Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:49 - 25/03/2023

Οι επιστημονες ανακαλυψαν εναν απλο και αποτελεσματικο τροπο για την αντιμετωπιση της στυτικης δυσλειτουργιας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εμπειρογνώμονες του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακάλυψαν τη λύση του προβλήματος της στυτικής δυσλειτουργίας.

Η στυτική δυσλειτουργία τριπλασιάζει τις πιθανότητες ενός άνδρα να πεθάνει από καρδιακή προσβολή, καρδιακή ανεπάρκεια, εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλες ασθένειες. Τα γνωστά φάρμακα επιδεινώνουν μόνο την κατάσταση, καθώς φράζουν τα αγγεία. Ο στόχος των επιστημόνων ήταν να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό προϊόν για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής, χωρίς να βλάπτει το καρδιαγγειακό σύστημα.

Τα τελευταία χρόνια, η στυτική δυσλειτουργία εχει αναδειχθεί σε σοβαρό πρόβλημα, ειδικά για τους άνδρες άνω των 40 ετών. Αποδείχθηκε ότι το εκχύλισμα Ashwagandha προάγει την ενεργή παραγωγή της ανδρικής ορμόνης και αυξάνει την αγγειακή ικανότητα κατά 55%. Ως αποτέλεσμα, η σεξουαλική επιθυμία μεγαλώνει, εμφανίζεται η πρόσθετη δραστηριότητα κατά τη σεξουαλική επαφή και βελτιώνονται ποσότητα και ποιότητα του σπέρματος εντυπωσιακά.

Έχοντας μελετήσει τα δραστικά αυτά φυτά, οι επιστήμονες δημιούργησαν το σύμπλεγμα BluestoneΠεριλαμβάνει 11 εκχυλίσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα για τη διατήρηση της υγείας των ανδρών, καθώς και 2 αμινοξέα, ένα αντιοξειδωτικό, βιοτίνη και κουερσετίνη. Όλα αυτά τα φυσικά συστατικά συνεργάζονται για να μεγιστοποιήσουν το αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, δεν διαταράσσουν τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, αντίθετα, βελτιώνουν τη διαπερατότητα των αγγείων.

Το σύμπλεγμα Bluestone περιλαμβάνει κάψουλες για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας και σταγόνες που λαμβάνονται το βράδυ. Η υγρή μορφή είναι απαραίτητη έτσι ώστε να απορροφάται η μέγιστη ποσότητα οφέλημων μικροστοιχείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Για τις δοκιμές του Bluestone, οι ερευνητές προσκάλεσαν 400 άνδρες ηλικίας μεταξύ 40 και 65 ετών με διάφορες μορφές στυτικής δυσλειτουργίας και τους χώρισαν σε 2 ομάδες. Η πρώτη ομάδα εθελοντών χρησιμοποιήσε το σύμπλεγμα Bluestone, και η άλλη ομάδα – παραδοσιακά φαρμακευτικά διεγερτικά

Μετά από 30 ημέρες, διαπιστώθηκε ότι το αποτέλεσμα από την χρήση του Bluestone ήταν πιο δραστικό σχέση με την χρήση των φαρμακευτικών προϊόντων. Και ειδικές δοκιμές επιβεβαίωσαν ότι το Bluestone δεν επηρεάζει το καρδιαγγειακό σύστημα. Οι άντρες της πρώτης ομάδα δεν είχαν παρενέργειες. Το ένα τρίτο των ανδρών της δεύτερης ομάδας, αντιθέτως, ανέφεραν προβλήματα με την ελαστικότητα και τη διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων – ακόμη και άνδρες που δεν είχαν τέτοια προβλήματα.

Απόσπασμα από το ημερολόγιο παρατηρήσεων ενός 50χρονου εθελοντή:
Πριν ξεκινήσει η έρευνα, είχα 2 χρόνια άσχημης εμπειρίας με στυτική δυσλειτουργία.
  • Ημέρα 1: Μια ώρα μετά τη λήψη του συμπληρώματος, είχα διέγερση. Αποφάσισα να κάνω σεξ με τη γυναίκα μου. Η επαφή διήρκεσε 5 λεπτά, ενώ ο συνηθισμένος χρόνος ήταν 30-60 δευτερόλεπτα. Οι αισθήσεις ήταν πιο έντονες από το συνηθισμένο.
  • Ημέρα 7: Η λίμπιντο αυξήθηκε, ένιωθα πολύ πιο ενεργητικός και πιο ήρεμος. Κατά τη διάρκεια της αγωγής, έκανα σεξ με τη γυναίκα μου 3 φορές. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικης επαφής, σταμάτησα να βιώνω ταχυκαρδία και δύσπνοια.
  • Ημέρα 14: Η ούρηση επανήλθε στο φυσιολογικό και η επιθυμία ούρησης έγινε λιγότερο συχνή. Σε 2 εβδομάδες, πενταπλασιάστηκαν η σεξουαλικές μου επαφές. Επιτεύχθηκε πιο σκληρή στύση. Το πέος μου έχει γίνει πολύ σκληρότερο και, μπορώ να αισθανθώ την αύξηση της ροής του αίματος στα γεννητικά μου όργανα.
  • Ημέρα 21: Ο φόβος της αποτυχίας κατά τη διάρκεια του σεξ εξαφανίστηκε εντελώς, έγινα πιο ήρεμος τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στη επαγγελματική μου ζωή. Παρατήρησα ότι το σπέρμα μου έχει αυξηθεί σε ποσότητα και είναι πιο πυκνό. Τώρα μπορώ να ελέγξω την εκσπερμάτωση. Μπορώ να κρατήσω έως και 20 λεπτά. Έκανα σεξ 17 φορές σε 3 εβδομάδες.
  • Ημέρα 30: Όλα τα συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας και προστατίτιδας εξαφανίστηκαν. Άρχισα να νιώθω πολύ καλύτερα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Παρατήρησα ότι αυξήθηκε το ενδιαφέρον και αντοχή για σωματικές δραστηριότητες. Παρατήρησα επίσης ότι έχω λιγότερη τριχόπτωση από πριν. Κατά τη διάρκια της χρήσης του συμπλέγματος, έκανα σεξ 35 φορές. Μπορώ τώρα να καθυστερώ τον οργασμό και η ελάχιστη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής είναι 5 λεπτά ενώ η μέγιστη είναι 40. Μετά από ένα διάλειμμα 15 λεπτών, είμαι έτοιμος ξανά για σεξ.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, όλα τα συστατικά του συμπλέγματος έχουν ευεργετική επίδραση στην υγεία των ανδρών. Επιπλέον, οι δραστικές ουσίες των σταγόνων και των καψουλών βελτιώνουν τη συναισθηματική κατάσταση, η οποία βοηθά στην ψυχολογική ανικανότητα και στις εκδηλώσεις χρόνιου στρες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΈΡΕΥΝΑΣ

Ομάδα 1 που έλαβε το σύμπλεγμα Bluestone

Το σύμπλεγμα Bluestone περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και χρήσιμα ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για όλους τους άνδρες ηλικίας 30+. Τα φυσικά φυτικά εκχυλίσματα και τα αμινοξέα βοηθούν στη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής και έχουν ευεργετική επίδραση στο σώμα. Οι κάψουλες βοηθούν στη μείωση του στρες, βελτιώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και καταπολεμούν την κατάθλιψη. Το Muira Puama βελτιώνει τη μνήμη, την αντοχή και το μεταβολισμό, που βοηθά στον έλεγχο του βάρους. Το λυκοπένιο προστατεύει από τη δημιουργία αθηρωματικής πλάκας και προσφέρει υψηλή προστασία στα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες.

Οι σταγόνες διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και προξενούν αύξηση της ροής του αίματος, γεγονός το οποιο έχει όχι μόνο ευεργετικές επιδράσεις στη στύση αλλά επίσης μειώνει τον κίνδυνο απόφραξης τους. Επιπλέον, αυξάνουν τη σύνθεση τεστοστερόνης και διασφαλίζουν τη σωστή αναλογία ορμονών. Επιπλέον, βελτιστοποίουν τη σύνθεση τεστοστερόνης και διασφαλίζουν τη σωστή αναλογία ορμονών. Η βιοτίνη προστατεύει από την τριχόπτωση και το εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού δίνει ενέργεια.

Όσο πιο πλούσια και έντονη είναι η σεξουαλική ζωή του άνδρα, τόσο μεγαλύτερη και η προσδοκώμενη διάρκεια του βίου του. Η στυτική λειτουργία μπορεί να επισκεφθεί κάθε άντρα λόγω των ατομικών σωματικών ιδιατεροτήτων που φέρει ο καθένας. Όμως μία ολοκληρωμένη υγειονομική περίθαλψη θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας, να παραμείνετε θαρραλέοι και υπερήφανοι και να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή ευχαριστώντας παράλληλα τη σύντροφό σας σε υπερθετικό βαθμό.

Αυτλη τη στιγμή, όλοι μπορούν να αγοράσουν το σύμπλεγμα Bluestone με έκπτωση 50%.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ηρακλής 02/22/2023 @ 9:30 ΠΜ

    πλήρης νηστεία (μόνο νερό (καλής ποιότητας)) για 10 μερες , και μετα λίγο και καλό φαγητό, χωρίς αλάτι, ζάζαρη, λευκό αλεύρι (αυτα τα 3 ειναι δηλητηρια)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*