07:28 - 22/02/2023

Πού πήγε η θάλασσα; Ανεξήγητες φωτογραφίες δείχνουν μέτρα “εξαφανισμένου νερού” στη Μάλτα και την Ιταλία.

Διαφημίσεις

Η Μεσόγειος Θάλασσα έχασε μέτρα από την ακτογραμμή της τις τελευταίες δύο ημέρες – και ενώ πιθανότατα αυτό οφείλεται σε παλίρροια, πολλοί κάνουν εικασίες.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, εμφανίστηκαν φωτογραφίες από όλη τη Μάλτα με παραλίες που έχουν νέα στρώματα εκτεθειμένων βράχων και ακτών, με το Golden Bay να καταλήγει να μεγαλώνει κατά επτά μέτρα.

Εν τω μεταξύ, ορισμένα κανάλια στη Βενετία φάνηκε να έχουν στεγνώσει εντελώς, με μικρές βάρκες να καταλήγουν εγκαταλελειμμένες ανάμεσα σε μικρότερες λακκούβες.

Τεχνικά, αυτή δεν είναι μακράν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εξάλλου, οι παλίρροιες είναι ένα πολύ πραγματικό και τακτικό πράγμα σε όλο τον κόσμο, και μια συνεχιζόμενη ατμοσφαιρική πίεση πάνω από την περιοχή σε συνδυασμό με την τρέχουσα θέση του πλανήτη μας σε σύγκριση με τη σελήνη και τον ήλιο θα οδηγούσαν συνήθως σε θεάματα όπως αυτά γύρω από αυτή την εποχή του έτους.

Αλλά ακόμη και άνθρωποι που έχουν δει αυτό το φαινόμενο ξανά και ξανά έχουν δηλώσει ότι αυτό που είδαν τις τελευταίες τρεις ημέρες είναι αρκετά σπάνιο όσον αφορά την έκτασή του – και οι εξηγήσεις που προσέφεραν διέφεραν επίσης αρκετά δραστικά.

Σε μια περίπτωση, η διεθνής κοινότητα The Watchmen’s Earth & Space Connection δήλωσε ότι “η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί”, συνδέοντας το φαινόμενο με την πρόσφατη σειρά ισχυρών σεισμών που φέρεται να έχουν προκαλέσει “ρωγμές στους πυθμένες των θαλασσών”.

“Αν συνεχίσουμε να το βλέπουμε αυτό, τότε σημαίνει ότι ο πυθμένας της Μεσογείου πέφτει”, έγραψε χθες το πρωί η σελίδα με έδρα την Αμερική.

“Τώρα πρέπει απλώς να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Δεν μπορώ να προβλέψω το ακριβές μέγεθος ή τον ακριβή χρόνο, αλλά πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση αυτή την εβδομάδα”.

Εν τω μεταξύ, καθώς όλο και περισσότερες φωτογραφίες εμφανίζονται από τις εκτεθειμένες βραχώδεις και αμμώδεις παραλίες της Μάλτας, φαίνεται να υπάρχει μια ομοφωνία: αυτό έχει ξανασυμβεί, αλλά ποτέ σε αυτή την έκταση.

Εσείς τι λέτε γι’ αυτό; Έχετε δει ποτέ κάτι παρόμοιο;

lovinmalta.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*