Διαφημίσεις

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μόνο ο θεός των Ελλήνων πλέον μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια τους.

Αυτός που δίνει εντολές ποια κόμματα θα κατέβουν στις εκλογές και ποια όχι δίνει και τις εντολές σε αυτές τις δύο λούγκρες.. Με βάση τα παρακάτω οι εντολές του είναι :

Α)Πειθήνια εξωτερική πολιτική όπως ορίζει η Ουάσιγκτον.

Β)Την συνέχιση εξισλαμισμού της πατρίδας μας ώστε να εξαφανιστεί εντελώς ο ελληνικός μας χαρακτήρας.

Γ)Ελληνοτουρκική “προσέγγιση” με περιφρόνηση του διεθνούς δικαίου,ώστε να κατευναστεί με ελληνικές ουσιαστικές υποχωρήσεις ο τουρκικός αλυτρωτισμός,με κερδισμένες τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Πρέπει να καταλάβουμε πως αυτοί οι Τυφώνιοι Γάιδαροι της Αμερικής,αυτές οι ευτραφείς λούγκρες με τις μασονικές,δημοσιογραφικές ποδιές και οι εδώ αντιπρόσωποι τους είναι πίσω από τα δεινά της πατρίδας μας, ο θεός των Ελλήνων να βάλει το χέρι του τίποτε άλλο.

Έχει ειπωθεί ότι είναι πολύ κακό να είσαι αντίπαλος της Ουάσινγκτον. Το μόνο χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να είσαι φίλος της. Διότι η υπερδύναμη έχει τη συνήθεια να πετάει τους φίλους της ως στυμμένες λεμονόκουπες μόλις παύσει να τους χρειάζεται. Και κάτι άλλο για τα εδώ ελληνόφωνα λαμόγια, που θα πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους….

Ο ηγέτης του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου (UCK) και μετέπειτα υπουργός Εξωτερικών, πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κοσόβου, γνωστός και ως «Φίδι», δικάζεται με βαρύτατες κατηγορίες, μαζί με τα ηγετικά στελέχη του UCK Κάντρι Βέσελι, Ρέτσεπ Σέλιμι και Γιάκουπ Κράσνιτσι .

Ας το θυμούνται αυτό οι αμερικανόδουλοι ελληνόφωνοι πολιτικοί και άλλοι, που βασίζονται στην εύνοια ή την ανοχή της Αμερικής ή κάποιας της φράξιας, έτοιμοι να παραχωρήσουν όσα τους ζητάνε κι όσα δεν τους ζητάνε ακόμα.

http://zeys-elaynon.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *