Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:24 - 26/04/2023

Ο Δράκων Βάτραχος Βηλ Πύλας-Bill Gates με γερμανικές ερπύστριες γ@μ@ει την Ρουμανία….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Δράκων Βάτραχος Βηλ Πύλας-Bill Gates με γερμανικές ερπύστριες γ@μ@ει την Ρουμανία….

Πρέπει να κυττάμε και αλλού και τους αγώνες άλλων λαών και μάλιστα γειτονικών και όχι να εγνοιαζόμαστε εθισμένα δι’ ειδήσεις μόνον από συγκεκριμένες χώρες.

Οι Γάλλοι διαμαρτύρονται με εξεγέρσεις σε δρόμους διά τες συντάξεις αλλά όχι διά τα μικροψήγματα, χαράγματα και ψηφιακά = ψοφιακά ψευδονομίσματα τα οποία θα καταργήσουν τα χρήματα και πάσα σύνταξη ! Δεν σας εντυπωσιάζει; Εσείς δεν το αντιληφθήκατε ότι οι Γαλλικές Εξεγέρσεις εισίν μώραι και γελοίαι;….

Υπεραγορές εις την Σουηδία δέχονται μόνον μικροψηγματισμένους, άρα τε δεν ενδιαφέρονται διά πελατεία, ήτοι να χάσουν πελατεία, αλλά να επιβάλουν εις την πελατεία, μονοπώλειον ζωής σκλάβου ! Δεν το αντιλαμβάνεστε ; Συνεπώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ εμπόρων αλλά προσχηματισμένος ψευδοανταγωνισμός ! Όταν θα είσαι πλήρης σκλάβος τους το χρήμαν σου δεν θα το έχουν ανάγκην. Διότι το χρήμαν σου είναι χρήμαν τους και σου το παραχωρούν ώσπου να γίνεις σκλάβος τους και σου το παραχωρούν διά να μην επαναστατήσεις αφυπνισμένος αλλά να επαναστατείς κοιμισμένος διά συντάξεις ψηφιακές-ψοφιακές χαχαχα, όπου κατόπιν καταργούν μαζύν και εσάς !

Πότε όμως επιβάλλουν οι εμπόροι όπως οι υπεργορές εις την Σουηδία;

Όταν ήδη είσαι υποταγμένος με εξέταση ότι συναινετικώς δέχεσαι τας ρήτρας τους !! Αφού λοιπόν, δέκτηκαν πολλοί Σουηδοί τα μικροψήγματα εις το δέρμα, τότε είναι έτοιμοι να δεκτούν περαιτέρω μέτρα σατανά, ήτοι αγορά και πώληση μόνον με μικροψήγμα και γίνεται επίθεση διά να καμφθεί η πλειοψηφία σε μειοψηφία των Σουηδών όπου δεν δέχεται αυτήν την ρήτρα και εν τέλει να γίνει υπερπλειοψηφία η υποταγμένη μάζα σε μικροψήγματα σε δέρμα και υστερότερα εντός αίματος και με χάραγμα σε μέτωπον ή σε δεξιάν χείραν διότι όλα διά την προεμπόδιση της Μετάνοιας διά Σταυροκοπήματος γίγνεται !

Πληροφορίες από την Ρουμανία ότι ο Βηλ Πύλας ήτοι ο θεός Βηλ της Παμπυλώνος ως όνομα, αγόρασε τρεις Τράπεζες με συμφωνία να του αντιπαραδωθούν ως επενδυτής [λύκος με επένδυση επίπλωσης προβατοφόρας στολής !] το χρήμα όπου έβαλε συν έναν μεγάλον ποσοστόν, πέριξ του 20% βάσει πληροφορίας. Ήδη όμως πτώχευσε τες δύο και συνάμα ζητάει επιστροφή της επένδυσης και τόκου και είναι καθ’ οδόν να πτωχεύσει την τρίτη Τράπεζα η οποία είναι Αγροτική Πιστωτική διά το τετέλεσθαι-deadέλεσθαι του νευραλγικού τομέα κάθε χώρας ήτοι της Γεωργίας μαζύν με Κτηνοτροφία και Αλιεία, ήτοι όπως είπε ο ανεκδιήγητος Ερρίκος Κκίσσινγκερ: έλεγξε το χρήμα και ελέγχεις κυβερνήσεις, έλεγξε την τροφή και ελέγχεις τους ανθρώπους. Μήπως δεν είναι αυτά όπου βλέπουμε καθημερινώς σε όλην την υφήλιον; Συνάμα ο Βηλ Πύλας πιέζει και απειλεί ότι πρέπει να καταργηθεί το ρωμάνικον χρήμαν λέβα και να αντικατασταθεί με το εβραϊκόν ευρωπαϊκόν ευρωεβρό ! Βεβαίως διά να γίνουν όλοι ψοφίμια του ψοφιακού-ψηφιακού χρήματος της ψήφου-ψόφου και της κάλπης-φενάκης-ψεύδους-εξαπάτησης-πλάνης ! Όσα λέγαμε έκτοτε δηλαδή. Και εν κατακλείδι, το κερασάκι της τούρτας, ο πρόεδρος της Ρουμανίας είναι ο Klaus Iohannis = Κλάους όπως ο ψευδάγιος καραγκιόζης «σάντα» κλάους ψευδοαγιοβασίλης Ιωάννης-Γιωχάνις και είναι κατά το ήμισυ Γερμαναροχιτλεριστήςκαι Λουθεριανός [χουμ! Ούς!] , ιδού η φάτσα του η γερμανομισισμένης υπεροψίας [όχι κάθε Γερμανού] εις το εξώφυλλον του άρθρου….

Παρακαλώ όσοι δύναστε ελέγξετε τες πληροφορίες διά την Ρουμανία…. Και εάν σφάλλουμε διοθρώστε μας.

Όλοι είμαστε γυμνοί ενώπιον των ερπύστριων, θυμηθείτε συνάμα την σχετική κάρτα των μασονοϊλλουμινάντων του σατανά….  που έναν άρμα οδεύει να καταπλακώσει έναν αόπλον άνθρωπον με λευκή σημαία.

https://www.agiooros.net/forum/viewtopic.php?f=34&t=5076&sid=7265125a220810a41f5bea87ede763d4

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*