12:21 - 17/03/2023

Εχω μερικες αποριες για την τραγωδια στα Τεμπη και θα ρωτησω τους “ειδικους”…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μιας και καθημερινα πλεον βγαινουν πληροφοριες για εγκαυματα – χημικα εγκαυματα και επειδη πρωτος αναφερθηκα σε αυτα μιας και μπορει να δειξουν το υλικο που δημιουργησε την εκρηξη και βεβαια αφου υπαρχει ανεπαρκεια να μαθουμε το φορτιο της εμπορικης αμαξοστοιχειας…αναγκαστικα το μυαλο μου δημιουργει συγκεκριμενες σκεψεις με ερωτηματα …!

Παμε λακωνικα να ρωτησουμε λοιπον τους “ειδικους”…

Εφ οσων εχουμε εκρηξη αγνωστου αιτιας ποια μετρα παρθηκαν ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι οσοι βρεθηκαν στο σημειο η στο σημειο νεκροτομης δεν εχουν εκτεθει σε …κατι αγνωστο και επικινδυνο για την υγεια τους;…

Ας το μαζεψω λιγο να γινω κατανοητος , υπαρχουν τα χημικα εγκαυματα ..υπαρχουν και τα εγκαυματα ακτινοβολιας , μονο ενας εμπειρος ιατροδικαστης μπορει να μας πει την διαφορα …!

Το εγκαυμα ακτινοβολιας σημαινει ραδιενεργεια , ραδιοισοτοπα που αν υπαρχουν σε εναν χωρο μπορουν να μολυνουν ολους οσους βρεθηκαν στον χωρο της τραγωδιας η ειχαν επαφη με τραυματιες , νεκρους κοκ κοκ !

Ερωτηση , παρθηκαν μετρα ωστε να μην μολυνθουν ανθρωποι ; Μετρησε καποιος στην περιοχη με ειδικο μηχανισμο τα επιπεδα ακτινοβολιας;Μετρησε κανεις τα πτωματα πριν βρεθουν στοιβαγμενα μεσα σε ενα δωματιο και εν συνεχεια στο νεκροτομειο μαζι με αλλους δεκαδες ;;..

Στα φερετρα δοθηκε προσωπικη εντολη στης οικογενειες των ατυχων νεων μας να μην ανοιχθουν …αυτο με βαζει σε σκεψεις ..ναι μπορει να ειναι λογω ασχημης καταστασης της σωρου αλλα μπορει και αλλα πραγματα να σκεφθει καποιος …!

Μια ακομα ερωτηση ειναι η εξης .. χρησιμοποιηθηκε απολυμαντικο στα πτωματα και αυτο ποιο ηταν ;… Θα σας εξηγησω γιατι ρωταω …Φανταστειτε οτι αν δεν εγινε απο την αρχη σωστη στοιχειοθετηση της υποθεσης και σωστη προετοιμασια για ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ανα ατομο ιατροδικαστικη ερευνα (θυμηθειτε αυτο που ελεγα οτι κανεις υπουργος δεν μπορει να δωσει προφορικη εντολη για μαζικο ιατροδικαστικο πορισμα ) τοτε μπορει να εχουμε δημιουργησει ενα εκρηκτικο μειγμα μολυνσης σε ολους οσους παραβρεθηκαν στο νεκροτομειο …Που ηταν παρα πολλοι …πραγμα και αυτο απαραδεκτο και ΠΑΡΑΝΟΜΟ ..δηλαδη αλλος να κανει μια νεκροτομη και αλλος να υπογραφει κοκ!…

Αν λοιπον δεν ειχαμε απο την αρχη την διαθεση να βρουμε τα πραγματικα αιτια αλλα ειχαμε για καποιο λογο την ταση να ηρεμησουμε τα πραγματα , να κανουμε γρηγορα , να αποδωσουμε γρηγορα μια απαντηση , να μην κανουμε ανα ατομο απολυτη ερευνα σε ολα τα στοιχεια κοκ κοκ ..τοτε μπορει να μην εγινε ανα ατομο ελεγχος ακτινοβολιας στο σωμα και ετσι να εγινε το τραγικο λαθος το σωμα να …αποστειρωθηκε με χημικο – χλωρινη πχ ..οπου εκει δημιουργηθηκε μια μικρη βομβα για την υγεια ολων οσων ηταν μεσα σε αυτον τον χωρο ..οπου δεχτηκαν αρθροιστικα βομβαρδισμο απο ελευθερες ριζες λογω ραδιοισοτοπων ..!

Επομενη ερωτηση , ταριχευτηκαν καποια απο τα πτωματα , χρησιμοποιηθηκε φορμαλδεΰδη ; γιατι αν εγινε αυτο παλι εχουμε εκρηκτικο μειγμα που θα κανει πολλους να χασουν την υγεια τους !

Στο σημειο της τραγωδιας μεσα σε λιγες μερες στρωθηκε το περιβαλον με τι υλικα; .. Απλα ριξαμε πισα και τα βαλαμε κατω απο το χαλι τα οποια αλλα στοιχεια ;..Αν το καναμε με πισα τοτε εκει εχουμε πλεον μεγαλη τοξικοτητα η οποια θα βγει στο περιβαλον …παντα βεβαια αν η περιπτωση ραδιενεργου στοιχειου ειναι υπαρκτη ! Μετρησε κανεις την περιοχη αν υπαρχει ακτινοβολια πανω απο τα επιτρεπτομενα ορια;;

Πριν λιγες μερες βγηκε η πληροφορια οτι λειπουν πολλα ραδιενεργα υλικα ,2,5 τόνοι ουρανίου – Είχαν αποθηκευτεί στη Λιβύη  αλλα σημερα δεν γνωριζουν που ειναι ;;!!Δεν μπορω να μην το σκεφθω και αυτο !

Ακομα δεν μπορω να μην σκεφθω οτι ο τροπος να αποδεσμευσεις ενα βιολογικο οπλο , μικροβια και ιους που δημιουργουνται μεσα σε εργαστηρια ειναι τα ραδιοισοτοπα , ειμαστε σε μια εποχη που τα βιολογικα οπλα τα μικροβια και οι ιοι μας αλλαξαν την ζωη … !

Θα συμβουλευα λοιπον ολους οσους συμμετειχαν στον χωρο της τραγωδιας , τους πυροσβεστες που εχουν αυτα τα εγκαυματα , τους ανθρωπους που συμμετειχαν στην βοηθεια της πρωτες στιγμες , τους αστυνομικους που βρεθηκαν στον χωρο αλλα ΠΙΟ ΠΟΛΥ στο νεκροτομειο , ολους οσους ηταν μεσα στο νεκροτομειο με τοσα πτωματα, τους τραυματιες ζωντανους της τραγωδιας ,  να κανουν ενα ελεγχο αν εχουν μολυνθει απο ραδιενεργα υλικα !…

Αυτο θα βοηθησει και τους ιδιους στην υγεια τους αλλα και ολους μας στο να κατανοησουμε τι εχει συμβει , θα βοηθησει στην ερευνα για την ανακαλυψη του ενοχου αυτης της τραγωδιας ….!

Αν η συλογιστικη μας ειναι λανθασμενη τοτε το κοστος ειναι πολυ μικρο για το καθενα να σιγουρευτει , αν ειναι σωστη τοτε θα βοηθηθουν πολλοι συναθρωποι μας που κανεις δεν θα τους ελεγε αυτη την πληροφορια και συναμα η ερευνα για την υποθεση της τραγωδιας θα οδηγηθει ισως στο μονοπατι που επρεπε να ειναι απο την αρχη !

Stranger…

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΦΛΥΚΤΕΤΕΝΕΣ
    ΣΑΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

  2. σκεπτομενος 03/17/2023 @ 2:06 ΜΜ

    Εγκαύματα 3ου Βαθμού με αιτιο ενδεχόμενη ραδιενέργεια έχουν ταχύτατη δραματική εξέλιξη για τους νοσουντες και καθε εμπλεκομενο, σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα. Επίσης η έκρηξη και η πιθανη ραδιενεργή φλόγα θα εχουν φοβερες επιπτωσεις μη αποκρυπτεες αν τα υλικα ηταν ραδιενεργα.Αν αυτα ισχύουν ας φροντισουν οι υπευθυνοι να εξαφανιστούν απο τώρα γιατί δεν τους σώζει …..τίποτα .

  3. Καλησπερα ΝΙκο πολυ ωραια η τοποθετηση σου αλλα αν ισχυαν αυτα λογικα δεν θα παταγανε το ποδι τους οι πολιτικοι αρχηγοι εκει για την ακριβεια ουτε με αεροπλανο θα πεταγαν απο εκει..

  4. H τρύπα στο έδαφος που εμφανίσθηκε δίπλα στο καμμένο πρώτο βαγόνι πού παραπέμπει? πόσες τρύπες βρέθηκαν στο έδαφος, στο Μάτι, μετά την τραγωδία? και τί έδειξαν οι τότε μετρήσεις?

  5. 010 050070070 200500001010100001
    Ένα Σ που εκδηλώθηκε σε 5 Δ,
    Ένα Σ πού εκτυλίχθηκε σέ 5 Λ,
    Ένα Σ που δομείται σέ 5 Ω,
    Ένα Σ που σχεδιάζεται σέ 5 Μ,
    Ένα Σ που υλοποιείται σε 5 Μ,
    5 Δηλώσεις
    ΠΜ

  6. Αν όντως είχαν βγεί ραδιενεργά υλικά στο περιβάλλον, θα είχαν χτυπήσει ήδη καμπανάκια από γειτονικές χώρες πιστεύω

  7. Απροσαρμοστος-Ασυμβιβαστος 03/17/2023 @ 9:56 ΜΜ

    κυκλοφορεί η πληροφορία που πρέπει όλοι να ερευνησουμε ότι μαζί με την πισα ρίξανε και τσιμέντο αδιαπέραστο στη ραδιενέργεια…άρα πρόθεση να την εγκλωβισουν…άρα αποδοχή της υπαρξης ραδιενεργειας…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*