07:17 - 29/09/2014

Αριανες εικόνες

Διαφημίσεις

Αριανες εικόνες

Την περασμένη εβδομάδα το curiosity rover της NASA έβγαλε αρκετές και ενδιαφέρουσες φωτογραφίες. Εδώ βλέπεις δυο περίεργα φυσικά αντικείμενα. Διαβρωμένα και Φτιαγμένα απο τη φύση; Αν δεν νομίζω!


Στην εικόνα επάνω βλέπεις τέσσερα κεφαλια. Πρέπει να ειναι φτιαγμένα απο πολυ παλιά, τωρα πετρωμενα, και άγνωστο ποιος ο σκοπός τους.

Εδώ παρατηρήσατε το μπάζωμα με αλλο χρώμα άμμου; Τι βρισκόταν εκεί και γιατι έπεσε μπάζωμα;

Εδώ τα δυο περίεργα αντικείμενα των Αριανων κατασκευαστών.

Και για το δεύτερο αντικείμενο ισχύει το ίδιο, άγνωστος ο σκοπός του αλλα ξεκάθαρα οικοδομημένη κατασκευή.

Ο ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 09/29/2014 @ 8:24 ΠΜ

    Malakies

  2. Ο πλανήτης Αρης ήταν κατοικημένος. Αποτελούνταν κυρίως από Ωκεανό και πολύ λίγο μέρος από ξηρά. Ο πληθυσμός του ήταν κοντά στα 70 Δισεκατομμύρια Ατομα. Επειδή βρισκόταν πιο μακριά από την Ηλιο και η Ηλιακή ενέργεια έφτανε αποδυναμωμένη, οι επιστήμονές του αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια του πυρήνα του Αρη. Το πείραμα ξέφυγε του αρχικού σχεδιασμού με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί ο πυρήνας και να "σβήσει". Σβήνοντας ο πυρήνας χάθηκε η ατμόσφαιρα που προστάτευε τον πλανήτη από την ακτινοβολία του Ηλιου και σε συνδυασμό με μια μεγα-εξαέρωση που προκλήθηκε λόγω της απενεργοποίησης του πυρήνα, ο πλανήτης Αρης μετατράπηκε σε μια αχανή έρημο στην επιφάνεια της οποίας δεν μπορεί να υπάρξει ζωή. Με άλλα λόγια, από λάθος χειρισμό οι επιστήμονές του τον "έκαψαν". Οι κάτοικοί του αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν στο εσωτερικό του Αρη, στο οποίο και έχουν πλέον πολιτείες. Κάποιοι από αυτούς διέφυγαν και έφτασαν στην Γη. Πρόκειται για του Ινδιάνους, οι οποίοι είναι ερυθρόδερμοι. Εγιναν κάποιες προσπάθειες να κατασκευαστούν πηνία στην επιφάνεια για να δημιουργήσουν ηλεκτρικές εκκενώσεις, και να προκαλέσουν καταιγίδες και στην υπόλοιπη επιφάνεια του πλανήτη εκτός από τους πόλους όπου έχουν αυτή τη στιγμή ακραία καιρικά φαινόμενα, από τη στιγμή που όλο το ηλεκτρικό φορτίο του Ηλιου παγιδεύεται εκεί. Αυτές οι προσπάθειες απέτυχαν. Μοιραία η επιβίωση φέρνει πόλεμο εξού και τα ερείπια που βλέπουμε τα οποία είναι κατά 70% από την πρώτη πλανητική μέγα-έκρηξη και κατά 30% από τους πολέμους που ακολούθησαν μεταξύ των επιζώντων. Ο πλανήτης Αρης είχε και έχει ανώτερη, ειρηνική πλέον τεχνολογία σε σχέση με τη Γη. Το ερώτημα που γενάτε είναι, επιθυμούν οι δικοί μας επιστήμονες να πράξουν το ίδιο στη Γη, και αφού τελειώσουν με το πετρέλαιο θα στραφούν σε άλλες μορφές ενέργειας όπως ο πυρήνας του πλανήτη; Μήπως οι υγιώς σκεπτόμενοι επιστήμονες σχεδιάζουν να ενεργοποιήσουν και πάλι τον πυρήνα του Αρη; Ή μήπως οι μη υγιώς σχεδιάζουν να κρατήσουν τους κατοίκους του Αρη στην κατάσταση που είναι τώρα έτσι ώστε να τους ελέγξουν και αυτούς αλλά και τον πλανητη; Με όσους ελέγχουν αυτή τη στιγμή την τεχνολογία στη Γη δεν έχω και πολλές ελπίδες για κάτι θετικό. Αν συνυπολογίσω και το πως αντιμετώπισαν τους Ινδιάνους, είμαι πλέον σίγουρος για τα σχέδιά τους! Θα δούμε!

    • Ανώνυμος 09/29/2014 @ 4:09 ΜΜ

      Ρε Στρατή εσύ είσαι?ο γιώργης είμαι ρε σύ θυμάσαι τι ωραία που περνάγαμε τότε στην επιφάνεια του Αρη?ωραίες μέρες και τα γ@μησαν όλα τα γίδια..

    • Ανώνυμος 09/30/2014 @ 1:35 ΜΜ

      Αυτά ολα φίλε strati, που τα βρηκες – διάβασες?
      Ειναι από βιβλίο ή από ερευνες δικές σου?

  3. Ανώνυμος 09/29/2014 @ 9:41 ΠΜ

    εκει ειχε καποιος αυλη με περιφραξη αλλα εγινε το τελος του κοσμου και χαλασε.

  4. Ρε παιδιά,για σκεφτείτε το λίγο…..το ενδεχόμενο να κατοικούνταν "κάποτε" ο Άρης,και τώρα να βλέπεις τα απομεινάρια ενός πολιτισμού,που καταστράφηκε και ΑΝ ναι ε τότε από τι?Τι να συνέβη άραγε σε αυτά τα πλάσματα-να σας ενθυμίσω ότι από την αρχαιότητα μιλούσαν για τον πλανήτη Άρη,ότι κατοικείτε από πλάσματα σαν εμάς…..μήπως μια μακρινή ανάμνηση από στόμα σε στόμα?Αν δεν κάνω λάθος κάπου έχω ακούσει για τους Τελχίνες του Ηφαίστου αν δεν κάνω λάθος ότι κατάγονται από εκεί-αλλά τότε δεν θα ήταν του Ηφαίστου αλλά του Άρη ακόλουθοι βάση της λογικής…..ποιός ξέρει,σε βάζει σε σκέψεις.

  5. Ανώνυμος 09/29/2014 @ 11:28 ΠΜ

    Σε παλαιότερη ανάρτηση δεν βγαλατε φωτογραφία με ένα χάμστερ στον Άρη?
    ε…..αυτό είναι το σπιτάκι του.

  6. Ανώνυμος 09/29/2014 @ 12:33 ΜΜ

    Το Αρειανο ΕΝΦΙΑ αποτελειωσε το πλανητη.

  7. Ανώνυμος 09/29/2014 @ 12:45 ΜΜ

    O STRATIS EXEI ΔΙΚΑΙΟ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ 47 FT (15.5 ΜΕΤΡΑ) ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟ 1968. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΒΑΣΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΝ.

    • Να συμπληρώσουμε δε, πως γύρω στο 1960 και μετά, οι Ρώσοι πήγαν στον Αρη, και έκτοτε επέστρεψαν με άγνωστη τεχνολογία στα χέρια τους!

  8. Ανώνυμος 09/29/2014 @ 12:54 ΜΜ

    ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 10!!!!!!!!!!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ

    • Ανώνυμος 09/29/2014 @ 2:58 ΜΜ

      Εγώ βλέπω 109…..

      Αντε βγάλε άκρη…. Μάλλον μας το πάνε λάου λαου οτι και καλά
      θα έρθουν εξωγήινοι, οπότε εμείς θα σας σωσουμε!!!
      Οπότε κάντε ότι σας λέμε!!!!

  9. Ανώνυμος 09/29/2014 @ 5:52 ΜΜ

    TA ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ STRATIS ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ BORISKA ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. ΗΤΑΝ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ LEMOURIA ΔΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ BORISKA ΣΤΟ GOOGLE ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

  10. Ανώνυμος 09/30/2014 @ 1:14 ΠΜ

    στην δευτερη φωτογραφια λιγο πιο πανω απο το κεντρο φαινεται κατι σαν οστο, και υπαρχει διπλα ενα περιγραμμα σαν πλακα στο σχημα ανθρωπινου σωματος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*