13:52 - 29/01/2023

Μοναδικό εύρημα στην Ρωσία: Ανθρακωρύχοι ανακάλυψαν Άγγελο με ασπίδα & ξίφος – Είναι ο Άγγελος της Καταστροφής;

Διαφημίσεις

Σημαίνει κάτι η εμφάνιση του Αγγέλου την ώρα της πιο μεγάλης μάχης;

Ένα μοναδικό εύρημα στην ρωσική Άπω Ανατολή και πιο συγκεκριμένα στην Γιακουτία, βρήκαν ανθρακωρύχοι οι οποίοι εργάζονταν στο ανθρακωρυχείο στο Elginsky.

Το άγαλμα προκαλεί δέος, αφού είναι άγνωστο πώς μπορεί να βρέθηκε μέσα σε ένα ορυχείο ένα τέτοιο δημιούργημα. Μήπως ήταν πραγματικός εκπεσών Άγγελος;

Το άγαλμα απεικονίζει μια μορφή με φτερά αγγέλου με ασπίδα και σπαθί και μοιάζει με τις βιβλικές περιγραφές του Αβαδδών

Όπως αναφέρουν αναμένουν ειδικούς από τη Μόσχα να έρθουν με ελικόπτερο προκειμένου να αξιολογήσουν το μοναδικό αυτό εύρημα.

Από την “Αποκάλυψη” του Ιωάννη, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι ο Άγγελος του Θανάτου δεν είναι ο Διάβολος, αλλά ο Αβαδδών, ο αρχηγός των έκπτωτων αγγέλων στον οποίο ανατέθηκε από τον Θεό η αποστολή να βασανίσει τους ανθρώπους ως τιμωρία για τις αμαρτίες τους.

Ο ρόλος του Αββαδών στην Παλαιά και την Καινή Διαθήκη δίνει ένα τρομακτικό preview για τον ρόλο που θα παίξουν οι αρχάγγελοι την Ημέρα της Κρίσης.

Και ακόμα πιο ανατριχιαστικός γίνεται συγκεκριμένα ο ρόλος του Αβαδδών αν διαβάσει κανείς τα Απόκρυφα Ευαγγέλια.

Γράφουν ότι εφόσον είναι αυτός που συγκέντρωσε το χώμα απ’ το οποίο ο Θεός δημιούργησε τον Αδάμ, τότε ίσως και να ταιριάζει να είναι κι αυτός που θα μαζέψει και τις ψυχές και θα τις μεταφέρει στο μέρος όπου ο Θεός θα τις κρίνει.

Παρότι Αβαδδών σημαίνει “ο καταστροφέας” ή “η καταστροφή”, πολλοί θεωρούν ότι στην πραγματικότητα είναι ο Άγγελος του Θανάτου, ένας έκπτωτος άγγελος, του οποίου η αποστολή είναι να επιβλέπει την καταστροφή της γης την Ημέρα της Κρίσης. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι που πιστεύουν ότι το “Αβαδδών” είναι μια τοποθεσία.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΑΝΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ! 01/29/2023 @ 3:55 ΜΜ

    Εντάξει, με μέτρο το σανό παρακαλώ πολύ!

  2. ΜΥ NAME IS ΜΕΤΗΟS 01/29/2023 @ 4:21 ΜΜ

    2010′ Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.
    2019′ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΙΜΟ,ΚΟΒΙΝΤ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΟΜΟΡΦΑ.
    2022′ ΤΕΛΟΣ Ο ΛΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ, ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΞΙΦΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΤΟΥ ΛΙΜΟΥ??
    2010′-2019′ ΕΝΝΕΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,2019′-2022′ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΜΟΥ,
    ΤΩΡΑ ΤΙ? ΜΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ?ΠΟΛΕΜΟΥ?
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΧΑΖΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ.

  3. ΜΥ NAME IS ΜΕΤΗΟS 01/29/2023 @ 9:36 ΜΜ

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΠΤΙΚΗ.

    ΣΤΟ 0:41 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ “ΜΕΣΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ??
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΣΚΑΜΕΝΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΟ.

  4. 4^2
    ΑΒΑ ΔΔ ΩΝ
    121 44 80050
    22 44 13000
    4 44 4 000
    16

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*