ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πήγε να σκοτώσει με υγραέριο τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του

· Κατοχικά Νέα

Να σκοτώσει τα δίδυμα παιδιά του, ηλικίας 2,5 ετών, προσπάθησε 62χρονος απόστρατος αξιωματικός της αεροπορίας, έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στο Μελισοχώρι Θεσσαλονίκης.

Έφτασε αποφασισμένος έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης. Μέσα στο αυτοκίνητο είχε τα δίδυμα παιδιά τους, μόλις 2,5 ετών.

Ο 62χρονος πατέρας πρώην αξιωματικός της Αεροπορίας, κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου, άνοιξε μια φιάλη υγραερίου και αποφάσισε να αυτοκτονήσει, επιχειρώντας να συμπαρασύρει στον θάνατο και τα ανήλικα παιδιά του.

Έντρομη με αυτό που αντίκρισε η 47χρονη κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Λαγκαδά έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν τα δύο παιδάκια αλλά και τον πατέρα τους σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο σημείο έσπευσε ΕΚΑΒ και πυροσβεστική. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν δύο φιάλες υγραερίου, η μία στην καμπίνα των επιβατών και η δεύτερη, ασφαλισμένη, στο πορτ μπαγκάζ.

Οι εικόνες ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA από το εσωτερικό του αυτοκινήτου σοκάρουν.

Ήθελε να την εκδικηθεί;

Το ζευγάρι χώρισε, λίγους μήνες αφ’ ότου ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους. Οι συγγενείς της 47χρονης μητέρας, ισχυρίζονται ότι εκείνος ήταν βίαιος και αυτή ήταν η αιτία του διαζυγίου τους.

Τα παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, που είχαν εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα υγραερίου μεταφέρθηκαν στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται, χωρίς η ζωή τους να διατρέχει κίνδυνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυσφορία αισθάνθηκε και ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στη διάσωση, και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο πατέρας των διδύμων, που λίγο έλειψε να τα σκοτώσει, παραμένει φρουρούμενος, με δύσπνοια, στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

cyprustimes.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πρατήριο καυσίμωνΕΛΛΑΔΑ

Νέο κύμα ανατιμήσεων στα καύσιμα: Η κυβέρνηση εξετάζει πρόσθετα μέτρα αν συνεχιστεί η πίεση

Πλοίο σε θαλασσοταραχήΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Νέα επικαιροποίηση ΕΜΥ: 8–9 μποφόρ στο Αιγαίο, απαγορευτικά και ισχυρές βροχές έως την Κυριακή

Αστυνομικά οχήματα έξω από κτήριοΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Συναγερμός στην Πάτρα: Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια – Εκκενώθηκε το κτήριο

2 απαντήσεις στο “Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πήγε να σκοτώσει με υγραέριο τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του”

  1. Αλήθεια τώρα..μερικοί τι σκατα κουβαλάτε στο κεφάλι σας;;τι σας φταίνε ρε μουνόπανα τα παιδιά σας..άχρηστα δίποδα που τσάμπα ζείτε.. υπάρχει κοσμος ρε παράσιτα που παρακαλάει να κανει παιδιά και δεν μπορεί..εσείς που είστε ευλογημένοι..καλά σκατα ειστε αλλά λέμε θέλετε να τα σκοτώσετε;;τράβα μόνος σου και ψωφα να ξεβρωμισει και ο τόπος μίασμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *