και από την Ιαπωνία»

Μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες τον Φεβρουάριο
Ο Bobi μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες ως ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο τον Φεβρουάριο.

Παρά την ηλικία του, ο ήρεμος και κοινωνικός σκύλος είναι ακόμα αρκετά υγιής ώστε να παίζει με τις τέσσερις γάτες της οικογένειας.

Τα μέλη της οικογένειας πιστεύουν ότι το μυστικό της μακροζωίας του είναι το γεγονός ότι ζούσε πάντα στην ύπαιθρο σε ένα ήσυχο περιβάλλον, περιτριγυρισμένος από τη φύση.
Ο Bobi λατρεύει να τρώει και ως επί το πλείστον τρώει το ίδιο φαγητό με τους ιδιοκτήτες του, αλλά φροντίζουν να το μουλιάζουν πρώτα σε νερό για να αφαιρέσουν τα καρυκεύματα.

Ο Leonel τον περιγράφει ως «μοναδικό στο είδος του» και εξακολουθεί να ελπίζει ότι ο Bobi θα γίνει πατέρας κουταβιών, καθώς είναι ο τελευταίος μιας μακράς γενιάς ζώων.

Ο Costa δήλωσε: «Ο Bobi ήταν ένας πολεμιστής όλα αυτά τα χρόνια, μόνο ο ίδιος ξέρει πώς κρατιέται, δεν πρέπει να είναι εύκολο γιατί η διάρκεια ζωής του μέσου σκύλου δεν είναι τόσο μεγάλη και αν μιλούσε μόνο αυτός θα μπορούσε να εξηγήσει αυτή την επιτυχία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες στη ζωή που μας επιτρέπει, μετά από 30 χρόνια, να έχουμε τον Bobi στην καθημερινότητά μας.
Το να βλέπουμε να αναγνωρίζεται η μακροζωία του Bobi με το να γίνεται κάτοχος του τίτλου του ρεκόρ Γκίνες είναι μια τεράστια χαρά».

Ο Bobi είχε μόνο μία περιπέτεια με την υγεία της το 2018, αλλά τα κατάφερε.

kontranews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ayth einai mia periergh eidhsh

  2. γιατι θα μας ενδιέφερε αυτη η ειδηση;; λιγο παραξενο..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*