23:22 - 01/04/2023

Αυστραλός γερουσιαστής: Είπατε ψέματα στο λαό – Οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν περισσότερο!

Διαφημίσεις

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Twitter, ο γερουσιαστής Ralph Babet ισχυρίστηκε ότι οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν επειδή ο Αυστραλικός λαός παραπλανήθηκε με την πεποίθηση ότι οι ενέσεις mRNA θα τους προστατεύουν από τον COVID-19.

«Στον λαό της Αυστραλίας είπαν αρχικά ότι οι ενέσεις mRNA θα τους εμπόδιζαν να μολυνθούν από τον Covid, θα τους εμπόδιζαν να τον εξαπλώσουν και το πιο σημαντικό θα τους εμπόδιζαν να πεθάνουν από αυτόν. Μας είπαν ότι ήμασταν εγωιστές αν δεν ήμασταν πρόθυμοι να εμβολιαστούμε και ότι μπορούσαμε να σκοτώσουμε τη γιαγιά ή τον παππού».

«Περίπου το 97,5% των Αυστραλών άνω των 16 εκβιάστηκαν απο τις συμβουλές της κυβέρνησης και έκαναν τουλάχιστον μία δόση ένεσης mRNA, ωστόσο τα μόνα δεδομένα που προσδιορίζουν με ακρίβεια την κατάσταση εμβολιασμού όσων προσβλήθηκαν από Covid έδειξαν ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασθέντες έχουν περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν, να νοσηλευτούν και να πεθάνουν από Covid», είπε ο Ralph Babet.

«Το γεγονός ότι η Αυστραλία βιώνει τώρα το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας των τελευταίων 80 ετών, πρέπει να προκαλεί ανησυχία και πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους σε αυτόν τον τόπο. Θα έπρεπε να είναι πρωτοσέλιδο ειδήσεις» συμπλήρωσε ο Babet.

Θα έχετε ακούσει πως τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) προειδοποιούν για έναν ανθεκτικό στα φάρμακα αναδυόμενο μύκητα που σύμφωνα με την υπηρεσία υγείας αποτελεί «σοβαρή παγκόσμια απειλή για την υγεία». Μόνο που αυτή η “είδηση” είναι carbon αντιγραφή απο πέρυσι

greeknewsondemand.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. αγνωστος 04/02/2023 @ 12:56 ΜΜ

    μπραβο!! εχουμε αναγκη απο τετοιες φωνες ακομα κι αν τις κλεισουν…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*