19:38 - 05/03/2023

Κυριακή της Ορθοδοξίας σήμερα. Ακόμη έναν συγκλονιστικόν 118(0) από το τέλος της Εικονομαχίας έως το 2023 μ.Χ. και 11 ως Σχίσματος των Εκκλησιών….

Διαφημίσεις

Κυριακή της Ορθοδοξίας σήμερα. Ακόμη έναν συγκλονιστικόν 118(0) από το τέλος της Εικονομαχίας έως το 2023 μ.Χ. και 11 ως Σχίσματος των Εκκλησιών….

[Όπως θα ιδείτε η καρνα+βααλίστικη θυσία εις τα Τέμπη δεν αποκλείεται να είναι ιορτή διά το Σχίσμα των Ορθόδοξων Κόσμων από το 842-843 μ.Χ. έως και σήμερα, συνπεριλαμβανομένου του ταξίαρχου της συναγωγής του σατανά Μωάμεθ, θυμηθείτε τα σχετικά άρθρα πριν μερικούς μήνες διά το Κοράνι όπου Αλλάχ είναι οι αριθμοί 666 και 6666]

Το 842 μ.Χ. τελείωσε η Εικονομαχία καιν θριάμβευσε η Εικονοφιλία. Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς ο ηγήτωρ της Εικονοφιλίας κατά το τέλος της Εικονομαχίας ισχυρίστηκε ότι οι εικόνες είναι το βιβλίον των αγράμματων. Κάποτε σε Ρουμάνικη Εκκλησία εις τον περίβολον και εις τους τοίχους του ναού είδα ζωγραφισμένη όλη την Καινή Διαθήκη, όσα ει δυνατόν να ζωγραφιστούν. Ερώτησα διατί αυτόν και μου είπαν ότι έρχονταν οι αγράμματοι και τους κατηχούσαν οι εγγράμματοι….

Εφέτος συμπληρώνονται 1180 έτη από το τέλος της Εικονομαχίας, κατ’ ακρίβειαν είναι 1181 αλλά κατ’ ακρίβειαν δεν συμμετέχει όλον το 842 μ.Χ. επομένως είναι 1180…. = 118!….

Αυτόν μας λέγει ότι ο 118 δεν είναι αυθύπαρκτος κακός αριθμός όπως κανένας άλλος αριθμός αλλά ότι οι σατανιστές καρναβαλιστές τον στοχοποιούν με Μαύρη Μαγεία και τελετές και συνάμα μας λέγει ότι ο αριθμός αυτός είναι σημαντικός ή και σημαντρικός συμμετρικός σε αριθμολογική ενέργεια και αιθέρα αύρας μυστικού νοήματος !….

Η πρώτη φάση εικονομαχίας 726-787 μ.Χ…. Υπάρχουν τρία 7, και συνπληρούται δύο 8 ήτοι 26=8. Οι αμαξοστοιχείες σε Τέμπη εξ’ όσων πληροφορήθηκα ήταν οι αριθμοί 2 και 6. 777=21 = 3 και 88=16=5+3=8….

Η διάρκεια ήταν 61 έτη. Όπως είπαμε πολλάκις ο αριθμός 6 εις την εβραϊκή γραμματοσειρά είναι το 1 ή Ι συνεπώς άμμεσα έχουμε τους αριθμούς 61, 66, 11, 16 = 154 και αναγραμματιστί αυτά ακόμη 154 = 308=11…. Έχουμε και έναν 8 ανωτέρω ήτοι 118.

Άκουσα ότι το δυστύχημα έγινε 16 χιλιόμετρα έξω από την Λάρισσα και η αμαξοστοιχεία εις την Ανατολική Παλαιστίνη Όχιο Η.Π.Α. είχε 16 άμαξες με αδήλωτα χημικά ήτοι φωσγένια! Αν το προχωρήσουμε 32 και αναγραμματιστί 23! Και σύνολον 55=10=1, τα αναλύσαμε και εψές…..

Η δεύτερη φάση Εικονομαχίας μεταξύ 815-843 μ.Χ. ήτοι 28 έτη, ενώ συνάμα αναφέρεται ότι τελείωσε το 842 μ.Χ.. 28+82=110=11…. 27+72=99=18….

[Τα ίδια έκαναν οι Μωαμεθανοί της Κύπρου από το 1962 μ.Χ. και εντεύθεν και οι κομμουνιστές του Εμφυλίου Πολέμου και οι κομμουνιστές, αναρχικοί και μασόνοι [που ήταν όλοι μασόνοι και ο κίναιδος ποιητής Γκαρσία Λόρκα] της Ισπανίας ώστε να αποφασίσει ο στρατηγός Φράγκος ώς νέος Ιουστινιανός και ως αυτοκράτω Εικονόφιλος να τους καταδιώξει και αυτά προωθεί άμεσα και έμμεσα το σύγχρονον ελλτιστανιστάν και κυμπβριστάν, εξού και φέρνουν λαθρολαθραίους, πράκτορες, πολύχρωμους και οι πλείστοι μωχαμέτηδες εις το θρήσκευμα που έχουν σκοπόν να σφάξουν Έλληνες Χριστιανούς και μη, όλα εκ της συναγωγής του σατανά όπως και τότε οργανωμένα, άλλωστε σπουδαίοι “χεβραίοι” το παραδέχθηκαν κυνικώς και με χαρά. Συνσττατευτείτε διότι κινδυνεύουμε όλοι ψυχή τε και σώματι, μην ταΐζετε τα θηρία, μετανοήστε και προσευχηθείτε ενώ συνάμα οργανωθείτε και γίνετε άξιοι αυτοεπιβίωσης με κάθε έννοια χωρίς αδικία όμως]

Μετά το θάνατο του Θεόφιλου, η Θεοδώρα προέβη και πάλι στην αναστήλωση των εικόνων. Στις 11 Μαρτίου 843, η ενδημούσα σύνοδος στην Κωνσταντινούπολη επανέφερε σε ισχύ της αποφάσεις της Ζ’ Οικουμενικής Συνόδου, επανέφερε τις εικόνες στις εκκλησίες και θέσπισε την Κυριακή της Ορθοδοξίας, που γιορτάζεται από την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής (Α’ Κυριακή των Νηστειών).

11/03 = 14 και 11/03/843=29=11!…. Συνάμα αντίστοφον το 29 = 92 όπως και εις τον αριθμόν τηλεφώνων και πληροφοριών 11892… 29+92=121=4, περί των 6 αναγραμματισμών τα κάναμε ξανά και είναι 121+121+211+211+112+112=888 και κύβος 24 γωνίες. 24+42=66 και βάσει της εβραϊκής γραμματοσεράς όπου 6 = το σχήμα 1 ή Ι = 11 [16, 61]….

Από το τέλος της Εικονομαχίας έως το Σχίσμα ήτοι 843 μ.Χ. έως 1204 μ.Χ. 361 ή 360 έτη ήτοι ένας κύκλος αφού η συνμπλήρωση περνάει εις το επόμενον έτος.

Η Εικονομαχία υποκινήθηκε από τους Μαύρους Μάγους «Εβραίους» Χαζζάρους ήτοι με διαίρει και βασίλευε να επιφέρουν διχόνοια και διχασμόν μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής Εκκλησίας και Ανατολικής Εκκλησίας με τους Άραβες. Εμφανίστηκε όταν πια είχε εδραιωθεί το Κοράνιον. Μωάμεθ γεννήθηκε το 571 μ.Χ. και απόθανε 8 Ιουνίου 632 μ.Χ. Η διαφορά ή έτη ζωής του επί γης 61 ήτοι ξανά τα 61 ή 16 ή 11 ή 66 = 154 [10=1] Χ2 = 308=11 ή 66 ή 16 ή 61, πολλές συνπτώσεις, κύκλοι, επαναλήψεις και ανακυκλώσεις!….

Η Εικονομαχία εξόργισε τον Πάπα και από εκείνη την επόχη και εντεύθεν έχασε η Δυτική Εκκλησία την εμπιστοσύνη της εις την Ανατολική Εκκλησία, ιδιαίτερα επειδή το Βυζάντιον άρπαξε εδάφη από την Ρώμη ήτοι Σικελία, Ιλλυρία, Ελλάδα κ.α… Ήταν η αρχή του Σχίσματος δυτικά και η αρχή του Σχίσματος με τους Άραβες και Ιουδαίους Χριστιανούς έως και τους Καυκάσιους και Ινδούς, ήτοι η αποδόμηση της Ελληνοβυζαντινής Αυτοκρατορείας κτυπημένη και υποσκαμμένη εκ των έσωθεν όπως γίνεται την σήμερον και έκτοτε, καμμία διαφορά !

Ανατολικώς προέλαυνε το Κοράνι και δυτικά η αποστασιοποιημένη και εχθρική προς τπροςληνοβυζάντιον Δύση η οποία Ρώμη προσέτρεξε σε φιλία και βοήθεια με τους Φράγκους και άλλους Λαούς επειδή φοβόταν επέλαση των Ελληνοβυζαντινών. Τόσον εις την Ρώμη, όσον εις την Συνιστούπολη/Κωνσταντινούπολη και Αραβία έως Ινδία ο μασονικός δακτύλιος οργάνωσε Πολυδιάσπαση και κατακερματισμόν της Ελληνικής Ορθόδοξης Αυτοκρατορείας ήτοι ο σαρκοφάγος των Χριστιανών, Ελλήνων και άλλων λαών ουροβόρος αρχαίος όφις σατανάς και η συναγωγή του !

Οι Έλληνες είναι σε αφασία και δεν γνωρίζουν ότι τα έτη πριν την πρώτη φάση Εικονομαχίας ήταν η Αρχή της Καταστροφής και Συρρίκνωσης μας έκτοτε και δεν διδάσκεται εις τα Σχολεία μας και ανεξάρτητα με τις προσωπικές σας πίστεις αυτή η πληροφορία είναι υπερκομβικόν σημείον της Ιστορίας μας, της Παράδοσης μας, της ψυχής μας και το πώς μας εξαπατούν επειδή παρατήρησαν ήδη εκ π.Χ. ότι ευκόλως διαιρούμεθα σε αλληλομισητές διχόνοιες που βαστάνε αιώνες. Οι πρώτοι κομμουνισταί ως γνωστόν ήσαν εις την Κωνσταντινούπολη.

Οι ενέργειες του αυτοκράτορα προκάλεσαν αντιδράσεις και στο λαό. Οι «Ελλαδικοί», δηλαδή οι κάτοικοι της κυρίως Ελλάδας και των νησιών, προχώρησαν σε ανοικτή ρήξη με το θρόνο. Επαναστάτησαν και με επικεφαλής τον Αγαλλιανό βάδισαν κατά της Κωνσταντινούπολης με στόλο. Την επίθεσή τους εύκολα απέκρουσε ο αυτοκράτορας, με τη χρήση του υγρού πυρός. Εξεγέρσεις παρατηρήθηκαν και στην Ιταλία. Ο Λέων εκδικούμενος τον πάπα, απέσπασε από τον δικαιοδοσία της Ρώμης τις περιοχές του Ιλλυρικού, της Κάτω Ιταλίας, της Σικελίας και της Ελλάδας και τις προσάρτησε στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως. Ανάγνωσα αρκετά άρθρα από σύγχρονους παραχαράκτες και ψεύστες της Ιστορίας ότι ο Αγαλλιανός ήταν ειδωλολάτρης και βάδισε εναντίον του Βυζαντίου επειδή ήθελαν να ρίψουν τον Χριστιανισμόν ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Αγαλλιανός ήταν Εικονόφιλος και η αγανάκτηση του ήταν άκρως θρησκευτική υπέρ των Χριστιανικών Εικόνων.

Αναγνώστε και το κατωτέρω άρθρον, αλλά έχετε υπόψιν ότι χρειάζεται βαθειά μελέτη που δεν σημαίνει θα φέρει αποτέλεσμα ως προς τις προθέσεις των εκάστοτε Εικονόφιλων και Εικονομάχων αυτοκρατόρων και πολιτικών, διότι το τότε μασονικό ζήτημα ήταν να βαστάνε την διχόνοια ζεστή όπως και εις τας ημέρας μας που το παίζουν οι μεν Δεξιοί και οι δε Αριστεροί. Καθορίστε εσείς όπως αγαπάτε ποίοι ήσαν οι Δεξιοί και ποίοι οι Αριστεροί Πολιτικοί εκ των Εικονόφιλων και Εικονομάχων. Βεβαίως ο κόσμος διχάστηκε με διάφορους βαθμούς φανατισμού ή και με μετριοπαθείς, φανατικούς, ακραίους και συμφεροντολόγους, όπως ακριβώς η σύγχρονη Ελληνική και Ελληνοκυπριακή Ιστορία, δεν αλλάξαμε ποσώς και τούτον τεκμηριώνει ότι είμαστε Έλληνες, εκγόνοι των Αρχαίων Πόλεων-Κρατών διαμάχων και αλληλοσφαγών έως και αλληλοχαλάσεων ναών των ίδιων θεών που υποτίθεται πίστευαν. Η Πολιτική είναι η Αρχικατάρα των πάντων και των πάτων των αποπάτων !….

[Τα ενδύματα των Ελληνοβυζαντινών γυναικών όμοια με των μωαμεθανών γυναικών που δεν εξμοντερνίσθηκαν. Οι άνδρες φουστανέλλες. Ο καφές από τους Ελληνοβυζαντινούς από την Αφρική. Τα γλυκίσματα, τα αρτύματα/μπαχαρικά και όλη η άλλη παράδοση των Τούρκων συνπεριλαμβανομένου του ναρκιλέ, αυτόν είναι το σωστόν όνομα και όχι ναργιλές ήτοι εκ του νάρκη ήτοι ναρκωτικά είναι Ελληνοβυζαντινά έθιμα και Αρχαία, όπου Άμστερταμ της Αρχαιότητος ήταν η Σκίαθος. Από το χασίσια και η αραβική λέξη χα+shisha ! Έχω ιδεί σε προσωπική συλλογή παπνοσήριγγες/πίπες καπνίσματος του πολλών αιώνων π.Χ. εις την Κύπρου που ανευρέθηκαν εις την θάλασσα Ορμός Ποταμού Λιοπετριού προς Άγιον Ευστάθειον Σωτήρας ήτοι 300 μέτρα περίπου από το στόμιον του ορμού. Αυτά διά να γνωρίζουμε ότι είμαστε απ’ όλα και είμαστε και οι άλλοι και τα γονίδια μας και εις τους άλλους και εις ημάς] 

Το άρθρον, προσοχή, εκτός από τους Αγίους τους άλλους δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε με ακρίβεια, εκτός ίσως από την Θεο+Δώρα;…. Προσθέτω ότι όλες οι σύγχρονες αιρέσεις είναι ανανεώσεις των παλαιότερων έκτοτε από την πρώτη ημέρα Αναστάσεως Του Ιησού Χριστού που πλασάρονται πλέον χωρίς δογματισμόν [δηλώσεως] πίστης ώστε να μην εντοπίζονται από Κληρικούς και Λαϊκούς. Αντί να σου ειπεί επαναφορά δόγματος Άρειου ασπούμε σου λέγει Διαμαρτυρώμενοι και βιβλίον θετικής σκέψης εξ’ Αμέρικας και ούτω καθ’ εξής δι’ έκαστη αίρεση. Εάν κάνω έναν άρθρον σε όλες τις αιρέσεις [χρειάζεται πολύς κόπος] τότε θα σας τεκμηριώσω ότι έκαστη αντιστοιχεί με σύγχρονη προωθημένη μεθοδικώς αίρεση, ιδεολογία, νεοθετική σκέψη, νεολογία, νεοσοφιστεία και ούτω καθ’ εξής, τίποτε το νέον, απλούστατα πολλές αιρέσεις έχουν γίνει ξανά θρησκείες και άλλες «φιλοσοφίες» ζωής αλλά όλες συμφωνούν σε έναν: ότι δεν Ζη Τριαδικός Θεός και ότι Ο Ιησούς Χριστός δεν είναι Θεάνθρωπος ενσαρκωμένος Τριαδικός Θεός και είναι ίσος με ανθρώπους έστω και σοφούς όπως ο Βούδας ή βλάσφημους όπως ο Μωχαμέτης….

Η αίρεση του Μωχαμέτη είναι η πονηρότερη διότι είναι η πρώτη αίρεση αναφοράς όχι Τον Ιησού Χριστόν αλλά άλλον, εάν ήταν Ο Ιησούς Χριστός αρχηγός κατά συντριπτική πλειοψηφία θα εξαφανίζετο εν καιρώ Επαναφοράς Εικονοφιλίας ή πρωτύτερα ή έστω ολίγον αργότερα, αλλά με άλλον αρχηγόν ήτοι τον Μωάμεθ οι αιρετικοί αυτοί πήραν άλλη στροφή και διαστροφή βλασφημίας προς Τον Τριαδικόν Θεόν ή Θεόν και Ιησού Χριστόν αφού Τον παρουσιάζει ο σατανιστής καρνιβαλιστής «εβραίος» χαζζάρος Μωάμεθ και προφύτη και ψεύστη άρα και ο ίδιος ψεύστης ως «προφύτης» και Ο Θεός στέλλων προφύτες ψεύστες συνεπώς καθυβρίζει ψεύστη και απατεώνα Τον Θεόν, αυτή είναι η κυριότερη βλασφημία του και συνάμα ότι Ο Χριστός είναι άνθρωπος όπου δύναται να εξαφανίσει μαζύν με Την Παναγία Ο Θεός και βεβαίως Ο Χριστός είναι Ο Θεός και Η Παναγία θαρρώ ότι δοκίμασε το Δένδρον ή Πνεύμα της Ζωής [διά το Οποίον αναφέρει η Γένεσις πως όστι φάγει γίνεται αθάνατος εις τον αιώνα] ήτοι αυτόν όπου εκδιώχθηκαν οι Αδάμαντος και Εύα εκ Παραδείσου διά να μην φάνε μετά που έφαγαν το Δένδρον της Γνώσεως του καλού και του πονηρού….

Σύγχρονοι εικονομάχοι είναι οι Οθωμανοί, “Εβραίοι”, Δυτικοί και βεβαίως διάφορων οργανώσεων και συναντιλήψεων δηλούντες σατανιστές. Οι Δυτικοί διαβρώθηκαν από την Νεοειδωλολατρεία της Πανμωρίας και Πανματαιοδοξοκενοκακολατρείας !…. Κάποτε είπα ότι όλα τα καλά και κακά από εμάς τους Έλληνες αρχίζουν, όπως φαίνεται και η κακία της εικονομαχίας.

Μία κακοδοξία των εικονόφιλων ομολογουμένως είναι ότι έφτασαν σε ψύχωση σχιζοφρένειας ώστε να ξύνουν τις εικόνες και να τρώγουν τις βαφές που εξ’ αυτών δηλητηριάζονταν και βεβαίως η Πίστη τους ήταν μάλλον αδύναμη διότι Ο Χριστός είπε άμα έχεις Πίστη και να σε δηλητηριάσουν δεν αποθαίνεις, αλλά αυτοί προχώρησαν σε διαστροφή εικονοφιλίας ή και ειδωλολατρείας αφού δεν σέβονταν τα Άγια Πρόσωπα εις τις εικόνες αλλά θεοποιούσαν τις εικόνες που είναι διαφορετικά μέτρα και σταθμά…. Την παράνοια κάποιων εικονόφιλων να τρώνε ξύσματα βαφών προώθησε με θράσος ύπουλον ο σατανάς…. και δεν αποκλείεται κάποιοι εσκεμμένως να παρότρυναν ανυποψίαστους ή βλάκες να το κάνουν διά να δημιουργήσουν αργότερα διχασμόν μεταξύ Εικονόφιλων και Εικονόμισων, όπερ και έγινε ήτοι διαίρει και βασίλευε Ψευδοαριστεράς και Ψευδοδεξιάς που είναι Δεξιά και Αριστερά….

sansimera.gr

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*