Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:34 - 15/02/2023

Μέσα από την ραδιονικη βρήκα ξανά χαρά για την ζωή σ΄ευχαριστω Νίκο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω από που να το πιάσω. Είχα ένα τηλεφώνημα με μια φίλη μου, η οποία έχει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας η ίδια άλλα και η οικογένεια της και πιάσαμε το θέμα της ραδιονικης.

Προσπαθούσα να της δώσω να καταλάβει τι ακριβώς κάνει στην υγεία μας και όχι μόνο.Μετά από 2 ώρες ομιλίας, είπα ότι ήρθε η στιγμή να γράψω αυτό το άρθρο.

Ξεκίνησα την ραδιονικη από την αρχή που μας το ανέφερε ο Νίκος.Ημουν πολύ ενθουσιασμενη.Πίστευα εξαρχής ότι είναι ένα μεγάλο μυστικό για την υγεία μας,που μας το έχουν απόκρυψή μιας και είμαι λάτρης με την εναλλακτική.Έτσι και αλλιώς ίσως επειδή είναι ένα με την φύση μας,κάτι που δεν θέλουν να πιστέψουμε γιατί θα τους χαλάσουμε την μπιζνα …όταν μας έκανε την πρόταση μέσα στο σχέδιο φοίνιξ να ξεκινήσουμε μαζί το ΄πειραμα΄αυτό είπα αμέσως ναι.

Μάλιστα του είπα ότι θέλω να πειραματιστώ πάνω μου σε όλα χαχαχα.Με λίγα λόγια τον τρέλανα. θέλω και αυτό, θέλω και το άλλο, μην μου πεις ότι μπορούμε και αυτό χαχαχα. (Αφού δεν με ξεμάλλιασε πάλι καλά να λέμε χαχαχαχαχα).εν πάση περιπτώσει στο θέμα μας.Επειτα από 1,5 χρόνο εάν θυμάμαι καλά,(δεν τα πάω και πολύ καλά με τους χρόνους γενικά), με τα νομίσματα δεν έχω δει απλά τεράστια διάφορα, αλλά έχω αλλάξει ριζικά.Να σκεφθείς ότι με κάποια κοιμάμαι και μαζί τους.Έχουμε γίνει ένα.

Αυτή η συνεργασία που έχουμε,είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη .μια παρένθεση εδώ που θέλω να την κάνω,δεν θα ξεχάσω στο τετραήμερο που ειμασταν όλοι μαζί,το κορίτσι μου το όμορφο που πριν καν το πάρει στα χέρια της,τα αποτελέσματα ήτανε ορατά και γελούσαμε όλοι μαζί με την χαρά της.Ερχεται η στιγμή που λαμβάνω μήνυμα από τον Νίκο ότι είναι έτοιμα και θα τα παραλάβω μέσα στην εβδομάδα.περιττό να σας πω ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την χαρά μου χιχιχι.

Eνα βράδυ πριν έρθουν, μου είχε στείλει ένας καλός μου φίλος δώρο κάτι σοκολάτες, που ήξερε ότι της λάτρευα .θέλω να πω ότι μέχρι τότε ήμουν λάτρης,δεν γινόταν να δω μπροστά μου και να μην φάω έστω την μισή. μόλις έκοψα να φάω,μου ήρθε τάση προς εμετο, μια αναγούλα .μα καλά λέω, τι συμβαίνει εδώ;κάθομαι λιγάκι σκεπτική και λέω λες? πάω μετά από λίγη ώρα ,πάλι τα ίδια. βρε κοιτά να δεις λέω ,ακόμα δεν ήρθαν στα χέρια μου και άρχισε η θεραπεία. όπως πάω να ξαπλώσω, αρχίζω και βλέπω στο δωμάτιο μου κάτι μπαλίτσες στον αέρα μπλε ηλεκτρικ και λεύκες ,όπως είναι ο πάγος ,να κάνουν βόλτα πάνω από το κεφάλι μου και κυκλικά .Εκεί σιγουρεύτηκα ότι έχουν να κάνουν με τα νομιστα όπως με επιβεβαίωσε και ο Νίκος μόλις τον ενημέρωσα!

Ερχεται η ημέρα της παραλλαβεις και φτάνει στα χέρια μου ένα φακελάκι γεμάτο νομίσματα.Δεν ήξερα με ποιο να ξεκινήσω, τα μοίρασα σε τετράδες και σε ώρες μέσα στην ήμερα, για να προλάβω να τα δοκιμάσω όλα.Εμεινα έκπληκτη με τα αποτελέσματα. Μέσα σε μια εβδομάδα,άρχισα ξανά να προσεύχομαι,άρχισα να ζυγίζω την τροφή μου.Ο πόνος που είχα στην μέση είχε εξαφανιστεί.Η σκέψη μου να καλυτερεύει,τα τσακρα μου να ανοίγουν,οι αλλεργίες που είχα να έχουν μειωθεί κατά πολύ,ο μεταβολισμός να αρχίζει ξανά την λειτουγεια του. Κάναμε και το αστρικό μας ταξιδάκι να τα λέμε και αυτά ε χαχαχα.

Με τις αποτοξινωσεις η όραση καθάρισε και εσωτερικά και εξωτερικά.Αρχισα να αποφεύγω τα γλυκά και για πρώτη φορά στην ζωή μου να λέω όχι.Ο σκύλος μου, που δεν τον έπιανε καμία θεραπεία, με το νόμισμα έγινε ένας κουκλιτσος.Ο πατέρας μου με μια πάθηση που έβγαλε ξαφνικά στα μάτια και από το πουθενά ωχρά κηλίδα,άρχισε από την πρώτη ήμερα να βλέπει καλύτερα,πήρε το νόμισμα αγκαλιά και έκοβε βόλτες στα στενά της Αθήνας χαχαχα .Τον χάσαμε εκείνη την ήμερα θεουλης, άνοιξε την πόρτα το βράδυ και σκάει με ένα πλατύ χαμόγελο και άρχιζε να μας εξιστορεί την ιστορία του με της ταμπέλες που διάβαζε από μακρυά ,ενώ πριν δεν μπορούσε.Είχε δει και ο ίδιος μπλε μπαλίτσες μια ήμερα πριν έρθουν τα δικά του και ένιωσε έναν ηλεκτρισμό στα μάτια…ίσως να είδε και ο Πάρις (σκύλος) άλλα δεν μπόρεσε να μας το πει χαχαχα.

Έχουμε φτάσει μετά από μεγάλο χρόνο παρατηρήσεις της ραδιονικης και πραγματικά σας μιλάω, έχω μείνει έκπληκτη με τα αποτελέσματα της.Δεν ξέρω πως να το περιγράψω αυτό το δώρο που μας πρόσφερε ο Νίκος.Δεν υπάρχουν λόγια.Χίλια ευχαριστώ για όλα,εύχομαι πραγματικά σε όλους έναν έναν ξεχωριστά να κάνετε αυτό το δώρο στον εαυτό σας με κλειστά μάτια όπως έκανα και γω,διότι τυφλά εμπιστεύομαι την ψυχή αυτήν που δεν είναι άλλη από του αγαπημένου μου Στρειντζερ.

Εύχομαι η ζωή,το σύμπαν να στα ανταποδώσει με όλα τα καλά που υπάρχουν,σε εσένα και την οικογένεια σου.Εχετε όλη μου την αγάπη! Σε ευχαριστώ από καρδιάς που σήμερα είμαι με ένα τεράστιο χαμόγελο χάρη σε εσένα και δεν υπερβάλω καθόλου!

Μιλάω σε εσένα,που ίσως να μην τα πιστεύεις η να μην έχεις τόση καλή γνώμη πάνω στην ραδιονικη, αλλά μια δοκιμή θα σε πείσει και πίστεψε με, μόλις την κάνεις και καταλάβεις σε βάθος το τι συμβαίνει ,τότε θα φτάσεις στο σημείο να περνάς έξω από τα νοσοκομεία και να χαμογελάς, γιατί θα γνωρίζεις την κοροϊδία που έχουμε φάει από την ήμερα που γεννηθήκαμε .Θα μπεις στο μονοπάτι της αλήθειας. προσωπικά έτσι το αποκαλώ, διότι θα περπατήσεις το δρόμο του κρυψίματος και μετά από αυτό δεν θα θέλεις να γυρίσεις μέσα στο ΜΑΤΡΙΞ!

Εύχομαι ολόψυχα να καταλάβετε τι εστι ο Νίκος.Τι μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια και γιατί το κάνει.Τι έχει έρθει να μας υπενθυμίσει για την ζωή και τότε θα ρίξεις ξανά ένα χαμόγελο…

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*