Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:44 - 08/04/2023

Μεταβολικό σύνδρομο: Γιατί παίρνουμε βάρος;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πήρατε αρκετά κιλά, αλλά δεν μπορείτε να τα χάσετε. Πεινάτε συνέχεια, οι δίαιτες δεν βοηθούν, η άθληση βοηθάει να μεγαλώσουν οι μύες, αλλά το λίπος δεν φεύγει… Ίσως, έχετε μεταβολικό σύνδρομο – μειωμένη ευαισθησία στην ινσουλίνη. Η ειδικός μας – Μελίνα Διακάκη, διαιτολόγος – μιλάει για το σύνδρομο, πώς να απαλλαγείτε από αυτό και πώς να ξαναβρείτε τη φόρμα σας.

Μελίνα Διακάκη – διαιτολόγος, ειδικός σε θέματα υγιεινής διατροφής, συγγραφέας άρθρων και μονογραφιών σχετικά με την επίδραση των ορμονών στο σωματικό βάρος.

Με απλά λόγια, το μεταβολικό σύνδρομο είναι η κατάσταση κατά την οποία δεν μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε βάρος. Όσον αφορά την επιστήμη, σημαίνει ότι το σώμα σας χάνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη την κύρια ορμόνη που είναι υπεύθυνη για τον μεταβολισμό των λιπιδίων. Το σώμα σας παράγει τόση ινσουλίνη που δεν μπορεί να απαλλαγεί από Το λίπος.

Οι δίαιτες, τα φάρμακα και ο αθλητισμός επιβραδύνουν αυτή τη διαδικασία για κάποιο χρονικό διάστημα. Αν όμως χαλαρώσετε και φάτε ένα γλυκό, το βάρος σας αυξάνεται ακόμη πιο γρήγορα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, κάθε 4ος άνδρας και κάθε 3η γυναίκα που έχουν πάνω από 15 κιλά περιττό βάρος πάσχουν από μεταβολικό σύνδρομο.

Γιατί εμφανίζεται;

Συνήθως κατηγορούμε την καθιστική ζωή και τις ανθυγιεινές τροφές για το υπερβολικό βάρος, αλλά το μεταβολικό σύνδρομο έχει διαφορετικές αιτίες. Αυτές είναι οι φλεγμονές και τα κρυολογήματα που αντιμετωπίζονται ακατάλληλα, οι γενετικές ανωμαλίες, το άγχος κ.λπ. Όλα αυτά μαζί, κανείς δεν έχει ανοσία στο μεταβολικό σύνδρομο. Ακόμη και οι νεαρές γυναίκες που “τρώνε ό,τι θέλουν χωρίς να παίρνουν βάρος”.

Εδώ είναι τα σημάδια του μεταβολικού συνδρόμου:

  • Αισθάνεστε συχνά πεινασμένοι
  • Πρέπει να τρώτε σχεδόν ένα κατσαρόλι λιπαρές και υψηλής θερμιδικής αξίας τροφές
  • Τρώτε καθημερινά γλυκά
  • Η περίμετρος της μέσης σας είναι μεγαλύτερη από 80 εκατοστά
  • Το λίπος εναποτίθεται κυρίως στην κοιλιά σας
  • Έχετε ξηρό δέρμα, ειδικά στα χέρια, το λαιμό, τα γόνατα και τους αγκώνες σας
  • Σας είναι δύσκολο να κοιμηθείτε τη νύχτα, αλλά νιώθετε υπνηλία όλη την ημέρα

Οι δίαιτες δεν μπορούν να βοηθήσουν αν έχετε μεταβολικό σύνδρομο!

Πρόκειται για την ανοχή στη γλυκόζη και το υψηλό επίπεδο ινσουλίνης. Δεν έχει σημασία τι τρώτε – το σώμα σας θα “νομίζει” ότι τρώτε τροφή με μηδέν υδατάνθρακες. Ακόμα και αν μόλις φάγατε μια ολόκληρη πίτσα, το σώμα σας θα νομίζει ότι είναι ένα μήλο ή ένα μαρούλι και δεν θα νιώθετε χορτάτοι. Ο εγκέφαλός σας ζητάει περισσότερο φαγητό και δεν μπορεί να ηρεμήσει.

Φανταστείτε τι θα νιώθετε αν κάνετε δίαιτα. Είναι πολύ πιθανό να αποτύχετε σε μια δίαιτα…

Στο παρελθόν, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν ορμονικούς αναστολείς της ινσουλίνης για να θεραπεύσουν το μεταβολικό σύνδρομο.

Αυτές οι λύσεις βοηθούν τους ασθενείς να χάσουν βάρος σταδιακά, αλλά έχουν κακή επίδραση στο συκώτι και τον θυρεοειδή σας, ακόμη και το αλκοόλ κάνει λιγότερο κακό!

Ορισμένες λύσεις μπορούν να προκαλέσουν διαβήτη, ηπάτωση και κίρρωση του ήπατος. Με άλλα λόγια, θεραπεύετε μια ασθένεια και αναπτύσσετε μια νέα, η οποία είναι ακόμη χειρότερη.

Υπάρχει ασφαλής λύση

Πριν από μερικά χρόνια, οι επιστήμονες βρήκαν αναστολέα ινσουλίνης στο μαύρο πιπέρι (Piper nigrum) και στα εκχυλίσματα μανιταριών reishi.

Η αλληλεπίδραση αυτών των 2 συστατικών μειώνει τόσο την ινσουλίνη όσο και την όρεξη. Όταν δεν πεινάτε και ο μεταβολισμός σας είναι φυσιολογικός, το λίπος της κοιλιάς και των μηρών φεύγει πολύ γρήγορα. Παίρνετε τα αποτελέσματα που είναι ασφαλή για την υγεία σας!

Το βάζουν σε πώληση. Στην αγορά, αυτή η λύση είναι γνωστή ως Magicoa. Έρχεται ως ένα γλυκό στιγμιαίο ρόφημα η γεύση του οποίου θυμίζει ζεστή σοκολάτα. Όσοι αγαπούν τα γλυκά είναι ενθουσιασμένοι!

 

Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα συστατικά του:

  • Εκχύλισμα μανιταριού Reishi. Μειώνει τη γλυκόζη στο αίμα και κατά συνέπεια καταστέλλει την επιθυμία για γλυκό, επιταχύνει τη διάσπαση του λίπους, βελτιώνει τις λειτουργίες του ήπατος, ανακουφίζει από την αϋπνία, έχει αντιγηραντική δράση και συσφίγγει το δέρμα.
  • Σκόνη κακάο. Επιταχύνει το μεταβολισμό και βοηθά στην καύση θερμίδων- αυξάνει την ευαισθησία των κυττάρων στην ινσουλίνη χάρη στις ενώσεις φαινόλης που καταστέλλουν την όρεξη και μειώνουν τις λιγούρες. Διεγείρει την παραγωγή ενδορφίνης, “μιας ορμόνης της ευτυχίας”, η οποία βελτιώνει τη διάθεση και μειώνει το στρες και, με τη σειρά του, την αγχώδη κατανάλωση τροφής.
  • Τσικορέ με ινουλίνη. Είναι ένα φυσικό πρεβιοτικό που διεγείρει την ανάπτυξη υγιών βακτηρίων, βελτιώνει την πέψη, επιβραδύνει την απορρόφηση υδατανθράκων, ρυθμίζει τη λειτουργία του θυρεοειδούς και βελτιώνει τη διάθεση.
  • Πικολινικό χρώμιο. Αυξάνει τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών, μειώνοντας έτσι τα αποθέματα λίπους- μειώνει τη γλυκόζη στο αίμα- βελτιώνει τον ενδοκυτταρικό μεταβολισμό- προωθεί την απώλεια βάρους- και βελτιώνει τη διαδικασία καύσης λίπους- διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, γεγονός που οδηγεί σε απώλεια βάρους και το δέρμα να δείχνει πιο σφριγηλό, ελαστικό και σφιχτό. Σφίγγει το δέρμα μετά από δίαιτα.
  • Εκχύλισμα Capsicum. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες- διεγείρει τις μεταβολικές διεργασίες- και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα- τα ενεργά συστατικά του βοτάνου διεγείρουν τη ροή του αίματος και τον μεταβολισμό και προάγουν τη διάσπαση των λιπιδίων. Το κόκκινο πιπέρι χρησιμοποιείται για την πρόληψη της αθηροσκλήρωσης και της παχυσαρκίας.
  • Εκχύλισμα μαύρου πιπεριού. Ενεργοποιεί την έκκριση ενζύμων- επιταχύνει και ομαλοποιεί τον μεταβολισμό- και βελτιώνει τη λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος. Η απσαϊκίνη, που βρίσκεται στο μαύρο πιπέρι, αυξάνει τη ροή του αίματος στο δέρμα, ανακουφίζει από την κυτταρίτιδα και το πρήξιμο.
  • Μαλτοδεξτρίνη. Ενισχύει τη μυϊκή μάζα- αυξάνει τον αριθμό των υγιών βακτηρίων- βοηθά στην απομάκρυνση βαρέων μετάλλων και ραδιονουκλιδίων από τον οργανισμό- συμβάλλει στη μείωση της κακής χοληστερόλης- και αποτρέπει τη μελλοντική αύξηση του σωματικού βάρους.

Το επίπεδο ινσουλίνης μειώνεται, ο μεταβολισμός αποκαθίσταται και το μεταβολικό σύνδρομο εξαφανίζεται μέσα σε 2-3 εβδομάδε

ς από τη λήψη του MagicoaΈνα μήνα αργότερα, το βάρος σας γίνεται φυσιολογικό και τα δυσάρεστα συμπτώματα όπως διαταραχές ύπνου, κόπωση, δυσκολία στην αναπνοή κ.λπ. εξαφανίζονται.

Μόλις το Magicoa βγήκε προς πώληση, οι πελάτες μου με μεταβολικό σύνδρομο το δοκίμασαν.

  • Νίκος, 27 ετών.

    Τα επίπεδα της ινσουλίνης μου εκτοξεύτηκαν στα ύψη επειδή έπαιρνα αντιψυχωσικά φάρμακα. Πήρα 40 κιλά μέσα σε ένα χρόνο. Πήγαινα στο γυμναστήριο κάθε μέρα και δεν είχα κανένα αποτέλεσμα, η κοιλιά μου μεγάλωνε με άλματα. Πεινούσα συνέχεια, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αποφύγω να φάω μερικά χάμπουργκερ πριν κοιμηθώ.

    Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να ζήσω πια έτσι και επισκέφτηκα έναν διαιτολόγο. Ο γιατρός μου συνέστησε να δοκιμάσω αυτή τη σκόνη.

    Πρέπει να την πίνετε καθημερινά, 1 ποτήρι την ημέρα. Την αναμειγνύετε με ζεστό νερό και την πίνετε αντί για καφέ. Το παίρνω εδώ και 3 μήνες και έχασα 30 κιλά! Θα συνεχίσω να το παίρνω μέχρι το βάρος μου να φτάσει τα 75 κιλά.

  • Σάρα, 55 ετών.

    Η εμμηνόπαυσή μου έχει τελειώσει, αλλά εξακολουθώ να έχω προβλήματα. Απέκτησα λίπος στη μέση και στους ώμους.

    Έκανα ό,τι μπορούσα για να χάσω βάρος, αλλά το μόνο πράγμα που με βοήθησε είναι Magicoa – το ποτό που ελέγχει την ινσουλίνη. Ξεφορτώθηκα 20 κιλά σε ένα μήνα και η μέση μου έγινε 15 εκατοστά μικρότερη!

    Ο διαιτολόγος μου μου είπε να κάνω ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων και να ξεκινήσω ξανά την πορεία. Τότε, το βάρος μου θα είναι και πάλι 60-65 κιλά.

  • Έλλη, 64 ετών.

    Το βάρος μου άρχισε να αυξάνεται λόγω ασθενειών που είχα (υπέρταση, μεταβολικά θέματα, αυξομείωση ινσουλίνης). Το ύψος μου είναι 160 cm και το βάρος μου ήταν 107 kg.

    Τώρα, χάνω βάρος χάρη στο Magicoa. Πρόκειται για ένα γευστικό ρόφημα σοκολάτας με εκχύλισμα μανιταριών reishi. Είναι συμβατό με τα φάρμακα που παίρνω. Το κύριο σημείο είναι τα αποτελέσματα που πήρα. Τώρα, είμαι πιο αδύνατος από ό, τι ήμουν όταν ήμουν νέος! Έχασα 35 κιλά!

Το κυριότερο είναι ότι..: Το Magicoa είναι λιγότερο ακριβό από το επαγγελματικό σας γεύμα. Το εκχύλισμα μανιταριών Reishi, η σκόνη κακάο και το εκχύλισμα μαύρου πιπεριού είναι προσιτά συστατικά.

Αλλά το Magicoa δεν είναι διαθέσιμο εκτός σύνδεσης μέχρι στιγμής. Μπορείτε να το αγοράσετε μόνο στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Παρεμπιπτόντως, έχω ένα δώρο για τους συνδρομητές μου: 50 % έκπτωση κατά την παραγγελία του Magicoa από αυτόν τον ιστότοπο. Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά δεν έχετε αποτελέσματα και πιστεύετε ότι μπορεί να έχετε μεταβολικό σύνδρομο, έχετε μια ευκαιρία να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και να βελτιώσετε την υγεία σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*