08:59 - 07/04/2023

Πάει και η 48χρονη Νάσια Τσαλαφούτα! ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Διαφημίσεις

Πάει και η 48χρονη Νάσια Τσαλαφούτα! ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

«Πάγωσαν» όλοι στη Λαμία: «Έσβησε» για πάντα το χαμόγελο της 48χρονης Νάσιας – Άφησε πίσω της τη μονάκριβη κόρη της

Βαρύ πένθος στο Δήμο Λαμιέων για την απώλεια της Αθανασίας (Νάσιας) Τσαλαφούτα, μόλις στα 48 της χρόνια.

«Έσβησε» για πάντα το χαμόγελο της 48χρονης Νάσιας

Η Νάσια Τσαλαφούτα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Εργαζόταν ως κοινωνικός λειτουργός στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και από τη θέση της βοηθούσε πολλούς δημότες που είχαν την ανάγκη ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης και μέσω του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο αδόκητος χαμός της σκόρπισε τη θλίψη, όχι μόνο στους συναδέλφους της στον δήμο, αλλά και σε όλη τη Λαμία, καθώς υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή για την καλοσύνη της και το ζεστό της χαμόγελο.

Ήταν σύζυγος του γνωστού ιατρού παθολόγου – ηπατολόγου, Γιάννη Ξυνοτρούλα, που εργάζεται στην υπηρεσία αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Αφήνει πίσω της επίσης την μονάκριβη κόρη της, Σπυριδούλα, γονείς και αδέρφια.

Η κηδεία της 48χρονης Νάσιας τελέστηκε σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου
Το τελευταίο αντίο στη 48χρονη Νάσια είπαν συγγενείς και φίλοι, σήμερα, Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023, στις 17:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

korakas-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Σταύρος 04/07/2023 @ 3:41 ΜΜ

    Όχι ότι τα εμβόλια δεν έχουν πεθάνει κόσμο, αλλά μην τσουβαλιαζουμε όλους τους θανάτους στα εμβόλια γιατί στο τέλος κινδυνεύεις να γίνεις γραφικός (για την συγκεκριμένη κοπέλα λέω)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*