18:08 - 06/04/2023

Μπορει ενα τιγρακι να ειναι μια Υποσημειωση για το αυριο;;..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Διαβαζουμε σε Ελληνικες ιστοσελιδες με τον παρακατω τιτλο !

«Κάθε ανάσα της είναι αφόρητος πόνος, με 33 κατάγματα». Ευθανασία για το λευκό τιγράκι αποφάσισαν οι κτηνίατροι…

Συνηθιζουμε τα παραξενα γεγονοτα να τα ερευνουμε ..πειτε το σαν κολημα μας !

Το 33 συνεχομενα μεσα στα αρθρα ..! Μπορει και να ειναι συμπτωση ..!

Το λευκο ζωο , ειναι μια εννοια που σε πολλους πολιτισμους σημαινει πολλα , για παραδειγμα διαβαζουμε ..

Τα Ιερά Λευκά Ζώα της Προφητείας

Τα Ιερά Λευκά Ζώα προαναγγέλλουν τόσο μια Ευλογία όσο και μια Προειδοποίηση

Στις 20 Αυγούστου του 1994, σε ένα ράντσο στο Τζάνεσβιλ των ΗΠΑ, γεννήθηκε στον κόσμο ένα μόνο αγνό λευκό μοσχάρι βουβαλιού. Το ονόμασαν “Θαύμα”, γιατί αυτό το ζώο δεν ήταν ένα συνηθισμένο μοσχάρι βουβαλιού. Το γεγονός ότι γεννήθηκε λευκό το χαρακτήριζε ως πλάσμα της προφητείας των Λακότα, με τη γέννησή του να προαναγγέλλει μια εποχή εξαγνισμού και ανανέωσης για τα παιδιά της Μητέρας Γης.

Το μοσχαράκι του βουβαλιού δεν ήταν αλμπίνο, αλλά ένα ζώο που παρουσίαζε λευκισμό- μια μορφή αλμπινισμού όπου το άτομο δεν έχει μελανίνη στο δέρμα, αλλά έχει μπλε μάτια αντί για τα γνωστά ροζ. Ένα τέτοιο γνώρισμα είναι σχετικά άτυπο μεταξύ των άγριων ζώων (αν και συνηθισμένο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ενθαρρυνόμενο στις οικόσιτες φυλές). Αποτελεί ένα πολύ πραγματικό μειονέκτημα για τα πλάσματα στο φυσικό τους περιβάλλον, περιορίζοντας τις δυνατότητες καμουφλάζ, την ικανότητα επιτυχούς καταδίωξης θηραμάτων και την απορρόφηση τόσο της θερμότητας όσο και των απαιτούμενων επιπέδων υπεριωδών ακτίνων. Έτσι, τα ζώα που παρουσιάζουν είτε αλμπινισμό (από το λατινικό albus, που σημαίνει “λευκό”) είτε λευκισμό σπάνια επιβιώνουν μέχρι την ενηλικίωση.

Οι φυλές Lakota, Dakota και Nakota αναφέρονται συλλογικά ως Sioux. Το έθνος των Σιού είναι ένα έθνος πολεμιστών, ένας ευγενής και υπερήφανος λαός. Η γυναίκα White Buffalo Calf Woman βρίσκεται στην καρδιά του έθνους των Σιού και προσφέρει ομορφιά και πεποίθηση στους θρύλους τους. Σύμφωνα με την πεποίθηση, η Λευκή Γυναίκα Μοσχάρι Βουβάλου παρουσίασε την ιερή πίπα Μοσχάρι Βουβάλου στον λαό των Σιού. Τους πρόσφερε την πίπα ως μια μορφή επανασύνδεσης με το Πνεύμα.

Πολλοί πιστεύουν ότι το Λευκό Μοσχάρι Βουβάλου με το όνομα Miracle και κάθε άλλο Λευκό Μοσχάρι Βουβάλου που γεννήθηκε έκτοτε (περίπου 16 συνολικά), προαναγγέλλουν συλλογικά την επανένωση της ανθρωπότητας και την αφύπνιση της Ενότητας: την κατάσταση του νου, του σώματος και του πνεύματος που απορρίπτει τη μοναξιά, το φόβο και την εγκατάλειψη και αποκαθιστά την ιερή σύνδεση με το Πνεύμα, τη Μητέρα Γη και “τους ανθρώπους”. Το λευκό βουβάλι συμβολίζει την ελπίδα και την ανανέωση, την αρμονία μεταξύ όλων των ανθρώπων και την ένωση όλων των φυλών του ανθρώπου, ώστε να μπορούμε να περπατήσουμε μαζί, ενωμένοι ως “ένας Λαός”.

Εκτός από τα προφητευμένα λευκά βουβάλια (τα οποία είναι από τα πιο ιερά ζώα που θα μπορούσε ποτέ να συναντήσει κάποιος), έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και άλλα σπάνια και όμορφα λευκά ζώα σε όλο τον κόσμο: Τίγρεις, ελέφαντες, ρακούν σκύλοι, πύθωνες, κόμπρες, πίθηκοι, λεοπαρδάλεις και παγώνια, καγκουρό, γουάλαμπι, κουκαμπούρα, κοάλα, πόσουμ, έμους, εχίντνα και ακτινίδια, Κοράκια, Κοράκια, Ελάφια, Μαύρη Αρκούδα, Κουνάβια, Ελάφια, Σκίουροι, Προνγκόρνερς, Κογιότ, Κουκουβάγιες, Κολιμπρί, Ρέα, Πούμα, Κροταλίες, Αλιγάτορες και Λύγκες και Φάλαινες, Πιγκουίνους, Γούνινες Φώκιες, Δελφίνια και Θαλάσσιες Χελώνες, με πολλά από αυτά να εμφανίζονται τα τελευταία τέσσερα χρόνια ή αμέσως πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από παγκόσμια γεγονότα που καλούν σε ειρήνη και παγκόσμια ενότητα.

Σύμφωνα με τον Αρχηγό Arvol Looking Horse, παραδοσιακό ηγέτη της φυλής Λακότα του έθνους των Σιού και Φύλακα της 19ης γενιάς της Δέσμης των Λευκών Μοσχαριών του Βουβάλου, η εμφάνιση αυτών των λευκών ζώων προαναγγέλλει μια εποχή μεγάλης επείγουσας ανάγκης για τη Γη και την ανθρωπότητα στο σύνολό της. Λέγεται ότι η εμφάνιση τέτοιων ασυνήθιστα χρωματισμένων ζώων είναι ένα σημάδι- ένας οιωνός που μας καλεί να ενωθούμε ως Λαός και να περπατήσουμε ως Ένα- να δούμε πέρα από το χρώμα του δέρματος του γείτονά μας ή την καταγωγή του λαού του και να ενωθούμε και να τον αγκαλιάσουμε ως αδελφό, αδελφή και συγγενικό παιδί της Μητέρας Γης.

Παρά το γεγονός ότι τα ζώα που παρουσιάζουν αλμπινισμό ή λευκισμό είναι πολύ πιο ευάλωτα από τα φυσικά έγχρωμα συγγενή τους, βλέπουμε μια αύξηση αυτών των πλασμάτων να εξελίσσονται σε υγιείς ενήλικες … με πολλά από αυτά να περνούν απαρατήρητα από τον άνθρωπο μέχρι να ωριμάσουν πλήρως και να είναι αρκετά σίγουροι για την επιβίωσή τους στη φύση χωρίς βοήθεια. Λέγεται ότι το μάθημα πίσω από την εμφάνιση αυτών των σπάνιων λευκών ζώων είναι ένα μάθημα που πρέπει να αναγνωριστεί από κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί, αν θέλουμε να φέρουμε θεραπεία στη Μητέρα Γη και την ανθρωπότητα. Μας υπενθυμίζουν να είμαστε πάντα προσεκτικοί με τις πράξεις και τις αντιδράσεις μας, να αποδεχόμαστε περισσότερο τους άλλους, τις πεποιθήσεις, τους προσανατολισμούς και τα έθιμά τους και να σεβόμαστε περισσότερο τα ζώα και τη Μητέρα Γη.

Ο Αρχηγός Arvol Looking Horse πιστεύει ότι βρισκόμαστε τώρα σε μια εποχή προφητείας, όπου τα ζώα επιλέγουν να γεννηθούν ως ανωμαλίες που προκαλούν αίσθηση- λευκοί πρεσβευτές του είδους τους με μηνύματα που είναι ταυτόχρονα ευλογίες και προειδοποιήσεις. Υποστηρίζει την ιδέα ότι τα ζώα γεννιούνται λευκά για να προσελκύσουν την προσοχή μας, ως ενσαρκώσεις μιας παγκόσμιας ανάγκης για την ανθρωπότητα να ενωθεί στο όνομα της Ειρήνης, έτσι ώστε τα παιδιά μας και τα παιδιά τους να εξασφαλίσουν ένα μέλλον στη Μητέρα Γη. Λέει ότι “όλα τα έθνη, όλες οι θρησκείες” πρέπει να ενωθούν “σε μια προσευχή”, ανεξάρτητα από το πώς πιστεύουμε στο Πνεύμα του Δημιουργού, αν θέλουμε να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε τη γέννηση αυτών των ιερών ζώων και να ακούσουμε το μήνυμά τους.

Τα αλμπίνο ζώα λατρεύονται στους περισσότερους πολιτισμούς εδώ και αιώνες, ως οιωνοί καλής τύχης, γονιμότητας, άφθονης βροχής και πλούσιας συγκομιδής. Ορισμένοι μάλιστα τα περιγράφουν ως εμφορούμενα από υπερφυσικές ή μαγικές δυνάμεις, συνήθως φορτισμένα με εξαιρετική δύναμη, ταχύτητα, σχήμα και μέγεθος. Στη μεσαιωνική Ευρώπη, για παράδειγμα, πίστευαν ότι τα λευκά ποντίκια προσωποποιούσαν τις ψυχές των παιδιών που είχαν πεθάνει, ενώ η εμφάνιση ενός λευκού ελέφαντα λέγεται ότι ανήγγειλε τη γέννηση του Γκαουτάμα Βούδα. Ως αποτέλεσμα, ο λευκός ελέφαντας έχει γίνει ιερό σύμβολο εκτίμησης στην ινδουιστική παράδοση. Τόσο ο λευκός ελέφαντας (όσο και ο Γκανέσα) λέγεται ότι προσφέρουν απελευθέρωση από τα εμπόδια που δημιουργούν οι κοσμικές πτυχές της ζωής, πτυχές όπως η αμηχανία και οι περιοριστικές περιστάσεις. Στην Ταϊλάνδη, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι λευκοί ελέφαντες μπορεί κάλλιστα να περιέχουν τις ψυχές των ανθρώπων που έχουν περάσει στον πνευματικό κόσμο.

Τα λευκά ζώα εμφανίζονται τακτικά και στην ουαλική και κέλτικη μυθολογία, επίσης, ως πλάσματα του Άλλου Κόσμου, συχνά με κόκκινα αυτιά, μάτια και ρύγχος. Σε αυτές τις ιστορίες, τις περισσότερες φορές καταδιώκονταν από γενναίους πολεμιστές και ευγενείς όταν επιχειρούσαν να εισέλθουν στον συνηθισμένο κόσμο.

Σύμφωνα με τον αρχηγό Arvol Looking Horse, η εμφάνιση του Λευκού Μοσχαριού Βουβάλου και η πληθώρα άλλων λευκών ζώων έρχονται ως καλός οιωνός και ως προμήνυμα ισχυρών αλλά αναγκαίων αλλαγών. Τα ζώα προσπαθούν εδώ και αιώνες να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για τις αναπόφευκτες αλλαγές που μας επιφυλάσσει η Μητέρα Γη. Έχουμε γίνει μάρτυρες αμέτρητων κατολισθήσεων, σεισμών, πλημμυρών, ξηρασιών και ισχυρών ανέμων στο πέρασμα των αιώνων, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ο αριθμός των περιστατικών, με κάθε γεγονός να αποδεικνύεται πιο καταστροφικό από το προηγούμενο. Οι άνθρωποι που επέζησαν από το ασιατικό τσουνάμι, την Ημέρα του μποξ, το 2004, για παράδειγμα, λένε ότι το κύμα εμφανίστηκε φαινομενικά από το πουθενά. Χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εκείνη την ημέρα … αλλά δεν χάθηκε ούτε ένα άγριο ζώο. Γιατί; Επειδή πολλά ζώα βασίζονται στην ατμοσφαιρική πίεση για να πλοηγηθούν στην πορεία τους και χρησιμοποιούν τον υπέρ-ήχο (την ικανότητα να ακούν ήχους και να κάνουν θορύβους πολύ χαμηλής συχνότητας που δεν ακούγονται από το ανθρώπινο αυτί) προκειμένου να επικοινωνούν με τα μέλη της αγέλης ή του κοπαδιού τους. Σε αντίθεση με εμάς, δεν έχασαν ποτέ την ικανότητά τους να επικοινωνούν απευθείας με τη Μητέρα Γη, ούτε ξέχασαν την έμφυτη σχέση τους με τις δυνάμεις της Φύσης ή να εμπιστεύονται αυτό που αισθάνονται διαισθητικά και “γνωρίζουν” και όχι αυτό που βλέπουν φυσικά. Οι αρχαίοι πολιτισμοί την είχαν, αλλά εμείς, ως “σύγχρονα πολιτισμένα όντα”, έχουμε ξεχάσει προ πολλού τη δική μας.

Πιστεύω ότι η άφιξη των λευκών ζώων (για να μην αναφέρω τη γέννηση του ιερού Λευκού Μοσχαριού του Βουβάλου), μπορεί να θεωρηθεί ως μια προειδοποίηση που μας προτρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε καλύτερα τις διαφορές των άλλων και να φοβόμαστε λιγότερο ότι δεν είμαστε η πιο ισχυρή δύναμη ή η μεγαλύτερη και η καλύτερη. Προσπαθούν να μας πουν ότι αν δεν σταματήσουμε να επικαλούμαστε τους χειρότερους φόβους μας ανησυχώντας για το “τι θα γινόταν αν” ή πιστεύοντας όλες τις μισές αλήθειες του τύπου “είπε, είπε” που διεισδύουν στα γραπτά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, στις σχέσεις και στο μυαλό μας, αν δεν σταματήσουμε να επικρίνουμε και να τιμωρούμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας εξαιτίας ασήμαντων διαφορών που γενικά δημιουργούνται και διατηρούνται από το φόβο και την επιθυμία για έλεγχο και αν δεν σταματήσουμε να κατηγορούμε ή να κρίνουμε τους γείτονές μας με βάση την εθνικότητά τους, το χρώμα του δέρματός τους, τις πεποιθήσεις και τα έθιμά τους, αντί να τους αγαπάμε για τις διαφορές τους και να τους αντιμετωπίζουμε ως φίλους και ίσους, τότε σύντομα θα ζήσουμε σε μια εποχή μεγάλου σκότους. Πιστεύω ότι τα λευκά ζώα προσφέρονται ως φάροι ελπίδας- πνευματικοί αλλά και απτοί οδηγοί με έναν και μόνο στόχο: να μας εμπνεύσουν να ακολουθήσουμε και να εμπιστευτούμε μόνο το φως που είναι η καρδιά του Πνεύματος του Δημιουργού και η ζωή στον χορό. Ένα φως που εγγυάται ότι θα μας οδηγήσει μακριά από το σκοτάδι σε μεγαλύτερη επίγνωση, διαύγεια και ενιαία αφθονία ως Λαός.

Μας προσκαλούν να συμμετάσχουμε στο ιερό “κυνήγι” – ένα κυνήγι για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό το φως για τον καθένα μας σε προσωπικό επίπεδο- μια συναρπαστική περιπέτεια που συμβολίζει την αναζήτηση του ιερού εαυτού ή μια αναζήτηση για μια βαθύτερη κατανόηση της ίδιας της ψυχής μας. Στις παλιές ιστορίες, η ψυχή απεικονιζόταν τις περισσότερες φορές ως ένα ασύλληπτο και μαγικό λευκό θηρίο, ενώ το ίδιο το κυνήγι μας εισήγαγε συμβολικά στον Ιερό Εαυτό μας, οδηγώντας μας βαθιά μέσα σε ένα “σκοτεινό, δυσοίωνο δάσος”.

Τα λευκά ζώα, πιστεύω, είναι εδώ για να εκπληρώσουν μια αρχαία προφητεία: να μας προσκαλέσουν να τα ακολουθήσουμε σε αυτό το δάσος τώρα – σε έναν άγνωστο τόπο βαθιάς θεραπείας και προσωπικής αποδοχής, ώστε να μπορέσουμε τελικά να βγούμε από την άλλη πλευρά ως αναγεννημένα και αναμορφωμένα άτομα- ολόκληρα και υγιή όντα σε έναν αλληλένδετο κόσμο. Μας υπενθυμίζουν να διεκδικήσουμε την ομορφιά μας, την ψυχική μας οντότητα και την Προσωπική μας Δύναμη- να βρούμε ένα μέρος εμπιστοσύνης και αποδοχής μέσα μας, να γνωρίσουμε τον Ιερό Εαυτό μας και να εξορίσουμε συστηματικά και για πάντα τον εαυτό μας και τον ίδιο τον κόσμο από το “κακό” στις απεριόριστες μορφές του. Και όταν λέω “εμάς”, εννοώ όλους. Εννοώ τον καθένα από εμάς και εννοώ την ανθρωπότητα στο σύνολό της.

– Scott Alexander King

Το ονομα που της εχουν δωσει ειναι Χασιγια που στα αραβικα σημαινει Υποσημειωση …μια Υποσημειωση !Για την ακριβεια σημαινει .. Ένα γλωσσάρι ή μια συμπληρωματική σημείωση…. !!!!!

Στην εβραικη και Αγγλικη γεματρια ο ορος A gloss or supplementary note. μας δινει αναλογα και κατα επιλογη του γραφοντως αυτες της παραξενες ισοψηφιες

Water Holds A Key
Death To The Entire World
The Trumpet Is About To Sound
Hidden Illuminati Birthright Queen
Decode What Is The Tablets Of Destiny
Gods Bride Is Taken Before The Rapture
The Big And Powerful White Unicorn
Hate Is Spreading All Over The World

Το ονομα που της δωθηκε δινει τα εξης αποτελεσματα στην ιδια πλατφορμα

hashiya = Master Mason Θεωρουμε ακομα τα 33 καταγματα που γραφονται στα αρθρα ως μια συμπτωση !
April Thirteen = Προσδιορισμος χρονου ελπιζουμε και αυτος τυχαιος
Assassinate= προσδιορισμος γεγονοτος ισως αλλα μονο αν μπουμε στο σκεπτικο οτι αυτη η ειδηση ειναι μια ειδηση μηνυμα πεδιου !
Ariane De Rothschild
Spirit Cooking
Prophet Mohammad
Teotihuacan= Σημειο προσοχης μιας και με τον ενα η τον αλλο τροπο σε ολα τα false flag εχει μια συνδεση !
Targeted Attack
Nudimmud

Στην Ελληνικη αριθμοσοφια παιρνουμε αυτα τα αποτελεσματα με τον ονομα της !

ΑΚΑθΑΡΤΟΣ ΕΛΛΗΝ
ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ
ΑΦΓΑΝΟΣ
ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ
ΕΙΣΗΛθΟΝ ΕΝ ΤΗ ΕΛΛΑΔΙ
Η ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ
Η ΣΤΕΡΝΗ Η ΜΕΡΑ
θΕΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
θΕΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΙΕΡΟΣ ΙΠΠΟΣ
ΜΑΥΡΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
Ο ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ
ΟΝΟΜΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΡΑΒΒΙΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ

Βρεθηκε πεταμενη εξω απο τον ζωολογικο κηπο με βαση το αφηγημα που μαθαινουμε !…

Οι κτηνιατροι θελουν να της κανουν ευθανασια για να την λυτρωσουν απο τους πονους των τραυματων της !

Ολα τα παραπανω σαν πληροφορια μπορει να ειναι η αχρηστη πληροφορια της ημερας , μπορει να εχασες τον χρονο σου , ΑΛΛΑ μπορει και με το που ειδες κατι ασυνδετο ,κατι που δεν θα επρεπε να σε οδηγησει σε ολη αυτη την μελετη και πληροφορια μεσα σου να ηταν και η σκανδαλη που ενα γεγονος θα το μετατρεψεις σε υπογεγονος η σε υπεργεγονος …αλλα μαλλον και με βαση τον κοσμο μας και την αντιληψη του ..μολις διαβασες ενα τιποτα!

Για μενα τα “τιποτα” ειναι αυτα που κανουν τον μεγαλυτερο παταγο οταν αποφασισουν να γινουν κατι !

Το αυριο κανεις δεν το γνωριζει , μονο ενδειξεις μπορεις να εχεις μιας τασης , μια κρυφης γλωσσας και αν τυχει και πεσεις πανω στον κωδικα να εχεις ευκαιρια να το σταματησεις μιας και αδικαιολογητος σπαταλησες χρονο να το παρεις μεσα σου !

Εσυ λοιπον σε βαθος χρονου θα κρινεις αν σημερα καναμε μαζι μια σπαταλη η μια κινηση σε ενα κρυφο ντομινο!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Alice who the fuck is Alice??? 04/06/2023 @ 6:33 ΜΜ

    Εσυ λοιπον σε βαθος χρονου θα κρινεις αν σημερα καναμε μαζι μια κινηση σε ενα κρυφο ντομινο!THN ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

  2. αγνωστος 04/06/2023 @ 7:13 ΜΜ

    και οι δώδεκα κτηνίατροι που το ανελαβαν προβληματίζει… αλλά αυτό το υπέροχο ζωακι με το υπομονετικο και γαληνιο βλεμα θελουμε και πρέπει να ζησει…

  3. Υπάρχει ένα γνωστό παιχνίδι καρτών “The Illuminati Card Game – Steve Jackson” Ενδιαφέρον παρουσιάζουν μερικές κάρτες που φαινομενικά μοιάζουν να μην έχουν τόσο σχέση με τις υπόλοιπες ή να είναι άκυρες με την υπόλοιπη συλλογη. Μια συγκεκριμένη μου ήρθε στο μυαλό ενόσω διάβαζα το άρθρο λεγόταν “Albino Alligators”. Ίσως τελικά αυτό το παιχνίδι να κρύβει πολύ πιο βαθιά μηνύματα ασχέτως χρονου υλοποίησης του.

  4. DogFishAttack 04/06/2023 @ 8:50 ΜΜ

    ΤΙΓΡΑΚΙ=444
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ=1444
    ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ=2444

    ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΙΓΡΑΚΙ=1339
    Και με αναγραμματισμο:
    ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΤΕΜΠΗ=3139

  5. DogFishAttack 04/06/2023 @ 9:01 ΜΜ

    Η ΧΑΣΙΓΙΑ=833
    ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ=383

    Η ΜΙΚΡΗ ΧΑΣΙΓΙΑ=1011
    ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ=1110
    ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ=1110
    ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ=1101

  6. Ίσως την πιο ακριβή περιγραφή του αραβικού ονόματος, την έχουμε από ένα ελληνικό συγκρότημα

    https://frapress.gr/2019/05/gnorizontas-toys-hashiya/

    «Hashiya» [=περιθώριο] → abjad value of «الهامش» is 377

    Marginalia – Σημειώσεις στο περιθώριο

    https://alhashiya.wordpress.com/

  7. Δεν είναι σαφές ποιος και γιατί ονόμασε έτσι την τίγρη. Πάντως ψάχνοντας για το τι σημαίνει το όνομα έπεσε το μάτι μου στο εξής σχόλιο:

    Ένας χρήστης από τις Φιλιππίνες λέει ότι το όνομα Hashiya είναι ιαπωνικής προέλευσης και σημαίνει “τα πάντα”.

    Κάτι που μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι

    https://japanese-names.info/first-name/hashiya/
    https://japanese-names.info/last-name/hashiya/

    προτιμώ την ιαπωνική εκδοχή

  8. Δεν υπάρχει μέρα να μην μπω να διαβάσω κάτι για το γλυκό αυτό πλάσμα με το βλέμμα αυτό που νοιώθεις ότι σε κοιτάζει ο Θεός…νοιώθω ένα μεγάλο πόνο μεσα στην ψυχη μου τόσο έντονα πρωτόγνωρο.
    Απο την πρώτη μέρα που έμαθα διάβασα γι’αυτο φροντίζω να παρακολουθώ την πορεία της υγείας της…είναι κάτι παραπάνω από ένστικτο δεν είναι απλό… το βλεμα της μονο…λυπαμαι τοσο πολυ Θεεμου..υποκλινομαι στο αθρο σας στην βαθιά γεμάτη νόημα ερμηνεία σας…🙏

  9. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 04/07/2023 @ 1:09 ΜΜ

    ΕΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ;;;

    ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑΚΙΑ .
    ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΤΩΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΗΠΩΝ.
    ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣH AΠO TA OMOIA TOY ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ,Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ,Η ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

    ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΖΩΑ .
    ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΙΜΩΤΡΑ,ΜΑΣ ΔΕΝΟΥΝ ΜΕ ΔΕΣΜΑ ΑΟΡΑΤΑ, ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ.
    Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ κ’ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ …


  10. pet goat II στο 3,44 έχει μια τίγρη κάτι σηματοδοτεί

  11. Philip K Dick speech (interpreter edited out) in Metz, France, 1977

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*