Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:51 - 07/05/2023

ΑναΚάλυψη: 10 χρόνια ταλαιπωρίας λόγω εμβοών. Άκουγε ήχους που δεν υπήρχαν. Δεν θα πιστέψετε τι τη βοήθησε

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ιστορία της Marta Villalba (68 ετών) θα μπορούσε να είναι η ιστορία πολλών άλλων και στη χώρα μας. Αρκεί να πούμε ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι άνθρωποι, ακόμη και σε νεαρή ηλικία, αντιμετωπίζουν προβλήματα εμβοών. Τα αίτια μπορεί να είναι διάφορα: υπερδραστήριος θυρεοειδής, ταχυκαρδία, μακροχρόνια χρήση αντιβιοτικών, αθηροσκλήρωση.

Ωστόσο, η αιτία συχνά παραμένει άγνωστη και διαγιγνώσκεται λανθασμένα. Αυτή ήταν η περίπτωση της Marta, η οποία δέχτηκε να μας μιλήσει για την εμπειρία της στην αντιμετώπιση αυτής της διαταραχής.

Άκουσα ένα κουδούνισμα στα αυτιά μου

Θυμάμαι καλά την πρώτη μου επίσκεψη στον ειδικό. Ήταν πριν από περισσότερα από 10 χρόνια. Ένιωθα πολύ αγχωμένη και ανησυχούσα για την ακοή μου και τον ψυχισμό μου. Άκουγα περίεργα σφυρίγματα και κουδουνίσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνεχώς, μέρα και νύχτα. Με εμπόδιζαν να ζήσω μια φυσιολογική ζωή. Νόμιζα ότι αυτοί οι ήχοι θα με τρέλαιναν. Δεν μπορούσα να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά. Και για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, αυτό επηρέαζε τη σχέση μου με τους αγαπημένους μου – γινόμουν όλο και πιο εσωστρεφής.

Λόγω του θορύβου στα αυτιά μου, είχα έναν συνεχή πονοκέφαλο. Σταμάτησα να επικοινωνώ με τους φίλους και την οικογένεια”.

Μου συνταγογράφησαν εξετάσεις, αλλά τα αποτελέσματα ήταν ασαφή. Η ετυμηγορία: δεν μπορείτε να καταλάβετε τον λόγο, δεν θεραπεύεται, πρέπει να μάθετε να ζείτε με αυτό. Στη συνέχεια επισκέφθηκα πολλούς ειδικούς και όλοι ήταν εξίσου άχρηστοι. Στο τέλος τα παράτησα.

Η κατάστασή μου χειροτέρευε.
Τα προβλήματά μου με τις εμβοές χειροτέρεψαν. Ειδικά όταν επικρατούσε ησυχία και όταν κοιμόμουν. Ή μάλλον, όταν προσπαθούσα να κοιμηθώ – συχνά συνέβαινε ότι αυτοί οι ήχοι με εμπόδιζαν να το κάνω. Εξαιτίας όλων αυτών, ήμουν συνεχώς κουρασμένη και κλεισμένη στον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ και η μνήμη μου χειροτέρευε. Οι αγαπημένοι μου προσπάθησαν να με βοηθήσουν, αλλά δεν ήξεραν πώς. Μόνο εγώ μπορούσα να ακούσω αυτούς τους ήχους. Μερικές φορές ένιωθα ότι οι άνθρωποι με θεωρούσαν τρελή. Τα παιδιά στη γειτονιά γελούσαν λέγοντας ότι “να αυτός που ακούει φωνές”.

Μετά από μάταιες επισκέψεις σε ειδικούς, παραιτήθηκα, σκεπτόμενος ότι αυτές οι εμβοές ήταν για πάντα…”.

Έχω ζήσει με αυτή την κατάσταση για πολλά χρόνια και έχω ήδη παραιτηθεί από το γεγονός ότι θα είναι πάντα έτσι. Ωστόσο, κατά κάποιο τρόπο, έχω μάθει ακόμη και να ελέγχω την αντίδρασή μου σε αυτόν τον θόρυβο. Έχει γίνει ο αχώριστος σύντροφός μου στη ζωή. Μέχρι εκείνη την αξέχαστη Τρίτη.

Φως στο τούνελ

Αποδείχθηκε ότι η κόρη μου με είχε γράψει σε μια συνάντηση με ανθρώπους που είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Ήμουν λίγο αναποφάσιστος. Είχα ήδη επισκεφθεί τόσους πολλούς ειδικούς, είχα διαβάσει τόσα πολλά άρθρα που πραγματικά … Δεν είχα καμία ελπίδα. Στη συνάντηση έμαθα ότι υπάρχει μια νέα μέθοδος για την καταπολέμηση των εμβοών στη χώρα μας – το Ottomax+, και μπόρεσα να ενταχθώ στην ομάδα εθελοντών για να δοκιμάσω αυτό το προϊόν. Ήμουν επιφυλακτικός, αλλά η κόρη μου με έπεισε. Μου είπε: δεν θα χειροτερέψει. Έτσι δέχτηκα. Το γεγονός ότι επρόκειτο για μια εντελώς φυσική μέθοδο, χωρίς χειρουργική επέμβαση, με καθησύχασε.

Μια αξέχαστη φωτογραφία από τη συνάντηση όπου έμαθα για το Ottomax+ και τη συμμετοχή μου στη μελέτη

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μου

Μόλις μια εβδομάδα μετά την έναρξη των μαθημάτων, άρχισα να αισθάνομαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά. Την όγδοη ημέρα, για πρώτη φορά, κοιμήθηκα όλη τη νύχτα χωρίς αυτούς τους τρομερούς ενοχλητικούς θορύβους. Όταν ξύπνησα το πρωί, σοκαρίστηκα που κοιμόμουν τόσο καλά χωρίς να με ενοχλεί τίποτα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με την πάροδο του χρόνου και οι ήχοι έγιναν πιο ήσυχοι. Σιγά-σιγά κέρδιζα νέα δύναμη. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούσα να συγκεντρωθώ πολύ καλύτερα στις καθημερινές μου δραστηριότητες και σταμάτησα να ξεχνάω πού είχα τα κλειδιά του σπιτιού μου. Άρχισα να επικοινωνώ περισσότερο με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Τους άκουγα πιο καθαρά και δεν αναρωτιόμουν πλέον αν είχαν πει κάτι που δεν είχα ακούσει. Τόλμησα να βγαίνω με περισσότερους ανθρώπους και έπαψα να φοβάμαι ότι οι άνθρωποι μπορεί να με θεωρήσουν τρελή.

“Μετά το μάθημα Ottomax+, ο θόρυβος εξαφανίστηκε! Στην αρχή δεν πίστευα καν ότι είχα απαλλαγεί από το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε τόσα χρόνια…”

2 μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων, έκανα ένα τεστ ακοής. Για να κάνω το τεστ μου δόθηκαν ειδικά ακουστικά – Over-ear. Ο ειδικός είπε ότι τα κύτταρα υποδοχής της ακοής στο εσωτερικό αυτί είχαν ανακάμψει και είχαν επανέλθει στο φυσιολογικό. Ο ενοχλητικός ήχος εξαφανίστηκε.

Το Ottomax+ βελτίωσε σημαντικά την ακοή μου. Προηγουμένως, είχε διαγνωστεί απώλεια ακοής, ειδικά στους υψηλούς τόνους (εικόνα αριστερά). Μετά τη λήψη των καψουλών, τα πράγματα επανήλθαν στο φυσιολογικό

Καινοτόμος μέθοδος για την αποκατάσταση της ακοής
– Οι εμβοές περιπλέκουν σημαντικά την καθημερινή ζωή. Δεν μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά και να εκτελέσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η υποτίμηση του προβλήματος ή η λανθασμένη διάγνωση καθιστούν τις εμβοές όλο και πιο συχνές, οι οποίες συνδέονται επίσης με κακή διάθεση, αυξημένη σωματική και ψυχική εξάντληση και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και με κατάθλιψη και σκέψεις αυτοκτονίας. Μέχρι πρόσφατα, ήταν δύσκολο να βρεθεί μια φυσική μέθοδος που θα μπορούσε να λύσει πλήρως αυτό το πρόβλημα. Αυτό είναι πλέον διαφορετικό χάρη στο Ottomax+. Αυτό το προϊόν βοηθά στην επίλυση πολλών προβλημάτων που σχετίζονται με την ακοή:

Βοηθά στην εξάλειψη των εμβοών
Βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας της ακοής
Βοηθά στην προστασία του ακουστικού από δυνατούς θορύβους από το περιβάλλον
Βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και στην ενίσχυση του νευρικού συστήματος
“Πιστεύω ότι πρόκειται για μια πραγματική επανάσταση στις μη επεμβατικές θεραπείες για αυτό το πρόβλημα”.

Οι κάψουλες Ottomax+ περιέχουν φυσικά φυτικά εκχυλίσματα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Βοηθούν στη μείωση ή την πλήρη εξάλειψη των εμβοών και στην ακρόαση πραγματικών ήχων κανονικής έντασης. Το προϊόν εξασφαλίζει τη συνεχή παρακολούθηση του ακουστικού οργάνου 24 ώρες την ημέρα. Η μέθοδος είναι 100% φυσική και η αποτελεσματικότητά της έχει ήδη επιβεβαιωθεί από περισσότερες από 6.000 γυναίκες και άνδρες σε όλη την Ευρώπη: έχουν απαλλαγεί πλήρως από τα προβλήματα εμβοών.

Επί του παρόντος, το Ottomax+ μπορεί να παραγγελθεί μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Για τη διευκόλυνσή σας, αφήνουμε έναν σύνδεσμο όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ακουστε λιγο, στο αμαξι σας υπαρχουν αεραγωγοι για να μπορουν οι πορτες να ανοιγοκλινουν ομορφα ετσι και στα ματια και στα αυτια γινετε σταθμιση πιεσεων

    Αν θελετε να επανελθετε στο φυσιολογικο καλο ειναι να επανελθουν οι πιεσεις, ενας καλος τροπος ειναι η ηλιοθεραπια σωστα χωρις χημικα σε ολο το σωμα, οπου πολες υγρασιες σε διαφορα μερη του σωματος απομακρυνοντε

    συναμα να μεινετε μακρια απο ολων των ειδων τα ηλεκτρονικά , κυριως τηλεωρασεις, κινητα, ηχια κλπ κλπ

  2. ξεχασα να πω οτι αλλο εμβοες και αλλο ηχοι , ο τιτλος δε διευκρινιζει

    αν ακουτε ηχους αλλα οχι εμβοες τοτε ειναι πιθανο να εχετε σφραγισματα στα δοντια , ορισμενα μπορουν να προκαλεσουν τετια φαινομενα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*