21:52 - 01/05/2023

Yπο ακραία επιτήρηση

Διαφημίσεις
Yπο ακραία επιτήρηση
🔴 Aν θέλετε να δείτε πως θα είναι η ζωή σας μελλοντικά, ρίξτε μια ματιά στα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Γαλλία.
🔴 Χθεςο Εμμανουέλ Μακρόν, παρακολούθησε τον τελικό για το Κύπελλο Γαλλίας, στο Stade de France. Τα συνδικάτα που εξακολουθούν να είναι αντίθετα στην συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, που η πλειοψηφία των Γάλλων απορρίπτει, είχαν μοιράσει στους φιλάθλους 30.000 κόκκινες κάρτες και 10.000 σφυρίχτρες για την περίπτωση που ο Μακρόν, εμφανιζόταν στον αγωνιστικό χώρο ή στις γιγαντοθόνες. Όμως οι υπάλληλοι του σταδίου είχαν εντολή κατάσχεσης τους.
🔴Προληπτικά οι αρχές απαγόρευσαν τις κινητοποιήσεις κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, έξω από το στάδιο, το οποίο επόπτευαν drones απο αέρος και παράλληλα δεκάδες κάμερες βιντεοεπιτήρησης, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.
🔴1500 υπάλληλοι του σταδίου κινητοποιήθηκαν ενώ 3.000 αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί για τη διατήρηση της τάξης αλλά και της ασφάλειας του προέδρου, ο οποίος μπήκε από πίσω πόρτα και δεν τόλμησε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο πριν από τη σέντρα, όπως επιτάσσει η παράδοση για να χαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές.
🔴 Αυτό έγινε στα αποδυτήρια. Η εικόνα του Εμμανουέλ Μακρόν να μιλάει με τους αθλητές στα αποδυτήρια για να αποφευχθούν οι αποδοκιμασίες, δεν μεταδόθηκε στις γιγαντοοθόνες του σταδίου, παρά μόνο σε όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα σε απευθείας μετάδοση.
🔴Η δυστοπία συνεχίστηκε με την απονομή του Κυπέλλου. Υπο τον φόβο και πάλι των αποδοκιμασιών του πλήθους, η απονομή από τον πρόεδρο δεν έγινε στον αγωνιστικό χώρο -όπως είθισται- αλλά στην εξέδρα των επισήμων. Οι φίλαθλοι του Stade de France, δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την απονομή από τις γιγαντοοθόνες του σταδίου, ώστε να γιορτάσουν τη νίκη. Μόνο όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα από τα σπίτια τους.
🔴Ετσι υπο αυτή την ακραία επιτήρηση και έλεγχο και μέσα σ αυτό το τόσο προσεγμένα αποστειρωμένο περιβάλλον, σήμερα σχολιάζεται πως “ο τελικός διεξήχθη μέσα σε καλό κλίμα και οι φίλαθλοι δεν επέδειξαν καμία εχθρότητα στον…καλά κρυμμένο και προστατευμένο Εμανουέλ Μακρόν!”
Ω ρε φίλε τι ζούμε!
ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΗΜΑ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΙΣΤΟ ΑΡΑΧΝΗΣ!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*