12:56 - 28/01/2023

«Πρωτοφανής υπερβολική θνησιμότητα» δελφινιών στις ακτές του Ατλαντικού: 350 ζώα έχουν ήδη ξεβραστεί

Διαφημίσεις

«Πρωτοφανής υπερβολική θνησιμότητα» δελφινιών στις ακτές του Ατλαντικού: 350 ζώα έχουν ήδη ξεβραστεί

Γάλλοι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου τώρα που περίπου 350 ακρωτηριασμένα δελφίνια έχουν ξεβραστεί στις ακτές του Ατλαντικού από την 1η Δεκεμβρίου. Κάθε χρόνο υπάρχουν νεκρά δελφίνια που προσάραξαν τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, αλλά τώρα είναι εντυπωσιακά πολλά και αυτό συμβαίνει πολύ νωρίτερα.

Το λαμπερό δέρμα του και η παρουσία των ματιών του μαρτυρούν τον πρόσφατο θάνατό του. Οι εκδορές στο ρύγχος δείχνουν ίχνη τράτας, που μπορεί να οδήγησαν σε ασφυξία.
Ένα νεκρό κοινό δελφίνι ξεβράστηκε στην παραλία La Guérinière στη Vendée. Το λαμπερό δέρμα του και η παρουσία των ματιών του μαρτυρούν τον πρόσφατο θάνατό του. Οι εκδορές στο ρύγχος δείχνουν ίχνη τράτας, που μπορεί να οδήγησαν σε ασφυξία.

Στη γαλλική ακτή κατά μήκος του Ατλαντικού Ωκεανού, ειδικά στη Vendée και το Charente-Maritime, 127 δελφίνια ξεβράστηκαν μόνο αυτόν τον μήνα, σημαντικά περισσότερα από τα 73 ολόκληρο τον Ιανουάριο του 2022. Από την 1η Δεκεμβρίου, έχουν υπάρξει περίπου 350.
To Pelagis Observatory κάνει λόγο για ένα «πρωτοφανές νέο επεισόδιο υπερβολικής θνησιμότητας» που ξεκίνησε επίσης «πολύ νωρίς». Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι συνήθως οι πιο θανατηφόροι μήνες, όταν τα δελφίνια κολυμπούν πιο κοντά στην ακτή για να βρουν τροφή, όπως ο γαλλικός αλιευτικός στόλος ψαρεύει μαζικά μερλούκιο και πέρκα.

korakas-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. αγνωστος 01/28/2023 @ 6:44 ΜΜ

    ολοι οι φιλοι των ανθρωπων στοχοποιηθηκαν .. φρικη

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*