12:47 - 01/03/2023

Απίστευτο: Ο Κ.Μητσοτάκης θα εγκαινίαζε σήμερα ακόμα μία «εικονική πραγματικότητα» της κυβέρνησής του: Την τηλεδιοίκηση τρένων Β.Ελλάδος!

Διαφημίσεις

Πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας: «Ρε τι ζούμε»!

Άλλη μια επικοινωνιακή προεκλογική φιέστα είχε ετοιμάσει για σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία ματαιώθηκε λόγω της απίστευτης εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη, η οποία φιέστα σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε χθες από το Μέγαρο Μαξίμου, αφορούσε επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης του σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος!

Μόνο που τέτοιο κέντρο δεν υπάρχει, όπως κατήγγειλε χθες, πριν τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων, ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας.

«Ο Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος διαβάζω μόλις σε site. Μπορεί κάποιος να μας πει που είναι και που λειτουργεί η σηματοδότηση & τηλεδιοίκηση στην βόρεια Ελλάδα; Προς Δράμα δεν υπάρχει, μετά το ΠΛΑΤΥ προς Φλώρινα μονή γραμμή, ενώ προς Αθήνα όλα σβηστά, μετά το τχ1 κόκκινο, σε λειτουργία η Σίνδος, η γραμμή προς Στρυμώνα ζούγκλα. Στην φωτό, οι ετοιμασίες.. Ρε τι ζουμε;;;;;;», έγραψε ο κ. Γενηδούνιας.

Ο Κώστας Γενηδούνιας λίγες ώρες αργότερα, μετά την τραγωδία, είπε ότι όλα γίνονται χειροκίνητα.

«Δεν λειτουργεί τίποτα, γίνονται όλα χειροκίνητα, είμαστε στο manual και σε όλο τον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Ούτε τα φωτοσήματα λειτουργούν. Αν λειτουργούσαν οι μηχανοδηγοί θα έβλεπαν τα κόκκινα σήματα και θα σταματούσαν εγκαίρως», είπε στην ΕΡΤ.

Στην ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι οι μηχανοδηγοί κινούνται στα τυφλά, ο πρόεδρος των μηχανοδηγών απάντησε ότι «οι πληροφορίες δίνονται από σταθμάρχη σε σταθμάρχη μέσω ασυρμάτου. Μας λέει ο σταθμάρχης στην Αθήνα ‘θα πάτε μέχρι το Μενίδι, μετά μέχρι την Οινόη’, συνολικά αυτό γίνεται 15 φορές από Αθήνα για Θεσσαλονίκη».

Κατά τον ίδιο «υπάρχουν ηλεκτρονικά συστήματα, δεν λειτουργούν, ρωτήστε τους υπευθύνους».

Ερωτηθείς για τις συνθήκες του δυστυχήματος είπε ότι «στο σημείο έχει διπλή γραμμή, ένα ανεβαίνει, ένα κατεβαίνει, δεν ξέρω γιατί τα τρένα βρέθηκαν στην ίδια γραμμή».

«Εμείς ακολουθούμε εντολές. Όπου μας πουν πηγαίνουμε. Σε όλο το μήκος της διαδρομής είναι διπλή η γραμμή. Αν σε κάποιο σημείο γίνονται έργα υπάρχουν διακλαδώσεις. Όλα γίνονται χειροκίνητα και εμπειρικά. Είναι χρόνια που δεν λειτουργούν τα συστήματα» κατέληξε μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Δυστυχώς είστε όλοι σας άχρηστοι..αλλά πιο άχρηστοι εμείς που σας ψηφίζουμε

  2. Ηρακλής 03/01/2023 @ 2:25 ΜΜ

    Μόλις πριν 5 μήνες οι σιδηροδρομικοί έστειλαν εξώδικο στο υπουργείο Μεταφορών! – «Το δίκτυο είναι διαλυμένο»

    ΑΥΤΑ να τα ακουνε οι ΣΑΠΙΟΙ Εισαγγελείς και Δικαστές

  3. Όλα είναι διαλυμένα. Όλα λειτουργούν χειροκίνητα και αυτοί ήθελανα να εγκαινιάσουν το κέντρο τηλεδιοίκησης, σηματοδοότησης διδηροδρομικού δικτύου Βορείου Ελλάδας και ο ελληνικός λαός σε ύπνο βαθύ, περιμένοντας το επόμενο διάγγελμα του πρωθυπουργού. Για αυτό δεν πρέπει να πέφτει στις παγίδες που του στήνουν, ειδικά αυτές τις μέρες και μέχρι τις εκλογές και μετά, διότι δεν ξέρει πότε θα τον οδηγήσουν στη σφαγή, μιά που οι ΗΠΑ θέλουν την εξόντωση του

  4. ΜΥ NAME IS ΜΕΤΗΟS 03/01/2023 @ 3:41 ΜΜ

    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ, ΠΕΡΥΣΙ ΕΓΙΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ. ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ “Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ” ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ, “ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ”, ΤΟΣΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ. 3 ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.
    ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΤΡΙΨΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. ΟΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ, ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

  5. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝΝ ΧΩΡΑ!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΤΟ ΟΜΟΛΌΓΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΑ GPS!! ΤΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ .!!ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…..ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ !!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ…!!ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΩΛΥΕΙ ?

  6. ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΚΟΥΛΗ ΨΟΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*