12:15 - 26/02/2023

Παλαια μου βιντεο που βρισκω απο εδω και απο εκει .Συμπτώσεις που Ανατριχιαζουν

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Παλαια μου βιντεο που βρισκω απο εδω και απο εκει .Συμπτώσεις που Ανατριχιαζουν

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Μα τα καλύτερα βίντεο στα έριξαν καλέ Μ stranger.Εκεινα στα οποία αναφερεσαι στο παρελθόν του πλανήτη μας Τι να συνέβη άραγε τότε κλπ κλπ Ποιοι πραγματικά είμαστε κλπ

  2. Μαντης ( traveller 02/26/2023 @ 4:40 ΜΜ

    Οκ φιλε ειναι ωρα να μαθεις κατι παραπανω για την ερευνα σου. Ο εκλεκτος εχει σαν συμβολο το 11 και ειναι οντοτητα του φωτος εχει σαν σκοπο να ανοιξει την πορτα ωστε να ερθουν οι πολεμιστες του φωτος εδω.
    Ειναι ανθρωπος ζει αναμεσα μας εχει δυναμεις οι δυναμεις του θα ενεργοποιηθουν με τα κοκκινα φεγγαρια και τον ερωτα. Καποια στιγμη πολλες στρατιωτικες δυναμεις θα συγκεντρωθουν στο μερος που θα ανοιξει η πορτα στους πολεμιστες. Η πυλη ειναι στην κριμαια ισως…

  3. kalo einai poy ta briskeis?den einai kai poooly palio ayto ..parolayta merika htan endiaferonta .isws kapoios poy ta exei kratisei na ta petaei sto diktyo ? .
    eimai periergos posa tha mazepseis apo ta ”paliotera” .

  4. Ολα αυτα ενδιαφεροντα βρε Stranger , αλλα η Ταιπει δεν ειναι στην Κορεα, αλλα στην Ταιβαν (δεν το βλεπετε στον χαρτη οτι ειναι νησι;)!
    Που θα ελεγα οτι κανει τα πραγματα ακομα πιο ενδιαφεροντα

  5. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έρευνα! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς τους ικανούς ανθρώπους!
    Το I PET GOAT II, κυκλοφόρησε στις 24.06. 2012 και έως σήμερα εξακολουθεί να αναλύεται από ερευνητές και να αποτελεί σημείο αναφοράς, σε παγκόσμιο επίπεδο.

  6. Όσον αφορά τη σειρά από τέσσερις Σεληνιακές εκλείψεις, οι οποίες είχαν λάβει χώρα μέσα σε διάστημα 17 μηνών [15.04.2014 – 29.09.2015] έχω να προσθέσω την εξής πληροφορία.

    Κατά πως το πλασάρουν και για το έτος 2014, υπάρχει μία σύγκλιση με το ημερολόγιο των Μάγιας.

    https://images.squarespace-cdn.com/content/56fae4be1d07c0c393d8faa5/1459516344827-JY7EUJNZ22HTB45LOH6P/image-asset.jpeg?content-type=image%2Fjpeg

  7. Αρκετοί ειδήμονες, αποφάνθηκαν πως ο κύκλος των 5.200 ετών που αφορά το ημερολόγιο των Μάγιας, ξεκίνησε στις 11.8.3114 π.Χ. και σύμφωνα με τη παράδοση των σημερινών απογόνων των Μάγιας, ο κύκλος αυτός ολοκληρώθηκε – ΟΧΙ ΤΟ 2012 – αλλά το 2014
    Από τις 16.8.2014 ξεκίνησε ένας άλλος κύκλος 52 ετών που θα ολοκληρωθεί το 2066.

  8. περαν αυτου … στον χαρτη που δειχνει για το χουανιτα μπει.. εκει που γραφει λέξη “ΛΑΓΟΣ” στο 4ο λεπτο, δεξιά, έχει κάτι παραξενο.. ενα κεφαλι μέχρι γονατισμένα ποδια..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*