Διαφημίσεις

Ο φόβος [αφή βίας] αυξάνει τον φόβον. Τα ναρκωτικά φόβου αυξάνουν τις νάρκες….

Επειδή θα μου πείτε ποίος είσαι εσύ επικαλούμε τον αδιαμφισβήτητον Σωκράτη που και να σφάλλει είναι γελοίον να ανφισβητείται….

Ο Σωκράτης σε έναν βιβλίον του Πλάτωνα αποκάλυψε τους τρόπους πώς να αντιλαμβάνεσαι ότι μία λέξη είναι παραφθαρμένη και έφερε δεκάδες τεκμήρια. Υποστηρίζει ότι στην αρχαιότητα από την εποχή του και πίσω έγιναν τρομερές παραφθορές και δεν αποκλείεται να έγιναν σκοπίμως. Αυτά βεβαίως τα επισήμανα πριν αναγνώσω αυτόν το υπέροχον βιβλίον, Ευθυμιάδης, και ομολογώ ότι προσωπικά έχω και άλλων ειδών τρόπους τεκμήρια ενώ ο ίδιος αποκαλύπτει κάτι που υποψιαζόμουν αλλά θεωρούσα υπερβολικόν, και το αποδεικνύει, ήτοι ότι οι ήμισυ ελληνικές γλωσσικές ρίζες έχουν ρίζα νοημάτων διά το σκότος και το κακόν και οι άλλες ήμισυ το φως και το αγαθόν. Αυτά ως προοίμιον….

Δι’ εμένα είναι αδιαμφισβήτητον αλλά και βάσει του προοιμίου η λέξη φόβος ή φοβία ενπεριέχει πρώτον την λέξη βία, άρα τε ο φόβος και η φοβία είναι βία και δη ψυχική, ορμονική και λεκτοσκεψολογικονοηματική Βία !

Δεύτερον, γνωρίζω ότι σχεδόν ποτέ ή και ποτέ μία λέξη δεν αρχίζει από το γράμμα Φι εξ’ αρχής ήτοι την περίοδον υπεραρχαιότητος και αρχαιότητος την εποχή που ζούσε εις τα ενκόσμια ο Σώκρατες. Οι λέξεις αυτές αρχίζουν με φωνήεντα διότι ήταν Μαθηματικές ήτοι εφ ή αφ ή υφ ή ηφ και ούτω καθεξής, ασπούμε όχι φοβία αλλά εφοβία ή αφοβία ή υφοβία ή ηφοβία !

Ποία είναι η καταβολή της σύνθετης λέξεως φοβία όπως του δένδρου είναι το δεν+δρω = δένδρον και του ήλιου ηλ+ιός.

Η σύνθεση είναι αφή και βία = αφηβία = αφοβία = φοβία ! Και κατόπιν κόπηκε το άλφα και χάθηκε η καταβολή και αφού παρέμεινε διαχρονικώς το άλφα στερητικόν προστέθηκε ξανά και έγινε αφοβία με την έννοια μη φοβία που κανονικώς είναι ααφοβία, αλλά βιάστηκε η Ελληνική Γλώσσα να μην φέρει δύο όμοια ή μη εξεχωριστώς εκφερώμενα φωνητικώς φωνήεντα, ενώ γνωρίζουμε ότι και τα διφωνήεντα εκφράζονταν έναν έναν και συνάμα σε άλλες περιπτώσεις μαζύν, περίεργα πράγματα ώστε η λέξη περιπτώσεις να εκφέρετε περιπτώσεις και περιπτωσεΐς, περίεργα αλλά εξηγητά , ας ασχοληθούμε όμως δι’ αυτόν εις το μέλλον ίσως ή μεν λον !

Η φοβία είναι η τροφή της φοβίας !

Ο φόβος είναι το ποτόν του φόβου !

Με τον φόβον αυξάνεται ο φόβος και μειώνεται έως και εξαφανίζεται ο μη φόβος !

Η αφή της βίας ή φοβία ή αφοβία ή αφοβία είναι μία τροφή ορμονική, ψυχολογική, σωματική, νοητική, ηλεκτρονική, και η αφή της βίας γεννάει αμφισβήτηση, χαμηλή αυτοπεποίθηση και μείωση της Πίστεως !

Το αντίστροφον της Πίστεως είναι η φοβία διότι με την αφή της εσωτερικής βίας το άτομον αμφισβητεί και η αμφισβήτηση είναι αμφιβολία που τρέφει ή και εν μέρει έστω υποθέτει ως αληθήν την Απιστία , ή την οποιαδήποτε Απιστία !

Εις την περίπτωση της μεταθανάτιας ζωής και Του Θεού , όσον φοβάσαι ότι δεν θα επιβιώσεις ή την κοινωνία ή την αξιοπρέπεια, ή τον εξευτελισμού βάσει των στατήρων της κοσμικής βρωτής γνώμης, τόσον μειώνεται η Πίστη σε ψυχή και σωτηρία της εκ Θεού, αφού αμφισβητούνται ταυτοχρόνως ασυναίσθητα !

Η αφή της βίας παραλύει την Λογική και την Εμπιστοσύνη ! Παραλύει την πεποίθηση της ικανότητας και της προσωπικής δύναμης !

Βάσει της Τετραπιθανότητος υπάρχουν: α] αγαθή αφή βίας β] κακή αφή βίας γ] ουδέτερη αφή βίας και δ] ανάμεικτη αφή βίας.

Αγαθή αφή βίας είναι η φοβία ότι εάν δεν τηρείς τις εντολές Θεού, Δικαίου, Αλήθειας, Αγαθού, θα τιμωρρηθείς εσύ εδώ και η ψυχή μεταθανάτια.

Κακή αφή βίας είναι η φοβία ότι με ολιγότερα πλούτη κινδυνεύεις ή κινδυνεύει η δύναμη σου λόγω εγωϊσμού, η απληστία και απληστεία, η φοβία τήρησης των σκληρών ή και συγκεκριμένων Εντολών Θεού, η έλλειψη εμπιστοσύνη εις Τον Θεόν, Τον Λόγον και τις Υποσχέσεις Του, διότι τίθεται σε προτεραιότητα η επιβίωση του σαρκίου, αξιοπρέπειας, πλούτου, βεβαίως ολίγον ή πολύ όλοι το έχουμε συνεχώς ή ανά καιρούς εκτός εάν αγιάσουμε !

Ουδέτερη αφή βίας είναι η απροσδιόριστη, η έλλειψη πεποίθησης και αυτοπεποίθησης, μπορεί να προκληθεί ακόμη και από κακή διατροφή ή συνήθειες, μαλθακότητα, έλλειψη ενδιαφέροντων ή και υποσυνείδητων και υποσυναίσθητων ανασφαλειών κακής ή αγαθής αφής βίας ! Με την ψυχανάλυση και αυτοψυχανάλυση και σωστή βιβλιογραφία δύναται να εντοπιστεί και θεραπευθεί !

Ανάμεικτη αφή βίας είναι όλα τα ανωτέρω μαζύν και άλλα πολλά που εντάσσονται εις τα ανωτέρω σε απλούς έως και αφάνταστους δικαιολογημένους ή αδικαιολόγητους φαύλους συνδυασμούς, κύκλους και συμπλεγματισμούς και χρειάζεται προσευχή, υπομονή, ελπίδα, πίστη, αντοχή, ψυχανάλυση, αγάπη, ανάγνωση  Φιλοσοφική [Φιλοσοφία νοείται μόνον η σοφία που είναι αγαθή πορεία, όχι σοφιστείες εξαπάτησης που ακόμη και εάν θεραπεύουν σώματα και μυαλά ζημιώνουν τις ψυχές και η βλάβη αυτή φαίνεται ή εάν δεν φαίνεται έτι χειρότερον , αφού δεν φαίνεται η αρρωστημάρα και ως γνωστόν τα φαινόμενα εξαπατούν] Αγία !

Όσον φοβάσαι αυξάνεται ο φόβος ! Όσον επιθυμείς γυναίκες επιθυμείς και προσβλέπεις σε έρωτα με περισσότερες γυναίκες, γίνεται εθισμός, ερωτάτε τα «καμάκια». Όσον πίνεις οινοπνεύματα εθίζεσαι, όσον πολιτεύεσαι γίνεσαι περισσότερον ψεύστης και οδεύεις σε ψευδοεξαληθοποίηση της απάτης και αυταπάτης έστω και εάν έστω εν μέρει το γνωρίζεις. Ό,τι κάνεις το αυξάνεις ! Η ενκράτεια φέρει περισσότερη εγκράτεια ! Η προσευχή περισσότερη προσευχή, η αγιότητα περισσότερη αγιότητα. Η λαιμαργία περισσότερη λαιμαργία. Η γυμναστική περισσότερη σωματική αντοχή και η προσευχή περισσότερη αντοχή, ενώ με την νηστεία περισσότερη διαύγεια και πρόοδον προς την ελευθερία έξω από τα πάθη, τις μυθοπλασίες και αυτεξαπατήσεις !

Άρα τε το αυτόν αυξάνει το αυτόν !

Η νέα παγκόσμια τάξη σατανοποιΐας των πάντων ζώντων και νεκρών ή και πραγμάτων εξαπέλυσε μία άνευ προηγουμένου υπερπολυεκστρατεία φοβίας ή και αφής βίας με αντικρουώμενες και φαινομενικές αντίθετες σχολές, παρατάξεις και ενσχολήσεις ή και πίστεις και παρέσυρε και εμάς δικαιολογημένως διά να επισημαίνουμε αλήθειες σε αυτόν το Σατανότρελλον Αθέατρον Διαβολοθέατρον !

Τα ναρκωτικά της αφής της βίας είναι εκατομμύρια και δημιουργούν πολυϊούς ναρκών αφής βίας !

Όπου κυττάξεις όπου προσδιοριστείς όπου αυτοπροσδιοριστείς καλπάζει ή και βασιλεύει ο φόβος, η φοβία, αφής βίας υφ βίας εφ βίας, ηφβίας !

Διότι η βία σκοτώνει [σκοτοποιεί] την διαύγεια και χωρίς διαύγεια δεν προχωράεις προς Τον Θεόν, και συνάμα σκοτοποιεί την Πίστη ήτις οδηγεί προς Τον Θεόν !

Αυτή η πολυυπερεκστρατεία μαεστρεύεται από τον αρχιμαζζωνάκο Διάβολο ! Τον Σαμαέλ Σκοτοφόρον που φωνάζει ότι είναι Εωσφόρος ενώ παραδέχεται ότι διαστρέβλει την Τάξη του Σύμπαντος όπως από μόνοι τους διαλαλούν οι Ιλλουμινάντοι του που είναι Ταρκμινάντοι [Darkminanti]….

Όλη η ενημέρωση, όλη η κρίση, όλη η απειλή, όλη η ανασφάλεια, όλη η ασάφεια, είναι ναρκπέδια, ναρκοπαίδεια και ναρκοπαιδεία ή και ναρκοπαραπαιδεία ή και ναρκοσατανοπαραπαιδεία Αφής Βίας σε Ορμόνες Ηλεκτρομαγνητοβαρυτικής Χυμείας [από το χυμός που παλαιότερα γράφετο και χημός ] !

Νάρκη = νέα αρκή/αρχή και αρκ = αρχή = κιβωτός όπως Κιβψωτός Νώε, άρα τε με την νάρκη εισέρχεται σε άλλην κιβωτόν, δεν είναι ούτως και η μαστούρα, άλλοι κόσμοι λέμε !

Η φοβία είναι η αφή της βίας του βίου ! Ώστε διά χάριν αυτής να ενκαταλειφθεί η Χάρις Του Αγίου Πνεύματος εις τα πνεύματα ψυχές ημών !

Η ασάφεια = άλφα στερητικόν + εις + αφή ήτοι σαφή = εις αφή που αποκόπηκε το – ει – και έγινε σ+αφή, όπως το εις την έγινε στην, το εις την Πόλιν έγινε στην Πόλιν = Ισταμπούλ κ.α…

Ασάφεια είναι η μη σαφήνεια ήτοι η μη εις αφή ! δεν είναι δηλαδή απτόν = χειροπειαστόν, ιδατόν, τεκμηριωμένον πέραν πάσης αμφιβολίας και συνάμα με την έννοια ότι δεν μας εγγίζει ψυχικώς, πνευματικώς, ορμονικώς, συναισθηματικώς !

Η φοβία προξενεί ασάφεια περί Αλήθειας και Πίστεως ήτοι η αφή της βίας προξενεί α εις αφή = μη εις αφή ήτοι έλλειψη αφής τινής, δηλαδή αιωρείται σε ουδετερότητα δηλαδή σε ακαταληξία, άγνοια, αγνοιοδηλία, αγνοιδειλία, αγνοιοκρατία επειδή η αφή της βίας όπως είπαμε προηγουμένως

ΠΑΡΑ ΛΥΕΙ !

Δηλαδή δημιουργεί μία παρά λύση ήτοι μία παράδρομη προς χαμόν και σύνχυση λύση !

Η συν χυσή πολλών αφών βίας δημιουργεί πολλές ελλείψεις αφής αλήθειας καθότι ο νους γίνεται ποταμός όψεων που ρέσσουν και δεν παραμένουν να αναλυθούν , αφού καθημερινώς και κάθε ώρα προβάλλεται μία καινούργια ωιμέ «αλήθειας» !

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek