22:10 - 06/05/2023

Τον μαύρο Χάρο(The Grim Reaper) στην τελετή του Τσαρλς τον είδατε;;;

Διαφημίσεις

Τον μαύρο Χάρο(The Grim Reaper) στην τελετή του Τσαρλς τον είδατε;;;

Σε κάθε τελετή τους θυσιάζουν παιδάκια ή παρθένες και αυτή την φορά δεν θα γινόταν διαφορετικά. Δείτε στο επόμενο βίντεο τον Χάρο να περνάει βιαστικά σαν ένδειξη και σαν αποκάλυψη της σημερινής μαύρης τελετής των μεγαλύτερων δολοφόνων του πλανήτη.
Είναι οι ίδιοι μαύροι που εμβολίασαν με δόλο τα δισεκατομμύρια κοιμησμένους του πλανήτη.

Η μας δείχνουν την αρχή της Δεύτερης Πανδημίας και φυσικά του μεγαλύτερου εγκλήματος εναντίον της ανθρωπότητας μετά την φάρσα-19 με τις ενέσεις ανόσιας ή συγκομιδής της πλεμπας.

Το Τέλος είναι τώρα και ουδείς έχει αντιληφθεί το μεγαλύτερο έγκλημα απο τις δολοφονικές εξουσίες του μαύρου.

Σας έχουμε προειδοποιήσει έτσι ακριβώς όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια.

Τι είναι ο The Grim Reaper;

Για χιλιάδες χρόνια, διάφοροι πολιτισμοί είχαν φιγούρες που αντιπροσωπεύουν τον θάνατο. Ένα από τα πιο κοινά και ανθεκτικά από αυτά είναι το Grim Reaper—συνήθως μια σκελετική φιγούρα, που συχνά καλύπτεται με μια σκοτεινή ρόμπα με κουκούλα και φέρει ένα δρεπάνι για να «θερίσει» ανθρώπινες ψυχές. Πώς και πότε όμως αυτή η εικόνα συνδέθηκε με τον θάνατο;

Το Grim Reaper φαίνεται να εμφανίστηκε στην Ευρώπη κατά τον 14ο αιώνα. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που η Ευρώπη αντιμετώπιζε τη χειρότερη τότε πανδημία του κόσμου, τον Μαύρο Θάνατο, που πιστεύεται ότι ήταν το αποτέλεσμα της πανώλης. Υπολογίζεται ότι περίπου το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού της Ευρώπης χάθηκε ως αποτέλεσμα της πανδημίας, με ορισμένες περιοχές της ηπείρου να έχουν πολύ μεγαλύτερες απώλειες από άλλες. Το αρχικό ξέσπασμα της πανώλης εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του 1347-51, και τα κρούσματα στη συνέχεια επαναλήφθηκαν αρκετές άλλες φορές μετά από αυτό. Οπότε, ξεκάθαρα, ο θάνατος ήταν κάτι που είχαν στο μυαλό τους οι επιζώντες Ευρωπαίοι και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι επινόησαν μια εικόνα για να τον αναπαραστήσουν.

Γιατί όμως η σκελετική φιγούρα; Γιατί το δρεπάνι; Γιατί η ρόμπα; Οι σκελετοί συμβολίζουν το θάνατο, αντιπροσωπεύοντας το ανθρώπινο σώμα αφού έχει αποσυντεθεί. Το ιμάτιο πιστεύεται ότι θυμίζει τα άμφια που φορούσαν οι θρησκευτικές προσωπικότητες της εποχής όταν έκαναν ταφικές ακολουθίες. Το δρεπάνι είναι μια εύστοχη εικόνα από γεωργικές πρακτικές της εποχής: οι θεριζοαλωνιστές χρησιμοποιούσαν δρεπάνια για να θερίσουν ή να μαζέψουν καλλιέργειες που ήταν έτοιμα να αφαιρεθούν από τη γη… και, λοιπόν, κάπως έτσι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν: συγκομιδή από τη γη.

korakas-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Μπόμπιρας 05/07/2023 @ 3:09 ΠΜ

    Λογικά ετοιμάζουν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ευρώπη, σε κάποια μεγάλη χώρα που έχει δύναμη κι επιρροή. Μετά το στημένο χτύπημα θα αρχίσουν το νέο γύρο πολέμων στη μέση ανατολή κτλ. Η ίδια κασέτα ξανά με την απάτη στους δίδυμους πύργους. Υπάρχει κι ένα παλιό γνωστό τραγούδι του Leonard Cohen που μιλάει ξεκάθαρα για το σχέδιο. Αφού ο βαμπίρης έγινε βασιλιάς, σε κάνα χρόνο το βλέπω να έρχεται κι αυτό στην κακομοίρα την Ευρώπη. Απάτη και ψέμα, γύρος νούμερο δύο. Οι σιωνιστές θα χτυπήσουν ξανά.

  2. για τα πανηγυρια στην κυριολεξια

  3. Στη NEWSWEEK, ισχυρίζονται πως επικοινώνησαν με το Αββαείο του Ουεστμίνστερ [με ποιον;] για διευκρινήσεις. Η εξήγηση που δόθηκε [καμία επίσημη αναφορά]είναι, πως πρόκειται για έναν νεωκόρο, μέλος της κοινότητας του αβαείου που βοηθά στις θρησκευτικές λειτουργίες αλλά δεν είναι μέλος του κλήρου.

    Όπως και να έχει, είτε πρόκειται για κάποιον βιαστικό νεωκόρο ή photoshop , το παρακολούθησε όλος ο πλανήτης ως δήλωση και πρόκειται για συγχρονικότητα.

  4. Η φιγούρα με το μέλαν ιμάτιο, παραπέμπει σε ‘Grim Reaper’ αλλά και στο τάγμα των Βενεδικτίνων, με τη κουκούλα ως τρόπο εστίασης και απώθησης περισπασμών-κοιτάζοντας ευθεία μπροστά στο μονοπάτι/στόχο χωρίς αποκλείσεις [δεξιά/αριστερά] με το μέλαν ιμάτιον να συμβολίζει την οχύρωση πίσω από το πένθος για την αμαρτία και την ξενιτεία για τον κόσμο.

  5. Ως προς τον ‘Grim Reaper’
    Το μέλαν ιμάτιον με την πάροδο των αιώνων συνδέθηκε με το άκρος παγανιστικό πένθος. Το μαύρο και ο θάνατος έγιναν συνώνυμες. Η στιγμή του θανάτου ήταν «η μαύρη ώρα», η μέρα του θανάτου ήταν «η μαύρη μέρα», «η μαύρη πόρτα» που οδηγούσε στον κάτω κόσμο, τον «Αιώνιο Οίκο» -το Βασίλειο των Νεκρών στη Δύση, στην Εσπερία.

  6. Η Δύση ή Εσπερία ήταν η περιοχή στην οποία έδυε ο ήλιος, το βασίλειο του ζοφερού σκότους. Με τη Δύση να είναι συνώνυμο του Θανάτου και οι Δυτικοί συνώνυμο των Νεκρών.

  7. Μαντης ( traveller 05/07/2023 @ 12:39 ΜΜ

    Δεν ειναι ο χαρος δεν εχει μεγαλη σημασια. Το μηνημα περασε ευχαριστω!

  8. αχχαχαχα περισοτερο σαν χομπιτ ειναι αχχαχαχαχαχαχα

  9. ΠάνοςΓέριμου 05/08/2023 @ 2:51 ΠΜ

    στην Αποκάλυψη λέγει ότι Ο Θεός θα θερίσει τον ώριμον καρπόν…. και θα τον τσαλαπατάει αιώνια….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*