23:39 - 01/04/2023

Bundesliga: Οπαδός κατέρρευσε και πέθανε κατά τη διάρκεια του Σάλκε – Λεβερκούζεν

Διαφημίσεις

Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό σημάδεψε τον αγώνα της Σάλκε με αντίπαλο τη Μπάγερ Λεβερκούζεν (0-3), ο οποίος διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (1/4) στο «Γκελζενκίρχεν», στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η Σάλκε, ένας οπαδός κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του ματς και δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των ιατρικών τιμ των δύο ομάδων να τον επαναφέρουν, δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της γηπεδούχου ομάδας, ο άτυχος φίλαθλος έχασε τη ζωή του αργότερα το απόγευμα του Σαββάτου.

Ντεμπούτο με… τεσσάρα για τον Τούχελ

Η Μπάγερν διέλυσε την Ντόρτμουντ με 4:2 στο “Klassiker”, την προσπέρασε στην κορυφή της Bundesliga έπειτα από 26 αγωνιστικές και έκανε την επίδειξη δύναμης που χρειαζόταν στην κούρσα τίτλου, με τον Τόμας Τούχελ να κάνει ιδανικό ντεμπούτο.

Η Μάιντς πήρε μεγάλη νίκη μέσα στη Λειψία επί της τοπικής ομάδας με 3-0 και μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ακόμη και της συμμετοχής στο Champions League, από το οποίο κινδυνεύουν να μείνουν εκτός οι γηπεδούχοι.

Στο μεταξύ, η Ουνιόν νίκησε εύκολα στο Βερολίνο τη Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου με 3-0 και παραμένει μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ η Λεβερκούζεν επικράτησε μέσα στην έδρα της Σάλκε στο Βερολίνο με το ίδιο σκορ και συνεχίζει να «κυνηγά» το τρένο της συμμετοχής στα κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Μπόχουμ 1-1

(22΄πεν. Κόλο Μουανί – 14΄ Ασάνο)

Λειψία-Μάιντς 0-3

(9′ Ινγκβάρτσεν, 57′ Αγιόρκε, 67′ Κοχρ)

Ουνιόν Βερολίνου-Στουτγκάρδη 3-0

(51′ Μπέκερ, 67′ Μπέχρενς, 68′ αυτ. Χαραγκούτσι)

Φράιμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου 1-1

(52′ Γκρίφο-77′ Νγκάνκαμ)

Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ 2-2

(84′ Βάλντσμιντ, 90’+ Νμέτσα-2′ αυτ. Αρνολντ, 32′ Μπερίσα)

Σάλκε-Λεβερκούζεν 0-3

(50′ Φρίμπονγκ, 61′ Φριτζ, 90’+ Αζμούν)

Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ 01/04

Κολωνία-Γκλάντμπαχ 02/04

Βέρντερ Βρέμης-Χοφενχάιμ 02/04

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 26 αγώνες)
Ντόρτμουντ 53 -25αγ.
Μπάγερν Μονάχου 52 -25αγ.
Ουνιόν Βερολίνου 51
Φράιμπουργκ 47
Λειψία 45
Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 41
Μάιντς 40
Λεβερκούζεν 40
Βόλφσμπουργκ 39
Γκλάντμπαχ 31 -25αγ.
Βέρντερ Βρέμης 31 -25αγ.
Άουγκσμπουργκ 29
Κολωνία 27 -25αγ.
Μπόχουμ 26
Χοφενχάιμ 22 -25αγ.
Χέρτα Βερολίνου 22
Σάλκε 21
Στουτγκάρδη 20

ekriti.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*