17:10 - 06/02/2023

Death Proof

Διαφημίσεις

Τα πράγματα πλέον είναι πολύ σοβαρά. Τα επιστημονικά δεδομένα μετά από κλινικές μελέτες που δημοσιεύονται στους αναγνωρισμένους διεθνώς ιστοτόπους επιβεβαιώνουν την διάχυτη αίσθηση της κοινής γνώμης στο δυτικό κόσμο.

By Unmusk

Τα εμβόλια COVID σκοτώνουν. Αυτές οι κλινικές μελέτες και οι αποκαλύψεις που πρόκειται να ακολουθήσουν στο υπό τον Elon Musk Τwitter δεν μπορεί παρά να προκαλέσουν τεκτονικές πολιτικές σε εξελίξεις τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη-εδώ όπου οι κυβερνήσεις πίεσαν αμείλικτα και με κάθε τρόπο για την επιβολή των εμβολιασμών. Όχι όμως μόνο οι κυβερνήσεις.

Για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος ακόμη και ηγέτες, κόμματα και ΜΜΕ της αντιπολίτευσης έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ψεκασμένους και θεωρητικούς συνωμοσίας όσους υπήρξαν επιφυλακτικοί στους εμβολιασμούς για έναν ιό η παρασκευή του οποίου βρωμούσε εργαστήριο και μάλιστα με το καλημέρα. Όλα όσα ακολούθησαν και κυρίως τα πρόσωπα που διεθνώς απαίτησαν τις υποχρεωτικότητες των εμβολιασμών δείχνουν τους ενόχους.

Στη χώρα μας η ομάδα υπό τους Τσιόδρα-Δημόπουλο-Κοντοζαμάνη (και στη συνέχεια ο κ. Πλεύρης) ήτο εκείνη που ανέλαβε εξ αρχής αφ΄ενός μεν να υπερασπιστεί τη φυσική προέλευση του ιού COVID με σχετική μελέτη και αφ΄ετέρου να επιβάλλει τα εμβόλια COVID ενώ ταυτόχρονα παρέσυρε και έναν μεταρρυθμιστή πρωθυπουργό στον θανάσιμο ίλιγγο ενός εγχειρήματος που οδεύει πλέον διεθνώς στις δικαστικές αίθουσες.

Το ενδιαφέρον όσο αφορά τη χώρα μας είναι η ταύτιση με τους Τσιόδρα-Δημόπουλο-Κοντοζαμάνη-Πλεύρη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του κόμματος του Σύριζα και ακόμη και ΜΜΕ όπως η Αυγή και η Εφημερίδα των Συντακτών που πρόσκεινται στον Σύριζα.

Όλοι τους μιλούσαν για κουλτούρα εμβολιασμού ενώ στρουθοκαμήλιζαν για την προφανή εργαστηριακή προέλευση του ιού COVID και τις “συμπτώσεις” της πανδημίας.

Έτσι λοιπόν μία νέα μελέτη που βλέπει τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας αναδεικνύει την εκτόξευση των θανάτων μετά τους εμβολιασμούς COVID.

To αντικείμενο της μελέτης ήταν η διερεύνηση των κλινικών αποτελεσμάτων της μυοκαρδίτιδας που σχετίζεται με τα εμβόλια mRNA κατά του ιού SARS-CoV-2 σε σύγκριση με άλλους τύπους μυοκαρδίτιδας.

Η μελέτη ερεύνησε τα δεδομένα από τα μητρώα σε εθνικό επίπεδο 4 σκανδιναβικών χωρών (Δανία, Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία), από την 1η Ιανουαρίου 2018 έως την τελευταία ημερομηνία παρακολούθησης το 2022.

Η μελέτη της σκανδιναβικής μυοκαρδίτιδας εξέτασε 7292 περιπτώσεις ατόμων ηλικίας 12 ετών και άνω που είχαν περιστατική διάγνωση μυοκαρδίτιδας ως κύρια ή δευτερεύουσα διάγνωση, σε έναν πληθυσμό 23 εκατομμυρίων ατόμων στη Δανία, τη Φινλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία.

Η εστίαση αφορούσε σε καρδιακή ανεπάρκεια ή θάνατο από οποιαδήποτε αιτία εντός 90 ημερών από την εισαγωγή στο νοσοκομείο για νέα μυοκαρδίτιδα και επανεισαγωγή στο νοσοκομείο εντός 90 ημερών από την έξοδο στο νοσοκομείο για νέα μυοκαρδίτιδα. Συγκρίθηκαν τα κλινικά αποτελέσματα της μυοκαρδίτιδας που σχετίζονται με τον εμβολιασμό mRNA SARS-CoV-2, τη νόσο covid-19 και τη συμβατική μυοκαρδίτιδα.

Η μελέτη βρίσκεται εδώ.

Ο Ιgor Chudov σχολιάζοντας τη μελέτη στον ιστότοπό του σημειώνει>

Η επιστήμη και οι αρχές υγείας μας είπαν ότι «η μυοκαρδίτιδα είναι πολύ πιο συχνή από τον Covid παρά από τον εμβολιασμό».

Το θέμα είναι ότι δεν ήταν αλήθεια.

Κυκλοφορεί μια νέα μελέτη από τις Σκανδιναβικές χώρες:

Οι συγγραφείς εργάστηκαν με υπηρεσίες υγείας των τεσσάρων σκανδιναβικών χωρών. Είχαν καθήκον να εξετάσουν ολόκληρους τους πληθυσμούς τους (και τα ηλεκτρονικά αρχεία τους), να αναζητήσουν περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας. Είχαν αρχεία εμβολιασμού και για όλους τους ανθρώπους.

Αποδείχθηκε ότι στις χώρες τους:

530 άτομα υπέστησαν μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο
109 είχαν μυοκαρδίτιδα από Covid-19

Όσον αφορά τους θανάτους:

27 άτομα πέθαναν από εμβολιαστική μυοκαρδίτιδα
18 πέθαναν από μυοκαρδίτιδα σχετιζόμενη με τον Covid.

Λοιπόν, σας παρακαλώ, πείτε μου, πώς θα μπορούσε να είναι αλήθεια ότι «ο Covid προκαλεί περισσότερη μυοκαρδίτιδα»;

Τα πραγματικά αποτελέσματα είναι πιθανώς χειρότερα.

Αρκετά γνωστά γεγονότα κάνουν την εικόνα ακόμα χειρότερη από ό,τι παρουσιάζει η μελέτη. Πολλές περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας που προκαλούνται από εμβόλια οδηγούν σε αιφνίδιους θανάτους και όχι σε νοσηλεία.

Η μελέτη του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης δείχνει ότι το 20% των αιφνίδιων θανάτων μετά τον εμβολιασμό που έκαναν νεκροψία οφείλονται σε μυοκαρδίτιδα.

Σύνδεσμος στο παραπάνω κομμάτι.

Αυτοί οι ξαφνικοί θάνατοι ΔΕΝ περιλαμβάνονται στους αριθμούς που παρουσιάζουν οι Σκανδιναβοί επιστήμονες.

Επίσης, η μελέτη σημειώνει ότι ορισμένοι άνθρωποι έκαναν εμβόλια, είχαν στη συνέχεια Covid και υπέστησαν μυοκαρδίτιδα σε ένα διάστημα 30 ημερών. Για αυτούς τους ανθρώπους, τα κρούσματα προστέθηκαν στο εμβόλιο ή στον αριθμό Covid με βάση το τι συνέβη αργότερα (εμβόλιο ή Covid).

Έτσι, για παράδειγμα, ένα άτομο που έκανε εμβόλιο την ημέρα 1, μετά είχε Covid την ημέρα 15 και μετά μυοκαρδίτιδα (την ημέρα) 20 θα μετρούσε ως κρούσμα μυοκαρδίτιδας Covid. Δεν συμφωνώ προσωπικά με μια τέτοια προσέγγιση.

Ορισμένες από τις περιπτώσεις «μυοκαρδίτιδας Covid» συνέβησαν σε εμβολιασμένα άτομα που έτυχε να έχουν Covid «παρά» (ή εξαιτίας;) των εμβολίων τους. Αυτά υπολογίζονται ως «μυοκαρδίτιδα Covid», παρόλο που τα εμβόλια έπαιξαν ρόλο σε αυτές τις ασθένειες που συνέβησαν σε εμβολιασμένα άτομα.

Πολλές συζητήσεις κατευθύνθηκαν επίσης στη δημιουργία της εντύπωσης ότι η μυοκαρδίτιδα συμβαίνει μόνο σε νεαρά αρσενικά. Βοήθησε την Pfizer και τη Moderna να κερδίσουν χρήματα κρατώντας τους ηλικιωμένους λιγότερο ανήσυχους. Ωστόσο, οι Σκανδιναβοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι η μυοκαρδίτιδα με εμβόλιο συμβαίνει και σε ηλικιωμένους.

Τα εμβόλια δεν βοήθησαν στην πρόληψη του Covid.

Η πιο σημαντική προσθήκη (που προέκυψε χάρη στο σχόλιο του Peter Kust) είναι ότι η μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε από το εμβόλιο δεν ήταν τίποτα. Τα εμβόλια τελικά δεν αποτρέπουν τον Covid-19.

Πρώτα, κάποιος θα εμβολιαζόταν, μετά θα μπορούσε να ακολουθήσει μυοκαρδίτιδα εμβολίου, μετά θα είχε Covid και θα μπορούσε να εμφανιστεί περισσότερη μυοκαρδίτιδα. Αυτή είναι μια κακή συμφωνία!

Πιθανές ενστάσεις και χρόνος έκθεσης

Μερικοί άνθρωποι που προσπαθούν να απομυθοποιήσουν αυτή την ιστορία μπορεί να ρωτήσουν, «τι γίνεται με το βασικό ποσοστό μυοκαρδίτιδας»; Τι θα γινόταν αν τα άτομα που αναφέρονται στην παραπάνω μελέτη ως έχοντα «εμβολιαστική μυοκαρδίτιδα» την είχαν όντως για άσχετους λόγους;

Δεν είναι κακή ερώτηση και πρέπει να διερευνηθεί.

Η απάντησή μου σε αυτές τις αντιρρήσεις είναι ότι περίπου ο ίδιος αριθμός ατόμων είχαν Covid μέχρι τη λήξη της περιόδου μελέτης το 2022, όπως ήταν και ο αριθμός των εμβολιασμένων ατόμων. Έτσι, οι «εκθέσεις» σε εμβόλια και Covid είναι περίπου ίσες. Και όμως, η συχνότητα της μυοκαρδίτιδας μετά από εμβόλια είναι περίπου πέντε φορές μεγαλύτερη από ό,τι μετά τον Covid.

Η επιστήμη είπε ψέματα, οι άνθρωποι πέθαναν

Οι υποστηρικτές των εμβολίων κατά του Covid πάντα έκαναν έκκληση στην «επιστήμη», η οποία πληρωνόταν από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates ή το NIH, που αμφότεροι είχαν συμφέρον να προωθήσουν τα εμβόλια Covid.

Ωστόσο, αξιωματούχοι που δεν σχετίζονται με κανένα από αυτά απέδειξαν ότι η μυοκαρδίτιδα από Covid είναι πολύ πιο σπάνια από τη μυοκαρδίτιδα σε σχέση με την αντίστοιχη που προκαλούν τα εμβόλια.

Έχω πτυχίο θετικών επιστημών. Στο παρελθόν, ήμουν πάντα θαυμαστής της επιστήμης. Η επιστήμη ήταν συναρπαστική, άλλαξε τον κόσμο και άξιζε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη μου. Η πανδημία του Covid κατέστρεψε αυτές τις πεποιθήσεις και η προεπιλεγμένη μου στάση απέναντι σε οποιαδήποτε επιστήμη με κοινωνικές, κλιματικές ή πολιτικές επιπτώσεις είναι η δυσπιστία και ο σκεπτικισμός.

Εξακολουθείτε να εμπιστεύεστε την επιστήμη; Προσπαθείτε να διακρίνετε εάν ίσως συμβαίνει κάτι κρυφό όταν συζητούνται ορισμένα θέματα;

They Lied to Us About Myocarditis, too
February 5, 2023 • by Igor Chudov
They said Covid gives kids MORE myocarditis
Science and our health authorities told us that “myocarditis is much more frequent from Covid than from vaccination.”

The thing is, it was not true.

A new study from Scandinavian countries is out:

The authors worked for health departments of the four Nordic countries. They were tasked with looking at their entire populations (and their computerized records), seeking out instances of myocarditis. They had vaccination records for all people as well.

It turned out that in their countries:

530 people had myocarditis from the vaccine
109 had myocarditis from Covid-19
As far as deaths go:

27 persons died from vaccine myocarditis
18 died from Covid-related myocarditis.
So please, tell me, how could it be true that “Covid causes more myocarditis”?

The Real Outcomes are Likely Worse
Several known facts make the picture even worse than the article presents. Numerous myocarditis cases caused by vaccines result in sudden deaths and not hospitalizations.

The University of Heidelberg study shows that 20% of sudden post-vaccination deaths that they autopsied are due to myocarditis.

Link to the above piece.

Those sudden deaths are NOT included in the numbers presented by the Scandinavian scientists.
Also, the study notes that some people had vaccines, Covid, and myocarditis in one 30-day interval. For those people, the cases were added to the vaccine or Covid counts based on what happened later (vaccine or Covid).

So, for example, a person who had a vaccine on day 1, then Covid on day 15, then myocarditis on day 20 would count as a Covid myocarditis case. I do not personally agree with such an approach.

Some of the “Covid myocarditis” cases happened in vaccinated people who happened to have Covid “despite” (or because of?) their vaccines. Those are counted as “Covid myocarditis,” even though vaccines played a role in these illnesses that happened to vaccinated persons.

Much talk was also directed at creating an impression that myocarditis happens only to young males. It helped Pfizer and Moderna make money by keeping older people less alarmed. However, Scandinavian researchers found that vaccine myocarditis also happens to older people.

Vaccines Did Not Help Prevent Covid

The most important addition (brought up thanks to Peter Kust’s comment) is that the vaccine-caused myocarditis was all for nothing. The vaccines ended up not preventing Covid-19. First, someone would get vaccinated, then vaccine myocarditis might follow, then they would have Covid, and more myocarditis could occur. That’s a bad deal!

Potential Objections and Exposure Time
Some people trying to debunk this story may ask, “what about the background rate of myocarditis”? What if the persons listed in the above study as having “vaccine myocarditis” actually had it for unrelated reasons?

It is not a bad question and needs to be explored.

My answer to those objections is that approximately the same number of people had Covid by the time the study period ended in 2022, as was the number of vaccinated people. So, the “exposures” to vaccines and Covid are roughly equal. And yet, the incidence of myocarditis after vaccines is about five times greater than after Covid.

Science Lied, People Died

Promoters of Covid vaccines always appealed to “science,” which was paid by the Bill and Melinda Gates Foundation or the NIH, both of which had a vested interest in pushing Covid vaccines.

However, officials unrelated to either of those proved that myocarditis from Covid is much rarer than vaccine myocarditis.

I have a science degree. In the past, I always was an admirer of science. Science was fascinating, world-changing, and deserving of my interest and trust. The Covid pandemic shattered these beliefs, and my default attitude to any science with social, climate or political implications is mistrust and skepticism.

Do you still trust science? Do you try to discern if perhaps there is something underhanded going on when certain topics are discussed?

-End-

Please Help the DailyClout / War Room Volunteers Blow the Biggest Story of Our Lifetime Wide Open

The information that Pfizer and the FDA wanted to keep hidden for 75 years has been thoroughly documented and compiled into an ebook – and made available on Amazon.

We are shattering expectations, but we need your continued support to push truth up the algorithm, which is not just good for the book and the project but also for the conversation, forcing the criminals to be confronted. We already have the blueprint for prosecution; we just need enough people to read it:

Pick Up Your Copy!

Also available on our website.

673d33d2-5564-4354-b76e-34394945a579_764x697
Igor Chudov is a popular Substack writer and mathematician. Subscribe to his newsletter for more great content.

This DailyClout article is the writer’s opinion.
One of our country’s most important freedoms is that of free speech.
Agree with this essay? Disagree? Join the debate by writing to DailyClout HERE.
Spread the love
This is the summary analysis of the 50 000 pages Pfizer trial report, The report that Pfizer tried to hide, read the summary analysis you will see why. These experimental ‘vaccines’ should never have been given emergency approval by anyone. pic.twitter.com/YVEZ5Z6QQN

— Andrew Bridgen (@ABridgen) February 6, 2023

kourdistoportocali.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. KALLISTRATOS FM 02/06/2023 @ 10:09 ΜΜ

    ΑΝΕΒΟΛΙΑΣΤΟΙ,ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ,ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ,ΡΩΣΣΟΦΙΛΟΙ ΔΙΑΤΡΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ……apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/02/o-oo-o.html

  2. Στα ΜΜΕ, ούτε λογος να γίνετε για τις μελέτες αυτές. Θυμάμαι τον κ. Τσιοδρα, να ανακοινώνει ότι ένας επισκέπτης απ την Κίνα κατέφθασε σε αεροδρόμιο της Ιταλίας;δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά στην Ελλάδα δεν θα υπάρξει πρόβλημα.. Και αυτό το κρούσμα.. Γέμισε τον πλανήτη C19,.. Και τι δεν θυμάμαι.. Η τι να πρώτο θυμηθώ. Ασυλιες σε επιτροπές.. Α! Και τον κ. Κικιλιας.. Μην τον ξεχνουμε. Τον κ. Χαρδαλια με τα όρια ως που θα ταξιδέψουμε.. Αny answer.. Τώρα προ εκλογών στη μνήμη όσων έφυγαν ξαφνικά; γειά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*