12:43 - 28/04/2023

Μια ειδηση βομβα και ενα φυσικο φαινομενο που εχουν περασει στα ψιλα….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μια ειδηση βομβα και ενα φυσικο φαινομενο που εχουν περασει στα ψιλα….

@stranger471111 #νεαταξηπραγματων #συνωμοσια #κλιματικηκριση #μερατοπισημαγνητικωνπολων ♬ original sound – Nikolaos Gonos

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Μπαμπάς 04/28/2023 @ 1:19 ΜΜ

    Εγω ειμαι 36 και το έχω παρατηρήσει εδω και 6 χρόνια αυτό με τον ήλιο.. Φέτος είναι ακόμα χειρότερο..

  2. ΕΡΗΜΙΤΗΣ 04/28/2023 @ 2:00 ΜΜ

    Καταρχάς ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ για τις εξαιρετικές δύο ειδήσεις που έδωσες και μού είχαν διαφύγει….Συμφωνώ σε όλα πλην ενός: η Γη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΊΨΕΙ, κι ούτε γυρίζει ή κινείται…το επίσημο Αστρονομικό αφήγημα είναι κι αυτό ένα super παραμύθι…ο Ήλιος όμως πάνω από τα κεφάλια μας, κι οι άλλες ηχοφωτεινες πηγές είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να “στρίψουν” και να μπουν σε άλλη τροχιά, από τους Ιδιοκτήτες της Γαιοφαρμας. Να σου στείλω ένα email με την άποψή μου για αυτό που λες “συγκομιδή”, γράψε ένα Οκ αν θέλεις.

  3. Ηρακλής 04/28/2023 @ 2:01 ΜΜ

    αυτο με τον Ηλιο το παρατηρησα πριν μια εβδομαδα οταν βγηκα για τσιγαρο στην αυλή στις 21:00
    Εχει αλλάξει και πάρα πολύ το κλίμα (πιο κρύο) (περυσι το καλοκαίρι ηταν σχεδον ανύπαρκτο στην Αλεξανδρούπολη και πολύ κρύο)

  4. Χρήστος 04/28/2023 @ 2:25 ΜΜ

    Ετοιμάζουν τον νέο ιό για τον Σεπτέμβριο απ’ ότι φαίνεται

  5. Το πρόσεξα πριν 3 με 4 ημέρες.
    Και σκέφτηκα..Καλά…δεν θα βραδιάσει;

  6. Ισχύει, το παρατηρώ κάθε μέρα,ειδικά το τελευταίο διάστημα σε σχέση με περυσι,έχει ενταθεί.Όποιος παρακολουθεί και την συχνότητα Σούμαν κάθε μέρα..ξέρει για τον ΚΛΙΜΑΤΙΚΌ ΚΎΚΛΟ,,μας λένε για κλιματικό νόμο κ μέτρα,ήδη συμφώνησαν στις 25 Απρίλη 23,οι αποφάσεις έχουν παρθεί περί δέσμευσης άνθρακα και μείωση ως το 2050 στο 55%..δηλ. με κλιματικά λοκντάουν στην ουσία..ελπίζω να ξυπνήσει άμεσα ο κόσμος τι παίζεται..

  7. στο παρακάτω όλα αναλυτικά σε τι δεσμεύτηκαν κσυμφώνησαν οι υπουργοί γεωργίας της ΕΕ στις 25/4/23 μαζί κ η Ελλάς https://www.consilium.europa.eu/el/meetings/agrifish/2023/04/25/

  8. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ 04/28/2023 @ 4:20 ΜΜ

    ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ “ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ” ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΠΕΡΙ “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ”,ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΣΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.ΑΝΑΦΕΡΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΣΕ ΟΡΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ-ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ.

  9. Νικόλα είναι 19:40που ακούω το μήνυμα σου.Ο ήλιος είναι σε σημείο που ήταν τον Ιούνιο.Πιστεψε με η δουλειά μου εδώ και χρόνια είναι στην παραλία και η βάρδια μου είναι απόγευμα.συμφωνω σ όλα όσα είπες.

  10. Άγνωστη Χ. 04/28/2023 @ 11:05 ΜΜ

    Το κακό είναι ότι και η νύχτα γίνεται μέρα αλλά και ο καιρός δεν ζεσταίνει…Εγώ που είμαι ήδη 60 μια χαρά θυμάμαι το φως πως ήταν πριν 35 χρόνια, Απρίλιο απόκτησα παιδί και το έβγαζα βόλτα το βραδάκι, 7 νύχτωνε. Φωτεινό ουρανό καλοκαίρι ως πολύ αργά θυμάμαι (πάλι πριν 35 χρόνια) στη Βόρεια Ευρώπη!!!

  11. Είμαι 43 κι όντως συμβαίνει, πριν το πάσχα ήμουν Πάρο , πάσχα έκανα στη Βέροια και τώρα πάλι Πάρο στη Βέροια νυχτωνε πιο αργά και το σχολίασα με τους φίλους μου κι ενώ είχα την εντύπωση πως στο νότο πάντα η μέρα είναι λιγο πιο μεγάλη .

  12. ΠΡΙΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΟΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΝΟΤΙΟΣ 7 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ 78 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΖΟΒΕΝΟ.

  13. ΛΟΓΙΣΤΗΣ 05/02/2023 @ 9:30 ΜΜ

    γιατι δεν ρωτατε την ΑΙ ? την τελευταια δεκαετια στις 20 απριλ αυξανεται κατα 5 λεπτα το χρονο ετσι το 2010 νυχτωνε 19,40 και τωρα 20,05…και παλι καλα εφοσον η μετατοπιση των πολων ξεκινησε ακομα πιο πριν……τωρα εαν αυτο σημαινει οτι η ελλαδα θα γινει αιγυπτος σε θερμοκρασιες ειναι αναποφευκτο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*