Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:38 - 25/03/2023

Η Λογιστική δημιουργία της  τεχνητής Πανέλλειψης….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Λογιστική δημιουργία της  τεχνητής Πανέλλειψης….

Η δημιουργία έλλειψης είναι η δημιουργία υπηκόων-υπόδουλων-φοβισμένων-εξαντλημένων-ιδιωτών συμφεροντολόγων.

Η συνσώρευση και απομόνωση του πλούτου είναι το πρώτον σταθμόν σε αυτόν το μέτρον.

Η λέξη δημουργία σε αυτήν την περίπτωση σημαίνει έργον κατά δήμων. Δήμος σημαίνει είδος εξού και η Δημιουργία Του Θεού είναι η ποίηση των ειδών ήτοι Ειδουργία ή Ειδηουργία ή Ειδιουργία.

Μόλις δημιουργηθεί μία έλλειψη αμέσως δημιουργείται ρωγμή, τρώγλη, ευκαιρία, παράθυρον, λεωφόρος δημιουργίας άλλων ελλείψεων με πολυποικιλοτρόπως συνδυαστά και πολυσθετικά και σύρνουν στάκτη εις τα αφελή πνευματικά ομμάτια διά να μην το βλέπουν. Να διατί ταυτοχρόνως πάντοτε αναφέρονται σε ελλείψεις, δημοσιονομικές [άκου απάτη δημο_σία-superintercia νόμου τεχνηεντή έλλειψη] ελλείψεις, κρίσεις και ανησυχίες ώστε να αρχίσεις να ανησυχείς [δίχως λόγον ή μάλλον ένεκα της καινούργιας αφόρητης και δυσφόρητης εξαπάτησης που προανακοινώνουν και που πριν γίνει τακτικώς εσκεμμένα την εξελίσσουν διαφορετικώς και αντιθέτως, αυτοδιαψευδόμενοι ώστε το υποσυναίσθητον και υποσυνείδητον να πειστεί ότι δεν ελέγχουν οι ίδιοι τες κρίσεις αυτές εξού και διαψεύστηκαν], να συρρικνώνεσαι.

Η μία έλλειψη δημιουργεί αλυσιδωτά αναμέτρητες μικρές, μεσαίες, μεγάλες, τεράστιες, φανερές και αφανείς ελλείψεις που καλούν μεταξύ άλλων οικονομία του χάους, κρίσεις, ελλείμματα, ανάγκες.

Η έλλειψη δημιουργείται επειδή εργάζεσαι διά να σε ληστεύουν. Ευνοούν συνάμα μεταξύ άλλων συγκεκριμένα επαγγέλματα που συνβάλλουν εις την οικονομική εξάντληση των πολλών, ήτοι δικηγόρους, λογιστές, κρατικά γραφεία άμεσης και έμμεσης είσπραξης, από Φόρους, άδειες, προστίματα, ούτω καλούμενα δικαιώματα και τέλη δήμων και σε άλλα διακρατικά αλυσιδωτά οφικά κόλπα εξουδένωσης, συν δικαστήρια. Συμφραζόμενα με τα πάγια έξοδα κατανάλωσης καυσίμων, ηλεκτρικού ρεύματος, υδατοπρομήθειας, άρδευσης, συμπίεσης τιμών πληρωμής των παραγωγών ώστε οι πολλοί εξ’ αυτών να είναι πτωχοί και να πλουτίζουν ολίγοι που είναι ευκολότερον να ελέγχουν ήτοι τους μεσάζοντες και μεγαλοκαταστηματάρχες ή και υπεραγορούχους. Με το ίδιον αναλλοίωτον ρεπερτόριον απάτης «βιολιού» σε όλα τα παρεμφερή και παρόμοια. Ήτοι έως ώδε ήδη είσαι εξουδενωμένος ή και συνειδητώς ή ασυνειδήτως ημιεξουδετερωμένος οικονομικώς. Άρατε ήδη με λογικούς μηχανισμούς έχουν ήδη διειδσύδει εν οίκω σου και σε τούτα συμπληρούνται οι Τράπεζες, τα δάνεια, οι τόκοι, τα επιτόκια και ούτω καλούμενος πληθωρισμός που δεν υφίσταται εις τες μεγάλες αγορές και σε πολλές περιπτώσεις σε μεσαίες και μικρές και τον ποιούν τεχνηεντώς, ώστε η Τράπεζα να σε ληστεύει, να είσαι υπόδουλος και υπήκοος και συνταυτοχρόνως εργάτης και προκαταδικασμένος πτωχεύσας ήτοι μεταπτωχοποιημένος ή με ημερομηνία λήξεως της ανεξαρτησίας σου και της μη πτωχοποιήσεως σου με μαθηματική προακρίβειαν λογιστικής αριθμιτικής ταυτοποίησης.

Οι ελλείψεις χρήματος δημιουργούνται συνταυτοχρόνως τόσον μακροοικονομικώς όσον και μεσαιοικονομικώς και μικροοικονομικώς σε έναν αηδιαστικόν προσχεδιασμένον και αναθεωρημένον με επιμέλεια τακτικόν αναθεωρισμόν διά να μην τους εξεφεύγει τίποτε εκ του πλιάτσικου τους δεδομένου ότι πριν ή άμεσα παραψηφίζουν τους νόμους εύνοιας τους μέσω άμεσων ή έμμεσων ή μεσαζοντικών τεκτονικών και παρατεκτονικών εντολών και παγιωμένων παρανοϊκών ληστρικών εθισμών αδιάντροπων λογικών ήτοι «λογικών».

Ο άνθρωπος με όλα τούτα ήδη εκ γεννήσεως του έχει να αντιμετωπίσει έναν συνστημικόν πολυθηρίον.

Αυτά ως πάγια….

Οδηγούν τους ανθρώπους και τα κράτη από πλάνη σε πλάνη όπως οι ίδιοι δηλώνουν εις τα πρωτόκολλα των σοφών της σιών. Προσθέτωντας εις το τέλος του 10ου κεφ. ότι εάν δεν συμπιέσουν αφόρητα τους ανθρώπους τότε ίσως δεν έρθει ποτέ η ευκαιρία από μόνη της να υψώσουν παραδοτικώς οι ανθρώποι τας χείρας φωνάζοντας: αφήστε μας ήσυχους, αναλάβετε όλα τα ηνία και απλά δίδετε μας έναν ελάχιστον μηνιαίον εισόδημα, που βεβαίως το δίδουν μέχρι να το κόψουν όταν πια δεν θα μπορεί ούτε στρατός, ούτε αστυνομία, ούτε λαός να αντιδράσει, διότι η δύναμη της τεχνολογίας θα δύναται να σκοτώσει με μία ηλεκτρονική εντολή όλες τις ελεγχόμενες μάζες και τις ανεξέλεγκτες με σφαγή αφού έχουν και τα εξελιγμένα όπλα εις την κατοχήν τους. Η τεχνολογία αυτή είναι των εμβολίων που ήταν η δοκιμαστική πειραματική εποποιΐα τεκμηρίωσης της αντιδράσεων των λαών, τα ποσοστά τους και της πειθού προς τους λαούς. Όπως οι ίδιοι λένε εις τα πρωτόκολλα οι άνθρωποι θα προσφέρουν τα πάντα αρκεί να τους αφήσουμε ήσυχους ώστε να ηρεμήσουν από τα βάσανα. Τούτον το κάνουν πολλαπλώς, π.χ. με τες Τράπεζες, όλοι οι νόμοι είναι υπέρ τους και κάποιος ει δυνατόν να παραδωθεί και παραδώσει τες περιουσίες τους αρκεί να μην χάσει την υγεία τους, της χαράν τους, την αγαλλίαση ή και ψευδοαγαλλίαση τους και να προλάβουν να αναγιώσουν έως τινός αρεκτού βαθμού τα τέκνα τους.

Αυτά είναι η αθόρυβη μυστική επέκταση και έκταση προέκτασης Παγκόσμιου Πραξικοπήματος σε όλα τα οικοκυριά, κράτη και ψυχές που αναφέρονται εις τα πανδαιμονικά άνευ προηγουμένου [και άνευ υπερπρογουμένου] πρωτόκολλα των δαιμονοσοφών της δαιμονοσιών όχι της Σιών που σημαίνει Κύριος εις την λακωνική διάλεκτον, αλλά εντούτοις την λένε σιών διότι κύριος τους είναι ο διάβολος και δεν το κρύβουν ποσώς πλέον, αρκεί να ανατρέξετε σε χιλιάδες βιβλία, δηλώσεις και εξηγήσεις τους με παρρησία εις το διαδίκτυον. Να διατί ο Γεώργιους Θάμνος-Μπους ο Α΄έλεγε έχουμε την ευκαιρία διά την παγκόσμια νέα τάξη εντολών-πραγμάτων, ήτοι λόγω ηλεκτρονικής ταχύτητας και πολυπραγματείας ελέγχου και με τα λόγια αυτά επιβεβαιώνει ότι η ιδέα αυτή είναι πανάρχαια, ήτοι παγκόσμιον πραξικόπημα, παγκόσμια γενοκτονία, παγκόσμια μετάλλαξη ανθρώπων, παγκόσμια ληστρική κληρονομιά τελεσίδικη, ήτοι το ίνδαλμα των υπερκακούργων.

Τώρα δημιουργούν ραγδαίες ελλείψεις και υπερελλείψεις με ενδιάμεσες αυτοδιαψεύσεις ώστε να πείθουν τους αφελείς ότι δεν έχουν την δύναμη και τους τρόπους διά να μην υποψιαστούν και συνσπειρωθούν διότι εάν γίνει θα χάσουν και το ομολογούν ευθαρσώς εις τα σατανοπρωτόκολλα της σατανοσιών, κάνωντας ιδιαίτερη μνεία διά τους ευνοημένους υποτακτικούς τους τέκτονες που όπως ομολογούν εάν πάρουν είδηση την εξαπάτηση και τον τελικόν σκοπόν των σατανοσιωνιστών και αντιδράσουν οι τέκτονες επειδή εισίν οργανωμένοι και γνωρίζουν από οργάνωση μαζύν με τους υπόλοιπους ανθρώπους δύνανται να διαλύσουν τον σατανοσιωνισμόν.

Ποίησαν έλλειψη χρόνου. Η έλλειψη χρόνου σημαίνει συγκεκριμενοποίηση πράξεων, συνζητήσεων, ασχολιών, έγνοιων, ούτως ώστε να επιβάλλουν και να γνωρίζουν τι εξ’ ανάγκης σκέπτεσαι, συνζητάς και ασχολείσαι. Ταυτόχρονα δημιούργησαν διαλείμματα έλλειψης χρόνου αργοσχολίας κοινώς καφενεία διά κάθε ηλικία και φύλον και με ραγδαία αύξηση, ώστε ασπούμε αντί οι φίλοι να πίνουν καφέδες σε έναν μηχανουργείον φίλου και να μαθαίνουν κάποια χρεία να πίνουν καφέδες σε ποτοπωλεία αργοσχολίας.

Με την ποίηση έλλειψης χρόνου και εθισμού διαλειμμάτων καφενείων και άλλων παρεμφερή πωλούν τα προϊόντα τους και λαμβάνουν επιπρόσθετον εισόδημαν ενώ ταυτοχρόνως οι φίλοι δεν συναντούται ασπούμε σε αλιευτική εξόρμηση, σε τροφοσυλεκτική εξόρμηση, σε αλληλοβοήθεια και αλληλεγγύη ανέγερσης οικίας ή επιπρόσθετων υποστατικών π.χ. διά μαγειρεία, ορνιθώνες και άλλα που θα αποφέρουν κέρδη διά μείωσης σπατάλης χρήματος και δη δανεισμού χρήματος διά ικανοποίηση ανάγκης που οι φίλοι μεταξύ τους θα μπορούσαν να κανονίσουν, συνάμα επειδή οι φίλοι πλέον γνωρίζουν έναν ίσως επάγγελμα, να πίνουν καφέδες και να σχολιάζουν την υπερραδιουργία του διαδικτύου.

Παρότι η έλλειψη χρόνου λόγω πάγιων εργασιών και αναγκών έπρεπε να δημιουργήσει αύξηση εισοδήματος συμβαίνει το αντίθετον διότι οι νόμοι εξαναγκάζουν τους ανθρώπους άμεσα και έμμεσα να παραπέμπνται, προπέπονται και παραπαίουν σε άφρενα έξοδα, από δικηγόρους, λογιστές, φόρους, τέλη, πολυτέλειες και άλλα.

Η έλλειψη χρόνου αναπόφευκτα ποίησε έλλειψη γνώσεως και ελεύθερης ή προελεύθερης επιλογής γνώσεως προς ανεξαρτησία και ουσιαστικόν αυτοσεβασμόν έως και έλλειψη χρόνου και εντατική εξάντληση με εκνευριστικά προβλήματα ούτως ώστε και να επιθυμηθείς να επισκεφθείς Τον Οίκον Του Θεού να μην έχεις όρεξη, να μην είσαι εξεκούραστος διά τούτον και να μην νοιώθεις έτοιμος και άξιος να παρακολουθήσεις Θείες Λειτουργίες οποιαδήποτε ώρα εν Οίκω Τριαδικού Θεού και διά τούτον χαίρονται υπεριδιαίτερα ως σατανιστές που είναι.

Η έλλειψη χρόνου προαναπόφευκτα όπως και διά τα ανωτέρω ποίησε έλλειψη χρήματος.

Η έλλειψη χρήματος ποιεί έλλειψη αισθήματος αυταξίας, αξιοσύνης, αυτοπεποίθησης και ασφάλειας, ώστε η αβεβαιότητα να συνγχωνεύονται με την αδημονία και την έλλειψη ορίζοντα ευνοϊκού ορατού και αόρατου καλού μέλλοντος.

Η έλλειψη χρήματος ποιείται με δύο γενικούς τρόπους: α] σύναξη του χρήματος άμεσα και έμμεσα μέσω τραπεζών, φόρων, νόμων, τεχνηεντών δεύτερων αναγκών ως πρώτων αναγκών, όπως η ανάγκη καινούργιων ενδυμάτων και υποδημάτων και ειδικών φορεσιών διά την εργασία, δεξιώσεις και ούτω καθεξής ποικιλοτρόπως σε διάφορες καταναλωτικές υποεξαναγκαστικές βάσεις και β] με την προώθηση κατάργησης του χρήματος που είναι το απτόν χρήμαν και κανέναν άλλον. Το ούτω καλούμενον ηλεκτρονικόν χρήμαν είναι μονάδες δανεικές και όποτε θέλουν τις εξαφανίζουν διά νόμου ή με την βία ήτοι με την απλή κατάργηση τους από τον εικονικόν λογαριασμόν του ανθρώπου.

Με την αντικατάσταση του χρήματος ήτοι του απτού με ηλεκτρονικόν χρήμαν ήτοι του ηλεκτρονικού, θα δημιουργήσαν χάος που θα επιφέρει αλληλοσκοτωμούς ένεκα ένδειας και χάους και έπειτα ανικανότητα συνδιαλλαγής χωρίς να το γνωρίζουν και να το επιτρέπουν. Συνάμα θα αυξηθεί το αίσθημα συντρομοκρατίας, εκφοβισμού, ανασφάλειας, αδυναμίας και παράδοσης των ανθρώπων και βεβαίως όσοι ολίγοι θαραλλαίοι και Πιστοί Του Θεού προσφύγουν σε μέρη άγρια να χωστούν και να αυτοεπιβιώσουν θα καταδιωκτούν σφόδρα διά νόμου, όπως λέγει η παροιμία διά τους δόλιους και ισχυρούς διά οία περίσταση εις την Κύπρον: βαστάει και το μαχαίρι και τον κόκκαλον και κόβει το κρέας όπως θέλει….

Αποκ. 13,14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε.

Αποκ. 13,15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου κα ποιήσ, σοι ἐὰν μ προσκυνήσωσι τ εκόνι το θηρίου, να ποκτανθσι.

Αποκ. 13,16 κα ποιε πάντας, τος μικρος κα τος μεγάλους, κα τος πλουσίους κα τος πτωχούς, κα τος λευθέρους κα τος δούλους, να δώσωσιν ατος χάραγμα π τς χειρς ατν τς δεξις π τν μετώπων ατν,

Αποκ. 13,17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Αποκ. 13,18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.

Με το ποιεί σημαίνει κάμνει ούτως, ήτοι δημιουργεί έλλειψη επιλογής και συνάμα έλλειψη ζωής και μεταθανάτιας ζωής της ψυχής ήτοι το αντικειμενικόν μέλλημαν του σατανά, αφού τα σαρκία και να τα κερδίσει θα τα έχει ενόσω χρόνω ζούνε, ήτοι προσωρυνά, ενώ αι ψυχαί αιώναι και αυταίς εισίν οι θησαυροί οπού μάχεται και θέλει να καταστρέψει. Η νέα παγκόσμια τάξη είναι η καταστροφή των προϋποθέσεων ψυχοσωτηρίας και συμφραζομένης της ψυχοσωτηρίας.

Αυτόν είναι το έργον του μοναδικού πολιτεύματος που υπάρχει εις τας ημέρας μας, της Τραπεζοκρατίας που ίδια ήταν έκτοτε παντού παρακαλυμμένη και υπό τον μανδύα ηγεμόνας, άλλωστε ο ηγεμόνας πάντοτε εις το χρήμαν στηρίζετο ήτοι την χρηματοκρατία ή και μαμωνοκρατία.

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. το μετρητό σε κάνει να μετράς αυτά που δίνεις, αυτά που πέρνεις, αυτά που έχεις/δεν έχεις….
    το πιστωτικό σε κάνει να πιστεύεις αυτά που σου δίνουν..
    current.. cure-rent. currency. cure..εν.σι.. τρέχα..γύρευε…

  2. (=έλλειψη
    (/

  3. ΠάνοςΓέριμου 03/26/2023 @ 3:31 ΜΜ

    Α.Α.Α.Α. εύγε φίλε μου τέλειον!!!!

  4. ΠάνοςΓέριμου 03/26/2023 @ 3:32 ΜΜ

    (/) έλλειψη πανέκλειψη σε όλα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*