Διαφημίσεις

Μήπως ήρθε η ώρα της δίκης μας αποχής ; Ποτέ δεν είναι αργα να ξεκινήσουμε την δική μας εξέγερση τον δικό μας αγωνα έναν αγώνα που θα είναι ο πιο σπουδαίος που θα έχουμε δώσει , ενωμένοι χωρις τους δικούς τους κομματικούς διαχωρισμούς , το οφείλουμε στην μνήμη όσων εφυγαν από την δίκη μας σιωπή .
Να αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές όσα δεν μας άφησαν οι προηγούμενες , γιατί μην ξεχνάμε οτι από το 2010 δεν έχουμε σταματήσει να τραβάμε κουπί , έχετε αναλογιστεί πόσοι άνθρωποι δεν είναι δίπλα μας απο τότε που ξεκίνησε η κρίση ;

Τι κάναμε αυτά τα δεκατρία χρόνια ;; Τίποτα !!! Συγνώμη κάναμε , θάβουμε ανθρώπους από φωτιές από πλημμύρες απο μοιραία δυστυχήματα και ξέρετε τι είναι για μια μάνα να …

γιατί να το ζούμε εμείς ;;;
Τι θα κάνουμε ρε ;;;
Θα ξεκινήσουμε το ξήλωμα ;;;
Θα τους στείλουμε σπίτι τους ;;
Θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας ;;;
Το οφείλουμε
στην Ιφιγένεια ,στην Ελπίδα
στην Χρύσα
στην Θωμη
στην Αναστασία
στον Βαγγέλη
στον Παναγιώτη
στον Αναστάση
στην Λένα
στον Ντένις
στον Βάιο
στην Αθηνά
στον Γιώργο …

Και δεκάδες νέα παιδιά
Φτάνει πια !!! όχι αλλά πιστοποιητικά θανάτου !!!Μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία στην ζωή αν νιώσουμε οτι έχουμε ο ένας τον άλλον , να πιστέψουμε σε νέα ιδανικά , να ανοίξουμε τα μάτια μας και να μην γυρνάμε την πλάτη όταν ΑΚΟΥΜΕ κραυγές στο διπλανό διαμέρισμα , στο διπλανό διαμέρισμα θα είσαι αυριο εσύ , εγώ , η μανα σου ο γειτονας σου , τι λέτε ;;; Θα οργανωθούμε η Θα βλέπετε Survivor ??
Η Αφροδίτη περιμένει δικαίωση …

Palavos126

ksipnistere.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
7 σχόλια στο “Τι λέτε ;;; Θα οργανωθούμε η Θα βλέπετε Survivor ;;;”
  1. amaΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΜΗΤΗ ΚΙ ΑΡΧΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ….
    ΕΙΠΕ ΓΕΡΩΝ ” ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ν’ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΣ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ…”

  2. Συμφωνώ απολύτως αλλά στον περίγυρό μου δεν συμφωνούν… Δεν μου αρκούν οι σιωπηλες καθιστες διαμαρτυριες με τα κεριά και τα μπαλόνια κατά τα πρότυπα του εξωτερικού. Μεγάλος πόνος να χάνεις το παιδί σου, σπάνε τα φτερά. Το έζησα αι το ζω. Απέραντη θλίψη και συμπόνοια στους γονείς και οικειους😭Απέραντη οργή και μίσος για τους ηγέτες… που μας κοροϊδεύουν καθημερινά.

  3. Είμαστε φλωροι εκ φύσεως..δεν έχουμε τα αρχιδια να τους κρεμάσουμε..για αυτό κάντε όλοι τουμπεκα

  4. στη σολομωνικη ετσι γινεται ζητας, θυσιαζεις, παιρνεις. οποτε περιμενουμε να δουμε τι ζητησαν.απ οτι φαινετε θα προχωρισει η ολοκληρωση της ψηφιακης φυλακης

  5. συμφωνω. αλλωστε στον πολεμο πας με σφαιρες , δεν πας με κερακια και μπαλονια. αυτα ειναι για εκτονωση για να νοιωθεις οτι “εκανες το χρεος σου σαν ανθρωπος”.πιστευω ομως οτι κατι τετοιο συλλογικο ΜΟΝΟ μεσα απο τα σχολεια μπορει να ξεκινησει. εκει υπαρχει η προσωπικη επαφη και ειναι μειζονος σημασιας να εχεις εμπιστοσυνη στον αλλον. μεσω κοινωνικων δικτυων ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τι καπνο φουμαρει ο αλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *